Katalogas
Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml
  • Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Rūgštinis veido šveitiklis veidui su datulėmis Hello Daktyl, Orientana, 30ml

Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška

Rūgštinis gelinis šveitiklis be abrazyvinių dalelių.

Švelniai šveičia, lygina ir minkština odą. Bendras AHA rūgščių kiekis yra 18 %.

Šveitiklyje gausu augalinių ekstraktų, kurie pasižymi raminamuoju ir drėkinamuoju poveikiu. Jis sumažina porų atsiradimą ir suteikia regeneruotos odos pojūtį.

Unikali α-hidroksirūgščių sudėtis padeda mažinti odos spalvos pokyčius ir suvienodina odos spalvą.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5904533310337

Rūgštinis gelinis šveitiklis be abrazyvinių dalelių. Švelniai šveičia, lygina ir minkština odą. Bendras AHA rūgščių kiekis yra 18 %. Šveitiklyje gausu augalinių ekstraktų, kurie pasižymi raminamuoju ir drėkinamuoju poveikiu. Jis sumažina porų atsiradimą ir suteikia regeneruotos odos pojūtį. Unikali α-hidroksirūgščių sudėtis padeda mažinti odos spalvos pokyčius ir suvienodina odos spalvą. Šveitiklio pH vertė yra maždaug 3,6.

* Veganiška kosmetika

* 90,9 % natūralios kilmės ingredientų

* Tinka visų amžiaus grupių ir tipų odai

* Veiksmingai ir švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir suteikia odai švytėjimo efektą

Veikliosios medžiagos: datulių ekstraktas, pieno rūgštis, glikolio rūgštis, citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, vyno rūgštis, apelsinų, citrinų, cukranendrių, cukranendrių, mėlynių ir cukrinių klevų ekstraktai, imbiero šaknies, smilkalų dervos ir vynuogių ekstraktų sudėtis.

Produkto savybės:

Oda giliai nuvaloma, atgaivinama ir išlyginama.

Kvapas: Vaisių ir gėlių.

Tekstūra: Gelinė.

Datulių vaisių ekstraktas maitina, drėkina ir ramina odą. Jis taip pat pasižymi ilgalaikiu senėjimą stabdančiu poveikiu.

Pieno rūgštis turi epidermį šveičiančio, raminančio, drėkinančio ir minkštinančio poveikio. Mažina išsiplėtusių porų išvaizdą ir padeda reguliuoti riebalų išsiskyrimą. Gerina odos tekstūrą ir lygina odos paviršių.

Glikolio rūgštis pasižymi mažomis molekulėmis, kurios gali veiksmingai prasiskverbti į odos poras ir jas atlaisvinti, kad pasišalintų susikaupę nešvarumai ir riebalai. Ji skatina odos atsinaujinimą ir padeda šviesinti spalvos pokyčius.

Augalinių ekstraktų ir pieno, glikolio, citrinos, obuolių ir vyno rūgščių kompleksai skatina ląstelių atsinaujinimą ir atgaivina odą, todėl ji tampa glotni liečiant, pastebimai jaunesnė ir sveikai švytinti.

Naudojimo būdas: Tepkite 1-2 kartus per savaitę arba rečiau pagal poreikį. Tepkite vakare ant sauso, nuvalyto veido, vengdami akių srities. Po tepimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Po 5-10 minučių kruopščiai nuplaukite produktą nuo veido vandeniu. Naudodami dieną, naudokite aukšto faktoriaus apsauginį kremą nuo saulės (ne mažiau kaip SPF 30). Naudodami produktą, naudokite odos hidrolipidinį barjerą regeneruojančius ir stiprinančius produktus. Nenaudokite ant sudirgusios, pažeistos odos. Jei panaudojus produktą atsiranda stiprus deginimo pojūtis, nedelsiant nuplaukite vandeniu. Jei pasireiškė nepageidaujama reakcija, nutraukite produkto naudojimą arba sumažinkite naudojimo dažnumą.

Ingredientai (INCI): Aqua*, Lactic Acid*, Propanediol*, Glycerin*, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Sorbitol*, Sodium Lactate*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Vitis Vinifera Fruit Extract*, Zingiber Officinale Root Extract*, Boswellia Serrata Resin Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Dipotassium Glycyrrhizate*, Malic Acid, Acer Saccharum Extract*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Saccharum Officinarum Extract*, Tartaric Acid*, Citric Acid*, Tocopherol*, Sclerotium Gum*, Xanthan Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside*, Parfum.

* natūralios kilmės ingredientai

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Lenkija
Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
30 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime