Katalogas
Gama-aminosviesto rūgštis GABA su vitaminu B6, NOW, 500 mg, 200 kapsulių
Prekės ženklas: NOW
Gama-aminosviesto rūgštis GABA su vitaminu B6, NOW, 500 mg, 200 kapsulių
  • Gama-aminosviesto rūgštis GABA su vitaminu B6, NOW, 500 mg, 200 kapsulių

Gama-aminosviesto rūgštis GABA su vitaminu B6, NOW, 500 mg, 200 kapsulių

Prekės ženklas: NOW

Gama-aminobutirinė GABA rūgštis - tai viena galingiausių aminorūgščių, veikianti kaip neuromediatorius žmogaus smegenyse. Priskiriama neurotransmiteriams, kurie padeda nerviniams impulsams keliauti sinapsėmis, todėl tai sąlygoja geresnį neuronų komunikaciją. NOW GABA gali padėti ir sumažinti nervinę įtampą.

Apžvalga:

* Maisto papildas

* Vegetarams / veganams

* GMP kokybės užtikrinta

* Su vitaminu B-6

2895 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 28 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 28 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,84 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 733739000880
Laikinai neturime


Gama-aminobutirinė arba aminosviesto GABA rūgštis - tai viena galingiausių aminorūgščių, veikianti kaip neuromediatorius žmogaus smegenyse. Priskiriama neurotransmiteriams, kurie padeda nerviniams impulsams keliauti sinapsėmis, todėl tai sąlygoja geresnį neuronų komunikaciją. NOW GABA gali padėti ir sumažinti nervinę įtampa. Natųraliai gaminasi organizme.

NOW GABA privalumai:

* Mažina stresą, įtampa ir padeda atsiplaiduoti

* Paprasta naudoti

* Tinka vegetarams ir veganams

Kokybės sertifikatas: GMP (Good Manufacturing Processes, liet. Geros Gamybos Praktikos) sertifikatas užtikrina, kad buvo išnagrinėti visi NOW gamybos proceso aspektai, įskaitant visus laboratorinius / bandymo metodus (stabilumui, stiprumui ir produktų kūrimui). Supakuota JAV, šeimos įkurtos ir valdomos įmonės nuo 1968 m.

Pakuotėje: 200 veganiškų kapsulių

Porcija: 1 veganiška kapsulė

Vienoje porcijoje: GABA (gama-aminobutirinė rūgštis) 500 mg

Kiti ingredientai: Hipromeliozė (celiuliozės kapsulė), ryžių miltai, silicio dioksidas ir stearino rūgštis (augalinis šaltinis). Sudėtyje nėra kviečių, glitimo, sojos, kukurūzų, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ar riešutų ingredientų. Pagaminta GMP gamykloje, kurioje apdorojami kiti ingredientai, yra šių alergenų.

Kaip naudoti? 

Gerkite po 1 kapsulę 1-2 kartus per dieną, jei reikia, geriausia su sultimis arba vandeniu tuščiu skrandžiu.

Kiekis per porciją %                                  Dienos vertė

Vitaminas B-6 (iš piridoksino HCl) 2 mg            118%

GABA (gama aminosviesto rūgštis) 500 mg           †

† Dienos vertė nenustatyta.

Įspėjimai: tik suaugusiems. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Pasitarkite su gydytoju, jei esate nėščia, maitinate kūdikį, vartojate vaistus arba turite sveikatos sutrikimų. Saugoti nuo vaikų. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Maisto papildas negali pakeisti sveikos ir subalansuotos mitybos. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Rekomenduojama
Nervų sistemai
Kilmės šalis:
JAV
Gamintojo šalis:
JAV
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime