Katalogas
Storos smilkalų lazdelės Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Storos smilkalų lazdelės Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g
  • Storos smilkalų lazdelės Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g

Storos smilkalų lazdelės Sandalwood Dhoop, Sattva Ayurveda, 20g

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Santalas buvo žinomas jau tūkstančius metų, o jo gydomosios savybės iki šios dienos buvo naudojamos Indijos ir Kinijos medicinoje.

Indijoje jis naudojama dvasiniams ir mistiniams tikslams.

Dėl savo gerinančių savybių, veikiančių atsipalaidavimą bei koncentraciją ir sąmonę dažnai naudojama meditacijai ir įvairioms indiškoms apeigoms.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: 5903794189324

Santalas buvo žinomas jau tūkstančius metų, o jo gydomosios savybės iki šios dienos buvo naudojamos Indijos ir Kinijos medicinoje. Indijoje jis naudojama dvasiniams ir mistiniams tikslams. Dėl savo gerinančių savybių, veikiančių atsipalaidavimą bei koncentraciją ir sąmonę dažnai naudojama meditacijai ir įvairioms indiškoms apeigoms.

Techninės specifikacijos:

* Kartoninė dėžutė

* rankų darbo

* 100 % natūralios kilmės ingredientai

* Degimo trukmė: 25 minutės

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kur gaminamos „Sattva“ natūralios smilkalų lazdelės?

„Sattva“ smilkalų lazdelės gaminamos Indijoje ir gaminamos rankomis pagal ištisų kartų tradicijas. Mišinio kūrimo procesas pagrįstas slaptu receptu, perduodamu iš kartos į kartą, laikantis Vedų mokymų ir vertingų tradicinių paslapčių. Kiekvienas žingsnis atliekamas itin kruopščiai ir ramiai, todėl mūsų „Sattva“ smilkalai pasižymi unikalia galia nuraminti ir harmonizuoti dvasią.

Iš ko pagamintos natūralios „Sattva“ smilkalų lazdelės?

Mūsų smilkalų lazdelės sukurtos su meile ir aistra, naudojant tik natūralius ingredientus, tokius kaip medus, retos medienos milteliai, eteriniai aliejai, prieskoniai ir išskirtinės dervos. Dėl šio kruopščiai atrinkto mišinio, kuriame nėra naftos cheminių medžiagų, mūsų smilkalų lazdelės skleidžia unikalų ir nepaprastos kokybės kvapą.

Kiek kvapų yra natūralių smilkalų lazdelių kolekcijoje „Sattva“?

Mūsų kolekciją sudaro apie 30 specialiai atrinktų kvapų, kurie nukels jus į stebuklingą aromaterapijos pasaulį. Nuo egzotiškosios Champa, per raminančią levandą, energizuojantį pačiulį, romantišką rožę iki jausmingo sandalmedžio. Taip pat turime specialių smilkalų, pavyzdžiui, jogos ir meditacijos, kardamono, tulsi, floros, cinamono, franko, gvazdikėlių, indiško balzamo, lotoso ir palo santo, baltojo šalavijo, kedro, karčiojo apelsino žiedų, vanilės, jazminų ir saldžiųjų migdolų. Kiekvienas kvapas pasižymi unikaliomis savybėmis ir įvairiai veikia mūsų pojūčius.

Kokių rūšių natūralių smilkalų lazdelių siūlo „Sattva Ayurveda“?

Neseniai savo smilkalų pasiūlą papildėme čakras balansuojančių smilkalų lazdelių kolekcija, įskaitant kūgines ir stulpines smilkalų lazdeles. Čakras balansuojančias, kūgines ir stulpines smilkalų lazdeles galima įsigyti su smilkalų lazdelių laikikliu.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
20 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
1995 €
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste
Be laktozės Be laktozės
Be glitimo Be glitimo
Be pridėtinio cukraus Be pridėtinio cukraus
595 €