Katalogas
Veido kaukė sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Veido kaukė sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Veido kaukė sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Veido kaukė sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Veido kaukė sausai ir jautriai odai Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

"ProAge" kreminė veido kaukė yra švelnios tekstūros, ją malonu tepti. Jos sudėtyje yra drėkinamųjų, valomųjų, antioksidacinių ir senėjimą stabdančių veikliųjų medžiagų mišinys.

Švelniai valo sausą jautrią odą jos neišsausindama. Tinka ir jautriai odai.

Su ajurvedinėmis veikliosiomis medžiagomis iš ciberžolės, trifalos ir sandalmedžio tonizuotai ir gaiviai odai.

1695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 16 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 16 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,48 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: RSYN-017
Laikinai neturime


AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

"Holud" linijos "ProAge" veido kaukė sausai jautriai odai - tai kreminė veido kaukė, švelnios tekstūros, kurią malonu tepti.

Jos sudėtyje yra drėkinamųjų, valomųjų, antioksidacinių ir senėjimą stabdančių veikliųjų medžiagų mišinys.

ProAge Holud veido kaukė idealiai tinka švelniai valyti sausą jautrią odą, jos neišsausindama, o ant veido palikdama gaivų, sudrėkintą ir tonizuotą pojūtį. Tinka ir jautriai odai.

Bentonito molio (remineralizuojančio), ryžių krakmolo (raminančio) ir cinko oksido (antiseptinio ir raminančio) sinergija valo ir absorbuoja riebalus neišsausindama, tausodama jautrias veido vietas.

Hialurono rūgštis, drėkinanti ir stabdanti senėjimą, padeda odai išlikti sudrėkintai ir gaiviai. Vaisių oligosacharidai suteikia drėgmės be riebumo pojūčio. Maitinamasis sezamų aliejus ir taukmedžio sviestas palaiko odos minkštumą, o bisabololis ir sandalmedis, sąveikaudami su ramunėlėmis ir damaskinėmis rožėmis, padeda nuraminti bet kokį paraudimą.

Ajurvedinės veikliosios ciberžolės (priešuždegiminės ir valomosios), trifalos (antioksidacinės ir tonizuojančios) ir sandalmedžio (priešuždegiminės, antibakterinės ir antioksidacinės) medžiagos yra tonizuotos ir gaivios odos sąjungininkės.

Ajurvedinė kilmė

Ciberžolė, pagal ajurvedą laikoma Rasāyana (atjauninančia), turi daugybę odos savybių: antibakterinių, antimikrobinių, antioksidacinių, priešuždegiminių. Indikuojama esant jautriai odai, paraudimams, niežuliui ir nešvariai odai. Pasižymi valomuoju, detoksikuojamuoju, skaistinamuoju, apsauginiu poveikiu.

Triphala yra senovinė poliherbalinė priemonė, sudaryta iš 3 Rasayana vaisių: Amalakī, Bibhitaka, Haritakī. Turtingas natūralių antioksidantų, jis veikia kaip ilgaamžiškumą skatinanti priemonė ir geba atkurti trijų organizmą reguliuojančių došų pusiausvyrą. Odai ji pasižymi ryškiu tonizuojamuoju poveikiu.

Rožių vanduo yra tinkamas ingredientas visų tipų odai. Turtingas antioksidantų, rožių vanduo idealiai tinka brandžiai odai, nes ją atgaivina ir tonizuoja. Jis padeda nuraminti jautrios, sausos odos paraudimus. Turėdamas antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, jis taip pat tinka riebiai ar nešvariai odai. Ajurvedoje jis ypač tinka su Pitta doša susijusioms problemoms mažinti (odos paraudimui, dirglumui ir jautrumui).

Sandalmedis Ajurvedoje yra Rasayana (atjauninantis) augalas.

Jis pasižymi senėjimą stabdančiomis, raminančiomis ir gaivinančiomis savybėmis. Jis gerina veido spalvą ir odos spindesį. Turtingas antioksidantų, todėl yra idealus brandžios odos sąjungininkas, tačiau tinka visų tipų odai, nes pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, naudingu nuo jautrios odos paraudimo, antibakteriniu, antiseptiniu ir sutraukiančiu poveikiu, naudingu riebiai ir nešvariai odai, ir minkštinančiu poveikiu, naudingu sausai odai.

Sezamų aliejus ajurvedoje skiriamas su doša Vāta (sausa, šiurkšti, papilkėjusi, brandi oda) susijusioms problemoms mažinti.

Turtingas riebiųjų rūgščių, nemaistingų medžiagų, mineralų, vitaminų ir baltymų, jis suteikia odai maitinimo ir elastingumo bei apsaugo ją.

Tekstūra ir taikymas

Kreminė tekstūra ir lengva naudoti. Nedžiūsta tepimo metu (10 minučių). Nuplovus oda tampa švelni, pamaitinta ir sudrėkinta.

ProAge veido kaukę sausai jautriai odai "Holud" galima įtraukti į specialią veido priežiūros procedūrą, taip pat naudoti daugkartiniam maskavimui, t. y. skirtingoms veido sritims tepti skirtingas kaukes, pvz:

* veido kaukę mišriai riebiai odai T zonoje (kakta, nosis, smakras);

* Veido kaukė sausai jautriai odai jautrioje skruostų srityje.

Naudojimo patarimai

Ant švarios odos užtepkite tolygų produkto sluoksnį, venkite akių ir lūpų srities (gleivinės). Palikite 15 minučių. Gerai nuplaukite. Atlikite įprastą "Rasayana" veido priežiūros procedūrą.

Esant labai karštam ir sausam orui, galite palaikyti kaukės drėkinimą jos naudojimo metu veidą apipurkšdami pasirinktu "ProAge Ayurvedic Water" vandeniu tarp "Dhatri" (raminančio) ir "Tulasi" (valančio).

Kad sustiprintumėte "Holud" kaukės poveikį, prieš naudodami kaukę veidą apipurkškite "ProAge Ayurvedic" raminamuoju "Dhatri" vandeniu.

Pastaba: transportuojant kremo turinys gali pasislinkti į šoną, todėl gali atsirasti "skylė". Nesijaudinkite, produkto netrūksta! Tai normalu, nes aliuminio indelyje telpa iki 70 ml, o kremo turinys yra 60 ml, todėl turinys nesiekia indelio krašto, todėl transportuojant kremas gali pasislinkti į šoną.

Sudėtis (INCI): Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Bentonite, Rosa Damascena Flower Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Sesamum Indicum Seed Oil*, Betaine, Fructooligosaccharides, Butyrospermum Parkii Butter*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Curcuma Longa Rhizome Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Alkanna Tinctoria Root Extract, Sodium Phytate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Undecyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Odos tipas:
Jautriai odai
Sausai, išsekusiai odai
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
60 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
5 taškai
595 €
Laikinai neturime
Laikinai neturime