Katalogas
Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm
Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm
  • Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm
  • Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm
  • Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm

Šungito Mala Shungite AA kokybės 108 karoliukai + brokato maišelis, 6mm

Šungitas, kuris buvo žiniomis nuo senų senovės savo magiškomis savybėmis, dabar tampa vis populiaresnis. Unikalios šio mineralo savybės tapo moksliškai pagrįstos.

Egzistuoja hipotezė, kad šungitas savo magiškasias savybęs paveldėjo ne šiaip sau. Šios teorijos šalininkai remiasi šio mineralo nežemiška kilme, neva jis yra kilęs iš kosmoso, kai žemė susidūrė su seniausia planeta “Faetonu”. Ši planeta tariamai egzistuoja saulės šviesoje tarp Marso ir Jupiterio.

Manoma, kad šungitas padeda žmogui rasti vidinę harmoniją, normalizuoti miegą ir neutralizuoti neigiamą energiją biure ar namuose.*

Padeda dirbant su žemės dvasiomis ir elementais.*

Suteikia jėgų įgyvendinti bet kokius planus ir idėjas.*

Atneša sėkmę meilėje.*

Šungito talismanai rutulio pavidalu yra ramybės ir santarvės šeimoje garantas, o “kubo” formos - atneša sėkmę versle ir reikaluose. Tačiau „piramidės formos“ pačios galingiausios, nuo neigiamos energijos.*

Šungitas yra unikali medžiaga, kurio visos savybės dar nėra išsamios ištirtos. Tačiau tikrai žinoma, kad šis nuostabus akmuo visiškai pateisina mūsų protėvių suteiktą pavadinimą „Dievų dovana“.

* - nėra šių teiginių mokslinio pagrindimo

4495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 44 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 44 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,32 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: PI2515

Šungitas yra juodas akmuo, senesnis nei 2 milijardai metų, panašus į anglį. Tai unikalus natūralus darinys, tarpinis tarp amorfinės anglies ir grafito. Paprastai šungitas yra akmuo, sudarytas daugiausia iš kristalinės fazės smulkiai išsklaidytos rutulinės anglies (98%) ir specialios anglies - fulleno. Šungitas pasižymi adsorbciniu aktyvumu (gebėjimu absorbuoti medžiagas iš aplinkos), baktericidiniu poveikiu, aukštomis sukibimo savybėmis (gebėjimu bendrauti su bet kuriomis medžiagomis), radijo dažnio ekranavimo savybėmis. Jis naudojamas apsaugoti nuo elektros spinduliuotės šalia kompiuterių.

Šungitas buvo naudojamas medicinoje nuo XVIII amžiaus pradžios. Petras Didysis Karelijoje įkūrė pirmąjį Rusijos SPA centrą, kad galėtų pasinaudoti šungito vandens valymo savybėmis, kurias jis pats patyrė. Jis taip pat paskatino jį naudoti tiekiant išgrynintą vandenį Rusijos armijai.

Akmenukų skesrmuo: 0,6 cm

Malos ilgis: 32,5 cm

Mala - maldos karoliukai

Karoliukų vėrinys daugiausia naudojamas kartotinėms mantroms skaičiuoti. Taigi iš tikrųjų tai tarnauja tam pačiam tikslui kaip ir rožinis. Karoliukai, pagaminti iš (pusiau) brangakmenių, perlų, bodžio sėklų ar medienos, gali tarnauti įvairiausiems tikslams, pavyzdžiui, suskaičiuoti bet kokias mantras ar kitas maldos formas, lankus, pasivaikščiojimus ir panašiai. Vėrinys yra vienodas kiekvienai malai ir turėtų būti pagaminta iš devynių siūlų, simbolizuojančių Budą Vajradharą ir aštuonias Bodhisatvas. Didesnis karoliukas pabaigoje reiškia išmintį, suvokiančią tuštumą, o cilindrinis karoliukas, esantis ant didžiojo karoliuko, simbolizuoja pačią tuštumą. Kartu jie simbolizuoja pergalę prieš visas nelaimes.

Mala (vėrinys) su 108 karoliukais naudojama skaitant ar giedant mantras. 108 yra idealus skaičius visoms paskirtims. Svarbu, kad skaitant ar dainuojant mantrą mūsų mintys būtų tyros. „Mantra“ yra praktinis slaptų galių naudojimas, kuris gali padėti mūsų pažangai. „Mantra“ reiškia raidžių iš abėcėlės rinkinį. Poveikis bus juntamas kartojant mantrą vėl ir vėl; taip pasineriama vis giliau, kai tęsiama ši deklamacija. Esminis yra garsas, sukuriamas deklamuojant. Šis garsas sukuria nepakartojamą dvasinį pėdsaką deklamuojančiam asmeniui. Sakoma, kad mantra yra kaip žmogus; prieš pasiekiant galutinį efektą reikia pereiti įvairius etapus: „Psichinių įspūdžių išvalymas“. Yra įvairių mantrų, turinčių būdingą potencialią galią; tai gali būti asmeniškai perduodama tik per Mokytojo inicijaciją. Tai vadinamosios „Siddha mantros“. Kai kurios malos (karoliukų vėriniai) turi du skaičiavimo prietaisus su Vajros ir Bello nuotraukomis. Budizme šių vaizdų simbolinė reikšmė yra „metodas ir išmintis, vyriškas ir moteriškas principai“. Gyvūno kaulas simbolizuoja trumpalaikę visų būtybių būseną. Šie skaičiavimo prietaisai naudojami retrituose, skaitant 100 000 mantrų.

Dėmesio – išvalykite savo Karelijos šungito objektus!

Jaučiame pareigą paminėti, kad tiek poliruotas, tiek nepoliruotas kareliškas šungitas gali palikti juodas dėmes ant drabužių ir odos. To priežastis yra didelis anglies kiekis šungito sudėtyje. Tai natūrali mineralo savybė ir gali būti papildomas gaminio autentiškumo patikrinimo ženklas.

Šungito gaminius galite švelniai plauti po šiltu tekančiu vandeniu. Tai ypač svarbu pakabukams ir kitiems daiktams su skylutėmis, kuriose po pagaminimo gali likti dulkių. Išplovę šungito gaminius įkraukite juos kelioms valandoms pastatydami saulės šviesoje.

Neapdorotos šungito drožlės taip pat išskiria daug anglies, tačiau tai tikrai nėra problema. Neapdorotą šungitą daugiausia naudojate norėdami sumažinti elektros taršą, sugerti spinduliuotę ir pagerinti fengšui gyvenamosiose ir biurų patalpose. Šungitą galite palikti permatomame indelyje su sandariu dangteliu arba įdėti į dekoratyvinį indą ir padėti į norimą vietą, nepasiekiamoje mažiems vaikams ar gyvūnams.

Gamintojo šalis:
Kinija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime