Katalogas
Tonizuojanti ir valanti augalinė veido kaukė Skin-Toneup, Hesh, 100g
Tonizuojanti ir valanti augalinė veido kaukė Skin-Toneup, Hesh, 50g
  • Tonizuojanti ir valanti augalinė veido kaukė Skin-Toneup, Hesh, 50g

Tonizuojanti ir valanti augalinė veido kaukė Skin-Toneup, Hesh, 100g

"Hesh Skin Toneup Powder" yra visiškai natūralus švelnių valiklių formulė, kurios sudėtyje yra Fullerio žemės, kuri populiariai vadinama Multani Mitti, sandalmedžio milteliai, rožių žiedlapių milteliai ir apelsinų žievelės milteliai, kurie yra natūraliai aktyvūs odos valikliai.

Reguliarus naudojimas padeda išgauti natūraliai švelnią ir lygią veido odą. 

395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 3 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 3 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,09 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: 8901701119102

"Hesh" grožio pudros linija skirta padėti išvalyti spuogus, strazdanėles ir kitas odos dėmeles, kartu subalansuojant odos riebalų ir drėgmės kiekį. Jų formulės yra nedideli ingredientų ir koncentracijos skirtumai, kiekvienas jų tinka skirtingoms užduotims, pavyzdžiui, valyti, tonizuoti ar išvalyti spuogus.

Odos tonikai skirti valyti odą ir kartu sumažinti poras, todėl oda atrodo lygesnė, o veido spalva - švari. "Hesh Skin Toneup Powder" šiek tiek skiriasi nuo daugumos odos tonikų, nes yra miltelių, o ne losjono ar serumo pavidalo. Ji skirta naudoti sumaišius su vandeniu arba rožių vandeniu, kad susidarytų lengva pasta, kurią iš esmės galima naudoti kaip veido kaukę.

Jei ieškote natūralaus odos toniko, "Hesh Skin Toneup Powder" idealiai tinka jums. Ji ne tik atlieka su odos toniku susijusias funkcijas, bet turi ir kitų naudingų savybių. Dėl sudėtyje naudojamų įvairių žolelių ji tam tikru laipsniu veikia priešuždegimiškai, antioksidaciniu, antialerginiu ir antistresiniu poveikiu.

"Hesh Skin Toneup" sudėtyje yra pagrindinio gamtos gydomojo ir kondicionuojamojo preparato - Fuller's Earth, populiariai vadinamo Multani Mati. Jis naudojamas sukūrus tirštą pastą kartu su paprastu vandeniu arba rožių vandeniu. Mišinyje yra mineralų ir gydomųjų medžiagų, kurios veikia konkrečioje žemėje. Tai padeda pašalinti nešvarumus ir kitus nešvarumus iš odos porų. Reguliariai naudojant, oda tampa gaivi ir rausva. Mišinyje taip pat yra sandalmedžio ekstraktų, rožių ekstraktų ir apelsinų žievelių. Tai įrodytos gydomosios ir vėsinamosios medžiagos, kurios gydo nedidelius odos negalavimus. Apsaugo odą ir padeda ingredientams pasiekti vidinius odos sluoksnius.

Apsaugo odą ir padeda ingredientams pasiekti vidinius sluoksnius.

Reguliariai naudojant kaukę, oda tampa ryškesnė, visi netobulumai išsilygina. Oda tampa lygi ir šilkinė, sveika.

Sudėtis (INCI): Aloe (Barbodas Aloe), Haridra (Terminalia Chebula), Chandan (Santalum Album), Amla (Phyllanthus Emblica linn), Masurdal Powder (Avum Lens), Wala (Adropogon Muricatus, Manjistha (Rubia Cordifolia), Jasat Bhasma, Shalmalikantak (Bombax Malabaricum, Orange (Citrus Aurantium), Rose, Neem (Azadirachta Indica, Multani Mati (Armenia Bole).

Naudojimas:
Nedidelį kiekį miltelių sumaišykite su drungnu vandeniu ar rožių vaneniu iki vientisos masės. Tada tepkite veidą, vengdami akių srities.
Po 20-ies minučių kaukė nuplaunama.

Tik išoriniam naudojimui!

Patarimai dėl alergijų: Tai natūralus produktas. Siekiant išvengti bet kokių reakcijų dėl individualaus jautrumo, rekomenduojama atlikti odos testą. Užtepkite nedidelį kiekį pastos už ausies. Kai išdžius, nuplaukite. Palaukite 24 valandas, jei nėra paraudimo ar niežulio, naudoti saugu.

Pastaba: šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti ar užkirsti kelią bet kokiai ligai. šio produkto sudėtyje nėra dirbtinių konservantų ar kvepalų.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda