Panč phoronas (Panch Pureen arba Pancha Phoron) yra gerai žinomas prieskonių mišinys iš penkių esminių prieskonių ir sudarantis daugelio egzotinių patiekalų bazę.
Nemaltas penkių prieskonių mišinys, kurį geriausia greitai paskrudinti karštame aliejuje. Po to su juo galima toliau gaminti maistą.
Prieskonius taip pat galima pakepinti (tai svarbu, kad aromatas visiškai atsiskleistų) ir tada sutrinti grūstuvėje.
"Panch Puran" arba "Panch Phoron", "Paanch Phoran" yra spalvingas penkių sveikų prieskonių mišinys, plačiai naudojamas Rytų Indijos, tiksliau, bengalų ir Nepalo virtuvėje. Dar vadinamas penkių prieskonių mišiniu, "Panch Puren" yra pagrindinis bengalų virtuvės patiekalas, kuriame derinamos ožragės, nigelos, kmynai, radhuni ir pankolio sėklos, suteikiančios žadinančio skonio pojūtį.
Skirtingai nuo daugelio kitų prieskonių mišinių, Panch Phoran visada naudojamas nesmulkintas ir niekada nemalamas. Šis penkių indiškų prieskonių mišinys skanus įtrinant mėsą, dedamas į indiškus troškinius, barstomas ant daržovių arba naudojamas daržovėms konservuoti, taip pat kaip aromatingas prieskonis kepamai duonai gardinti.
Nemaltas penkių prieskonių mišinys, kurį geriausia greitai paskrudinti karštame aliejuje. Po to su juo galima toliau gaminti maistą. Prieskonius taip pat galima pakepinti (tai svarbu, kad aromatas visiškai atsiskleistų) ir tada sutrinti grūstuvėje.
Pajuskite autentišką indiškos virtuvės skonį su tradiciniu indišku prieskonių mišiniu TRS Panch Puren. TRS Panch Puren idealiai tinka mėgstamų patiekalų skoniui pagerinti, todėl užtikrina aromatingą ir autentišką indišką kulinarinę patirtį. Šis universalus prieskonių mišinys puikiai tinka tiek vegetariškiems, tiek nevegetariškiems receptams. Mėgaukitės patogiu indišku maisto gaminimu namuose su "TRS Panch Puren".
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė 1569 kJ
Riebalai 22,27 g, iš jų sočiųjų riebalų 1,53 g
Angliavandeniai 44,24 g, iš jų cukrus 2,25 g
Skaidulinės medžiagos 10,5 g
Baltymai 17,81 g
Druskos 0 g
Sudėtis: Kmynai, pankoliai, juodųjų svogūnų sėklos (kalonji, juodieji kmynai), ožragė, garstyčių sėklos.