Autentiškas aromatingų prieskonių, imbiero ir tamarindo mišinys - nuostabiai subalansuotas "Tandoori" patiekalas.
Kodėl nepabandžius marinuojant pridėti didelių kubeliais supjaustytų paprikų ir raudonųjų svogūnų su dideliais kubeliais supjaustytais šviežiais ananasais, kad pagamintumėte vaisišką "Tandoori" vištieną, žuvį, ėrieną, krevetes ar paneer sūrį.
* Originalus receptas
* 8 meistriškai sumaišyti prieskoniai
* Aitriųjų paprikų įvertinimas - švelnus - 1
* Tiesiog įpilkite jogurto
* Be glitimo
* Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų
* Tinka veganams
Sudėtis:
Vanduo, imbiero tyrė (22 %), malti prieskoniai (12 %) [kalendra (3 %), kmynai (3 %), paprika (3 %), prieskoniai], tamarindas (8 %), druska, rūgštis (acto rūgštis), česnakų milteliai, paprikos ekstraktas.
Alergenų informacija: Sudėtyje gali būti garstyčių, žemės riešutų ir riešutų.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė: 384kJ/93kcal
Riebalai: 4.5g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0.7g
Angliavandeniai: 6.7g, iš jų cukrų: 3.2g
Baltymai: 2.7g, Druska: 3.9g