Madraso kario milteliai yra vienas garsiausių Indijos kario patiekalų. Yra ir aštresnis variantas. Tai įvairių prieskonių, tokių kaip kalendra, čiobreliai, čili ir kmynai, mišinys.
"Madras" - tai Pietų Indijos kario patiekalas, garsėjantis išskirtiniu aštriu skoniu. TRS Madraso švelnūs kario milteliai yra švelnesnis šio aštraus patiekalo variantas. Šiuose itin aromatinguose milteliuose gausu kalendros, ciberžolės, garstyčių, kmynų ir aitriųjų paprikų, todėl jie idealiai tinka autentiškiems aštriems indiškos virtuvės patiekalams gaminti. TRS Madraso kario miltelius (švelnius) taip pat galima naudoti vakarietiškiems patiekalams, pavyzdžiui, kario dešrelėms ar guliašui, gaminti.
Maistinė vertė / 100 g:
Energinė vertė 1798 kJ / 428 kcal
Riebalų 14 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1 g
Angliavandenių 40 g, iš jų cukrų 1 g
Skaidulinių medžiagų 38,7 g
Baltymų 15,2 g
Druskos 6,4 g.
Sudedamosios dalys: kalendros, ciberžolės, čili pipirai, garstyčios, kmynai, pipirai, vaistinės ožragės, česnakas, druska ir pankoliai.