Katalogas
Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
Prekės ženklas: Khadi
Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml
  • Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai LAVENDER Elixir, Khadi, 200ml

Šampūnas silpniems plaukams ir jautriai galvos odai Lavender Sensitive Elixir, Khadi, 200ml

Prekės ženklas: Khadi

Natūralių šampūnų OM ženklas: minkštas ir švelnus plovimas labai jautriai galvos odai ir subtiliems plaukams

Ajurvedos subtilumas Khadi levandų jautriame eliksyre: švelni nesubalansuotos galvos odos priežiūra, švelniai valo jautrius plaukus ir juos ramina

Subtili levandų, sarsaparilų ir hibiskuso sąveika ramina ir balansuoja

Švelni priežiūra, net ir švelniems vaikų plaukams

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-SHP-9-VE

* Natūralių šampūnų OM ženklas: minkštas ir švelnus plovimas labai jautriai galvos odai ir subtiliems plaukams
* Ajurvedos subtilumas Khadi levandų jautriame eliksyre: švelni nesubalansuotos galvos odos priežiūra, švelniai valo jautrius plaukus ir juos ramina
* Subtili levandų, sarsaparilų ir hibiskuso sąveika ramina ir balansuoja
* Švelni priežiūra, net ir švelniems vaikų plaukams
* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

Jauskitės subalansuoti: subalansuokite, palengvinkite ir švelniai prižiūrėkite jautrią galvos odą ir plaukus.

Khadi „Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir“ šampūnas švelniai valo jautrius plaukus ir ramina sudirgusią galvos odą. Švelnios ir švelnios priežiūros paslaptis yra khadi levandoms jautrus eliksyras. Šis ajurvedos augalų ekstraktas sujungia individualų rankomis surinktų indiškų vaistinių augalų poveikį į visumą ir padidina jų galias. Khadi levandoms jautrus eliksyras yra švelniai užpiltų vaistažolių rezultatas per atvirą ugnį tradiciniame procese pagal senovės ajurvedos formules.

Kai tik pradėsite plauti plaukus, pastebėsite, kaip jautri jūsų galvos oda yra raminama ir švelnūs plaukai nuraminami iš vidaus. Ajurvedoje levanda žinoma dėl švelnaus raminančio poveikio. Jis tradiciškai vartojamas kartu su Anantmool - dar vadinamu sarsaparilla - skirtu įvairių odos ligų gydymui. Suderinti ingredientai subalansuos ir nuramins jūsų įtemptą galvos odą. Nors Palasa ekstraktas ir hibiskusas švelniai apsaugo švelnius, jautrius plaukus maitindami juos mineralais ir vitaminais, Aloe Vera ir Ratanjot drėkina odą.

Panašiai kaip jūsų plaukai ir galvos oda, Khadi Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir šampūno pH vertė yra nuo 4,0 iki 5,0. Natūraliu būdu jūsų pH pusiausvyra yra atstatoma. Jei plaukus dažote natūraliai, pavyzdžiui, naudodami natūralius Khadi plaukų dažus, rekomenduojame naudoti trijų pakopų ritualą, kad efektyviai pasiruoštumėte Khadi Lavender Sensitive Elixir šampūnui. Tai pastebimai padeda apsaugoti spalvos intensyvumą.

Kaip maksimaliai išnaudoti Khadi Lavender Sensitive eliksyro šampūno savybes:

Khad ajurvedinis "Lavender Sensitive Elixir" šampūnas glostys plaukus jau plovimo metu ir suteiks raminantį atsipalaidavimą jūsų plaukams bei galvos odai. Atsiskleidžia gydanti ajurvedos formulės magija. Pajuskite balansuojantį „Lavender Sensitive Elixir“ poveikį, nes jūsų plaukai natūraliai ir švelniai valomi. Khadi "Lavender Sensitive Shampoo“ yra puikus sprendimas sudirgusiai ir pleiskanojančiai galvos odai. Taip pat galite jį naudoti pakaitomis su Khadi Neem Elixir šampūnu.

Įspauskite plaukams tinkamą šampūno kiekį į rankas ir suvilgykite vandeniu, kad atsirastų putos. Paskirstykite aktyvias putas ant galvos odos, kad būtų galima nedelsiant pajusti palengvėjimą.
Šampūną rekomenduojame palikti ant galvos tiek laiko, kiek Jums atrodo reikalinga, kad veikliosios medžiagos galėtų visiškai atlikti savo darbą. Tada kruopščiai nuplaukite šampūną drungnu vandeniu.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų, dalis. Su ajurvediniu Khadi eliksyru Jūsų kūnas, dvasia ir siela vėl harmoningai bus suderinami kiekvieną kartą.

Khadi "Lavender Sensitive“ ajurvedinį eliksyro šampūną galima naudoti kartu su šiomis Khadi plaukų priežiūros priemonėmis:
* Khadi ajurvedinis plaukų aliejus „Neem Harmony“ subalansuoja sudirgusią ir pleiskanojančią galvos odą ir yra puikus priedas prie „Lavender Sensitive Elixir“ šampūno.
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Neem Balance“ švelniai drėkina ir maitina. Tai palengvina sudirgusią galvos odą ir apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo. Jis puikiai papildo Levander Sensitive Elixir šampūną, kai jūsų galvos odą reikia dar labiau nuraminti
* Ajurvedinio eliksyro šampūnas „Orange Vitality“ labai švelniai valo riebią galvos odą ir suteikia plaukams gyvybingumo.

Sudėtis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Xanthan Gum, Butea Frondosa Flower Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Gluconate, Glyceryl Oleate, Alkanna Tinctoria Root Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Pterocarpus Marsupium Bark/Wood Extract*, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Linalool**, Acacia Concinna Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* iš ekologiškų ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų.
*** pagamintas iš ekologiškų ingredientų

-------------------------------------------------------

Stebuklingas Khadi Amla Volume eliksyro šampūno poveikis pagrįstas Khadi Levander Sensitive eliksyru, kuris gaminamas kruopščiu procesu pagal senovės ajurvedos formules. Indijos vaistiniai augalai, vaisiai ir lapai sujungiami į šį nuostabų mišinį:

Pagrindiniss levandų aliejus ir smulkių gėlių ekstraktai yra antiseptiniai ir priešuždegiminiai. Šie aliejai švelniai ir ilgam palengvina sudirgusią galvos odą.

Palasa medžio ekstraktas apsaugo jūsų odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Tai suteikia plaukams šilkinį natūralų blizgesį.

Sarsaparilla yra tradicinis vietinis indų vaistinis augalas, vartojamas nuo uždegiminių ligų. Tai raminančiai veikia įtemptą odą ir ramina egzemą.

Indiškas muilo riešutas Reetha suformuoja švelnias putas, kurios švelniai maitina. Vaisių žievėje esantis saponinas taip švelniai valo plaukus, kad puikiai tinka ir dirginamai galvos odai gydyti.

Hibiscus yra daug vitaminų ir mineralų. Maitinamasis aliejus drėkina plaukus, suteikia jiems tvirtumo ir gyvybingumo.

Aloe Vera sultys vėsina odą. Kartu su Ratanjot suteikia odai ir plaukams papildomą drėkinimą. Vijaysaras subtiliai regeneruoja sudirgintą galvos odą.

Peržiūrėkite Khadi veikliųjų medžiagų santrauką, kad sužinotumėte daugiau apie nuostabų ajurvedos vaistinių žolelių poveikį.

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi šampūnai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Be glitimo Be glitimo
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime