Tamarindų pasta yra unikalaus skonio padažas su saldžiu ir rūgščiu skoniu, tinkamas Azijos ir įvairiems kitiems užkandžiams, mėsainiams ir sumuštiniams. Šis padažas gali būti populiarus Azijos užkandžiams, tokiems kaip pakora, svogūnai bhaji arba samosos, taip pat bendriems užkandžiams, pavyzdžiui, traškučiams ir načios (nachos).
Taip pat iš naujo atraskite savo sumuštinius, pagardindami juos šiuo padažu ant jūsų ingredientų viršaus arba pridėkite šio padažo ant mėsainių ar kažko kito, užuot naudoję įprastus padažus.
Tamarindų pasta yra unikalaus skonio padažas su saldžiu ir rūgščiu skoniu.
„Cosmoveda“ ekologiška „Tamarind“ pasta yra skanus, saldžiarūgštis čatnių ir pagardų komponentas. „Tamarind Paste“ indiškiems padažams suteikia šviesiai rudą spalvą ir tipišką saldžiarūgštį skonį.
Tamarindus indica (Tamarind, Makham) ankštinių augalų minkštimas, kilęs iš Rytų Afrikos ir auginamas taip pat Azijoje ir Indijoje, turi augalų rūgščių, cukraus ir kalio. Jis dažniausiai naudojamas subalansuotam virškinimui palaikyti. Švelnus, šiek tiek saldžiarūgštis skonis padarė tamarindus norima klasika Indijos ir Azijos virtuvėje.
Pagal ajurvedos tradicijas tamarindo pasta naudojama Agni („virškinimo ugniai“) skatinti, neišvedant Pita došos iš pusiausvyros, kaip kad kiti rūgštikliai, tokie kaip actas. Tamarindo pasta turi labai švelnų ir subalansuotą rūgštingumą.
Sudedamosios dalys: ekologiški tamarindai (70%), vanduo (30%).
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 460 kJ /108.2 kcal, Riebalai: 0,2 g (iš jų sočiųjų 0,1 g), Angliavandeniai: 24,3 g (iš jų cukrūs 11,2 g), Baltymai: 2,3 g, Druska: 0.
Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje, vėsioje (šaldytuve) vietoje, atokiai nuo saulės spindulių. Atidarius suvartoti per 3-4 savaites.
Kilmės šalis: Indija
Grynasis kiekis: 135g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija
- −30%