Katalogas
Skausmą malšinantis balzamas Ultra Power Red, Zandu, 8ml
Skausmą malšinantis balzamas Ultra Power Red, Zandu, 8ml
  • Skausmą malšinantis balzamas Ultra Power Red, Zandu, 8ml

Skausmą malšinantis balzamas Ultra Power Red, Zandu, 8ml

"Zandu Ultra Power Balm for Strong Headache, Bodyache & Cold 8 ml" suteikia greitą pagalbą ir yra saugi bei veiksminga priemonė nuo stipraus skausmo ir peršalimo.

Jis suteikia greitą ir ilgalaikį palengvėjimą nuo stipraus galvos skausmo, stipraus nugaros skausmo, kūno skausmo, stipraus kelio ir sąnarių skausmo, stipraus kaklo ir pečių skausmo, patempimo, raumenų skausmo, uždegimo, peršalimo.

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 8901248701129
Laikinai neturime


1910 m. įkurta "Zandu" siekia tarnauti žmonijai teikdama grynus, autentiškus ir veiksmingus ajurvedinius vaistus už prieinamą kainą. Atsižvelgdami į tai, gaminame autentiškus ajurvedinius produktus, griežtai laikydamiesi senovės ajurvedos šventraščiuose, tokiuose kaip Charak Samhita, Sushruta Samhita ir Bhaishajya-Ratnavali, nurodytų specifikacijų. "Zandu Ultra Power Balm for Strong Headache, Bodyache & Cold 8 ml" suteikia greitą pagalbą ir yra saugi bei veiksminga priemonė nuo stipraus skausmo ir peršalimo. Jis suteikia greitą ir ilgalaikį palengvėjimą nuo stipraus galvos skausmo, stipraus nugaros skausmo, kūno skausmo, stipraus kelio ir sąnarių skausmo, stipraus kaklo ir pečių skausmo, patempimo, raumenų skausmo, uždegimo, peršalimo.

* Greitai ir ilgai malšina skausmą nuo stipraus galvos skausmo, pvz., migrenos, nugaros skausmo ir peršalimo.

* Tai specializuotas skausmą malšinantis balzamas su ajurvedine galingų eterinių aliejų ir žolelių sudėtimi, kurios paded palaikyti normalų imunitetą.

* Jo analgezinės savybės padeda veiksmingai malšinti skausmus

* Tai natūralus balzamas, 100 % saugus ir veiksmingas

Naudojimas: Užtepkite "Zandu Ultra Power Balm For Headache, Backkache & Cold" ant skaudamų vietų ir netrinkite odos.

Sudėtis (INCI): Composition in w/w -Mentha sp. – Satva 17%, Gaultheria fragrantissima – OL. 25%, Syzygium aromaticum – OL. 5.0%, Melaleuca lecadendron – OL. 5.0%, Trachyspermum ammi – Satva 0.5%, Eucalyptus globulus – OL. 0.2%, Myristica fragrans – OL. 0.1%, Capsicum annuum – Satva 0.02%, Toney Red, Quinazarine green SS, Base q.s.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
10 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime