Katalogas
Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 150g
Prekės ženklas: Holy Lama
Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g

Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 150g

Prekės ženklas: Holy Lama

„Holy Lama Travel Boon“ puikiai tinka keliauti, išbandyti kai kuriuos „Holy Lama“ produktus ar kaip dovanų rinkinys. Supakuotas į ekologišką ir tvarų kelioninį dėklą, rankomis pagamintą iš palmių lapo.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI22224

„Holy Lama Travel Boon“ puikiai tinka keliauti, išbandyti kai kuriuos „Holy Lama“ produktus ar kaip dovanų rinkinys. Supakuotas į ekologišką ir tvarų kelioninį dėklą, rankomis pagamintą iš palmių lapo.

Šiame kelionių dydžio higienos reikmenų rinkinyje yra 4 maži stebuklai, kuriuos galite pasiimti visur:

1 dušo želė su eteriniais ilang-ylango ir pačiulių aliejais (1 buteliukas po 30 ml): netrukus nebegalėsite apsieiti be šios dušo želės ir jos skanaus gėlių kvapo, šiek tiek saldaus, kad oda kvepėtų ilgam laikui. Patčiulisi ir Ylang-ylang stimuliuoja moteriškumą ir tonusą, kad puikiai pradėtumėte dieną!

1 šampūnas su kokosų aliejumi ir levandomis (1 buteliukas po 30 ml): labai minkštas ir putojantis, pašalina pleiskanas, maitina galvos odą ir atkuria nuobodžių plaukų blizgesį ir spindesį.

1 po kondicionierius su eteriniais nerolio, levandų ir petitgrain karčiųjų apelsinų aliejais (1 buteliukas 20 g): puikus produktas, kuris vienu metu valo, maitina, apsaugo ir kvepina plaukus!

1 drėkinamasis kūno losjonas su alavijo ir simondsijų aliejumi (1 buteliukas po 30 ml): suteikite alijošiaus ir simondsijų aliejaus drėkinamųjų, gydomųjų, apsauginių ir antioksidacinių galių savo kūnui ir mėgaukitės raminančiu pojūčiu!

Jūs dažnai keliaujate? Geros naujienos: su kelionių dydžiu (mažiau nei 100 ml), jūs galite paimti šiuos 4 produktus į lagamino saloną be baimės užstrigti oro uoste! Jie jau kruopščiai supakuoti į pintą kokoso lapų dėklą (maždaug 17x10x30cm dydžio), kurį galite įsimesti bet kur bagaže.

Sudėtis:
Dušo gelio ingredientai (INCI): Aqua, Sodium Cocoate, Potassium Cocoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyethylcellulose, Citrus aurantium Dulcis oil, Hydichium spicatum Root oil, Pogostemon cablin Leaf oil, Cananga odorata Flower oil, vetiveria Zizanoides Root oil, Pelargonium graveolens oil, Lavendula anguistifolia oil, Ocimum sanctum oil, Homalomena aromatica Root oil, Cymbopogon martini oil, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl alcohol, Eugenol.

Šampūno ingredientai (INCI): Potassium Cocoate, Cocoamido Propyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Methyl Glucose Dioleate, Dimethicone, Citrus Aurantium Dulcis oil, Lavendula Anguistifolia oil, Citrus Nobilis Leaf oil, Citrus Aurantium Amara oil, Hydrogenated Ricinus Communis oil, Limonene, Citral, Citronellol, Linalool, Benzyl Alcohol.

Plaukų kondicionieriaus ingredientai (INCI): Aqua, Glycerine, Ceto Stearyl Alcohol, Clyceryl Monostearate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Cocos Nucifera oil, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Lavendula Anguistifolia oil, Citrus Nobilis Leaf oil, Tocopherol, Polyquaternium - 10, Hydnocarpus Whitiana Seed oil, Citrus Aurantium Amara) oil, Melia Azadirachta Seed oil, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ricinus Communis Seed oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral.

Drėkinamojo kūno losjono ingredientai (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf juice, Stearic Acid, Glycerine, Glyceryl Monostearate, Cetyl Alcohol Wax, emulsifying, Citrus Aurantium Amara Flower oil, Citrus Nobilis Leaf oil, Simmondesia Chinensis Seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Vitis Vinifera Seed oil, Lavendula Anguistifolia oil, Melia Azadirachta Seed oil, Hydnocarpus Whitiana Seed oil, Tocopherol, Citric Acid, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ricinus Communis Seed oil, Linalool, Limonene, Geraniol.a

Pagaminta Indijoje, Keraloje.

------------------------------------

Natūrali - tvari - sąžininga prekyba

„Holy Lama“ produktai daugiausia gaminami iš natūralių ingredientų, vengiant naudoti stipriias chemines ar sintetines medžiagas. Kur įmanoma, pakavimui naudojamos tvarios medžiagos. Gamybos metu susidaro mažiau nei 1% atliekų, o visos atliekos naudojamos kaip kuras ar galvijams, todėl įmonės anglies pėdsakas yra išskirtinai mažas!

Gamybai naudojamos žaliavos daugiausia gaunamos iš Keralos ir likusios Indijos vietinių ūkininkų, remiantis septynis dešimtmečius siekiančiais tvirtais santykiais su ūkininkais. Verslas veikia be kreditavimo principo, t.y. visiems ūkininkams ir žaliavų tiekėjams mokama iš karto. Gamykla darbuotojams moka teisingus atlyginimus, o ūkininkams - teisingas kainas.

Moterų įmonė

„Holy Lama Naturals“ Keraloje yra pripažinta vyriausybės patvirtinta moterų įmone, kurioje daugiau nei 80% gamyklos darbuotojų yra moterys. Dauguma jų yra iš nepalankios aplinkos (t.y. našlės ar paliktos partnerio).

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime