Katalogas
Natūralus purškiamas kalio alūno dezodorantas, Najel, 125ml
Prekės ženklas: Najel
Ekologiška Ekologiška
Natūralus purškiamas kalio alūno dezodorantas, Najel, 125ml
  • Natūralus purškiamas kalio alūno dezodorantas, Najel, 125ml

Natūralus purškiamas kalio alūno dezodorantas, Najel, 125ml

Prekės ženklas: Najel
Ekologiška Ekologiška

Naudojant šį dezodorantą, neužkemšamos prakaito liaukos, todėl nesutrinka prakaitavimas, natūralus toksinų šalinimas.

Natūralus dezodorantas - Alūno kristalas. Šio natūralaus dezodoranto pagrindas - natūrali kalio alūno druska, kuri ištirpusi ant odos gali padėti efektyviai stabdyti bakterijų dauginimąsi, todėl puikiai gali padėti neutralizuoti prakaito kvapą.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: PI222892
Laikinai neturime


Ecosert Cosmos natural

Natūralus alūno akmuo, alūno kristalas - gamtos sukurtas efektyvus dezodorantas, normalizuojantis prakaitavimą ir saugantis nuo prakaito kvapo. Kvapų namų amonio alūnas yra tikras natūralus gamtoje randamas mineralas čermigitas, kaip parodė mūsų atlikta spektroskopinė cheminės sudėties analizė. Natūralūs alūnai dabar retenybė, dažniausiai siūlomi sintetiniai.

Paprasta ir genialu! Alūno druskos yra nuostabi natūraliausia dezodoruojanti higienos priemonė, naudojama ant šlapios odos. Ištirpusi ant odos druska stabdo bakterijų dauginimąsį ir dėl to neatsiranda nemalonus kvapas. Prakaitavimo nestabdo.

Kaip deozodorantai naudojami amonio alūnas ir kalio alūnas; jie labai panašūs, tik viename yra amonio jonai (NH4)+, o kitame vietoj kalio (K)+ jonų.

Kalio alūnas - nuostabus natūralus dezodorantas, normalizuojantis prakaitavimą ir saugantis nuo prakaito kvapo.

Priežastis, dėl kurios kūnas ima skleisti nemalonų kvapą - tai dviejų tipų prakaito liaukų, egzokrininių ir apokrininių, veikla. Egzokrininės liaukos išsidėsčiusios po visą kūną, tačiau daugiausia jų yra pažastyse, ant delnų ir kulnų.

Egzokrininės liaukos reguliuoja kūno temperatūrą ir išskiria vandens, druskos ir mineralų, tokių kaip natris, mišinį. Pats savaime šis kokteilis nekvepia, tačiau po kelių valandų jame ima daugintis bakterijos. Dėl to ir atsiranda nemalonus kvapas, kurį, beje, nesunku įveikti dažniau prausiantis ir naudojant dezodorantą. Žinia, svarbu, kad naudotumėte ne antiperspirantą, bet rinkitės natūralias priemones, naikinančias šiuos nemalonumus.

Žmonės dažnai neskiria, kuo skirasi dezodorantas ir antiperspirantas. „Dezodorantai gali naikinti bakterijas, antiperspirantai gali stabdyti prakaitavimą. Dezodorantų sudėtyje pagrindinis komponentas yra konservantas – tam tikras antimikrobinis junginys. Tuo tarpu antiperspirantų sudėtyje yra aktyvios druskos, kurios „susiuva“ baltymo makromolekules, tokiu būdu užkimšdamos odos poras ir neleisdamos ištekėti prakaitui. Kadangi žmogus turi prakaituoti, kad neperkaistų jo kūnas, todėl dažnai naudojami antiperspirantai gali pakenkti žmogaus sveikatai. Nuo 1972 m. JAV jie priskiriami bereceptinių vaistų grupei, Japonijoje – pseudovaistų kategorijai.

​Produkto savybės:
* 100 % natūralūs ingredientai
* pH < 3,5
* tinka sportuojantiems.

Dezodoruojantis alūno akmenėlis (kalio alūno kristalas) - natūralus ir efektyvus:
* Alūno druska, ištirpusi ant odos, stabdo bakterijų dauginimąsį, todėl neutralizuoja prakaito kvapą puikiai ir ilgam
* Skirtingai nei antiperspirantai, neužkemša prakaito liaukų, tad nesutrinka prakaitavimas ir šalinimo funkcija (toksinų šalinimas su prakaitu)
* Bekvapis - gali naudoti visa šeima (vyrai, moterys, paaugliai)
* Ekonomiškas - nedidelį akmenėlį šeima gali naudoti metus, ir dar ilgiau
* Saugus produktas - alūnas neįsigeria į kūną, laikosi tik ant odos paviršiaus, ir nusiplauna prausiantis.
* Nepalieka pėdsakų ant drabužių
* Padengia odą nematoma rūgščia apsaugine plėvele, kuri neutralizuoja kvapą sukeliančias bakterijas

Naudojimas:

Kaip dezodorantas. Po dušo pukškite odą drėgną ir gerai ištrinkite prakaituojančias vietas (pažastis, pėdas). Alūnas padengia odą nematoma rūgščia apsaugine plėvele, kuri neutralizuoja kvapą sukeliančias bakterijas

Sudėtis: kalio alūnas (Potassium Alum), vanduo (Aqua).

Kilmės šalis:
Sirija
Gamintojo šalis:
Prancūzija
Kiekis:
125 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime