Mėlynių lapai turi švelnų, šiek tiek kartoką skonį.
Mėlynių lapų arbatą galima pasigaminti keletą minučių pamirkius lapus karštame vandenyje, o skoniui pagerinti galima ją pasaldinti medumi ar kitais natūraliais saldikliais.
Mėlynių lapai pirmiausia vertinami dėl antioksidacinių savybių. Jie palaiko kraujagyslių ir venų sveikatą, palaiko virškinimo sistemos veiklą, saugo žarnyno ir skrandžio gleivinę, mažina cukraus kiekį kraujyje.
Mėlynių lapai turi švelnų, šiek tiek kartoką skonį. Mėlynių lapų arbatą galima pasigaminti keletą minučių pamirkius lapus karštame vandenyje, o skoniui pagerinti galima ją pasaldinti medumi ar kitais natūraliais saldikliais.
Rekomenduojamas vartojimas:Vieną arbatinį šaukštelį užpilkite stikline verdančio vandens ir uždengę palikite 10-15 minučių. Gerti 1-2 kartus per dieną.
Sudėtis: Mėlynių lapai (Vaccinium myrtillus)* 100 %.
* Ekologiškas žemės ūkio produktas
Pakuotė: 25g