Katalogas
Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g
Prekės ženklas: Tribal Soul
Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g
  • Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g
  • Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g
  • Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g
  • Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g

Smilkalų lazdelės 7 Chakras, Tribal Soul, 15g

Prekės ženklas: Tribal Soul

"Tribal Soul" smilkalai pateikiami dekoratyvinėje dėžutėje, paruoštoje pripildyti kiekvieną Jūsų namų kambarį unikalaus viliojančio kvapo. Sukurti taip, kad puikiai maskuotų įvairius kvapus. 

250 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 11
Prekės kodas: TribalSi-13

Naujos 7 čakrų rankomis susuktos smilkalų lazdelės - harmoningas kvapiųjų žolelių, prieskonių ir dervų iš viso pasaulio mišinys.

Pasinerkite į užburiančius kvapus ir leiskite subtiliai čakrų pusiausvyrai atkurti vidinę harmoniją. Šios smilkalų lazdelės, pagamintos patyrusių amatininkų, skleidžia užburiantį aromatą ir nukelia į ramybę.

Kiekvienoje pakuotėje rasite unikalią čakrų žinutės kortelę, todėl patirsite netikėtumo ir patarimų. Nesvarbu, ar tai būtų šaknies, sakralinė, saulės rezginio, širdies, gerklės, trečiosios akies, ar karūnos čakra, kiekviena kortelė suteikia išminties ir padrąsinimo jūsų dvasinėje kelionėje.

Smilkalų lazdelės tarnauja kaip laidas, suderinantis jūsų energijas, skatinantis vidinę ramybę, kūrybiškumą, bendravimą ir dvasingumą. Išlaisvinkite savo potencialą su kiekviena kruopščiai rankomis susukta lazdele.

Apmąstykite atsitiktinės čakros žinutės kortelės išmintį ir leiskite jai vesti jus savęs pažinimo ir augimo keliu. Priimkite transformuojančią kvapo galią ir čakrų išmintį.

Patirkite 7 čakrų rankomis sukamų smilkalų lazdelių magiją jau šiandien ir atverkite savo širdį, protą ir sielą galimybių pasauliui. Leiskitės į savęs pažinimo ir dvasinio nušvitimo kelionę.

Nuostabi dovana tiems, kurie dievina gražų aromatą, arba tiesiog malonumas sau. Šie smilkalai nukels Jus ten, kur labiausiai mėgstate.

Smilkalų naudojimo instrukcija

1) Uždekite patį smilkalų lazdelės ar kūgio galiuką. Atkreipkite dėmesį, kad degti reikia tik patį smilkalo  galą. Uždegus per daug, didesnė smilkalo dalis gali pajuoduoti ir tuomet galima pajusti apanglėjusį aromatą (tai nėra tikras smilkalo kvapas). Jeigu užsidegė smilkalas ar kūgis, užpūskite liepsną ir leiskite rūkti.

2) Smilkalų lazdelė pradės rūkti, o jos galiukas bus raudonas, nes jis nuolat degs. Nepūskite, užtenka natūralaus proceso.

3) Įdėkite smilkalų lazdelę ar kūgį į smilkalinę. Yra daugybė laikiklių tipų, kuriuos galite pasirinkti. Jų turime ir mes, savo el. parduotuvėje.

4) Įsitikinkite, kad smilkalai yra mažiausiai dviejų metrų atstumu nuo Jūsų, o patalpa gerai vėdinama. Nekvėpuokite dūmų tiesiogiai.

5) Mėgaukitės pasirinktu kvapu. Lazdelės dega apie 20–50 minučių (priklausomai nuo ilgio), tačiau jeigu norite, kad kambaryje būtų lengvas kvapas arba turite mažą kambarį, galite smilkalą užgesinti, kol jis dar nesibaigs.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
15 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime