Catalog
Brahmi (mėlynžiedės taškuonės) milteliai, ekologiški, Nimi Ayurveda, 75g
Бренд: Nimi Ayurveda
Brahmi (mėlynžiedės taškuonės) milteliai, ekologiški, Nimi Ayurveda, 75g
  • Brahmi (mėlynžiedės taškuonės) milteliai, ekologiški, Nimi Ayurveda, 75g

Brahmi (mėlynžiedės taškuonės) milteliai, ekologiški, Nimi Ayurveda, 75g

Бренд: Nimi Ayurveda

Idealiai tinka profesionalams, moksleiviams ir visų amžiaus grupių moksleiviams. Efektyvios ajurvedinės žolelės, galinčios padėti gerinti smegenų funkcijas ir didinti imunitetą. Subalansuoja visas tris došas.

1390 €

By buying this product you can collect up to 13 point points. Your cart will total 13 points that can be converted into a voucher of 0,39 €.

Доступность: 1 шт.
Код продукта: 10676

Brahmi Churna yra gerai žinoma Ajurvedos klasika. Charaka Samhita, viena iš pagrindinių Ajurvedos šventraščių, aprašo Brahmi kaip turintį daugelį teigiamų savybių. Brahmi arba mėlynžiedė taškuonė (botaninis pavadinimas: Bacopa monnieri) yra veiksminga augalinė žolelė tiems, kurie dirba įtemptą psichinį darbą. Idealiai tinka profesionalams, moksleiviams ir visų amžiaus grupių moksleiviams. Brahmi sumažina Vata ir Kapha došas, nepadidindamas Pita došos.

Brahmi milteliai yra naudojami Ajurvedoje gerinti sveikatos problemas, tokias kaip bronchitas, astma, lėtinis kosulys, šaltis, užkimimas, reumatas, nugaros skausmas, karščiavimas, skysčių užsilaikymas, kraujui valyti, vidurių užkietėjimas, fizinis nuovargis, virškinimo sutrikimai, menstruacijų pažeidimai ir skausmingos menstruacijos, padeda išvalyti organizmą, nes padeda palaikyti tinkamą prakaito liaukų funkcionavimą.

Nuo seniausių laikų augalas Brahmi žinoma kaip priemonė, kuri gerina intelektą, sąmoningumą, budrumą, psichikos aiškumą, padeda atstatyti, išsaugi ir stiprinti atmintį, suteikia ilgaamžiškumą, gerina mokymąsi ir rezultatus, maitina smegenis, ramina protą, skatina atsipalaidavimą, mažina nerimą, stresą, tolina senatvės simptomus. Gali būti naudojama esant psichikos ligoms, depresijai, psichiniam nuovargiui. Mažina diskomfortą ir skausmą, atpalaiduoja, ramina, skatina sveiką miegą, padeda greitai atgauti psichinę-emocinę pusiausvyrą. Patartina naudoti bet kokioms amžiaus grupėms, ypač vyresnio amžiaus žmonėms (pvz, kai prasta atmintis).

Brahmi taip pat mažina kraujo spaudimą, palaiko normalią kūno temperatūrą, pašalina toksinus iš organizmo, veikia kaip diuretikas, stiprina imuninę sistemą, antinksčius.
 
Lėtinėms odos ligoms Brahmi milteliai naudojami lokaliai pastos forma, (pavyzdžiui, egzemos, psoriazės, raupsų, bėrimu, opų ir pūlinių). Jie aktyvuoja medžiagų apykaitą ląstelėse, gerina kraujotaką ir gijimą, padeda sumažinti paraudimą, niežulį ir uždegimą, odos pleiskanojimą. Lėtina senėjimą, kai naudojamas kaip kaukė, padeda išsaugoti veido odą jauna, gerina spalvą.
 
Naudojimo būdas:
 
Išoriškai lokaliai odai, galvos odai ir plaukams: sumaišykite Brahmi miltelius su šiltu vandeniu ar savo mėgstamu baziniu aliejumi į pastą. Tepkite mišinį ant norimos srities (galvos, plaukų, veido ir dekolte, probleminė sritis), švelniai įmasažuokite. Palikite 20-30 minučių. Praskalaukite vandeniu.
 
Vidiniam naudojimui (pagal Ajurvedos traktatus): 1 arbatinis šaukštelis (5 g), 2 kartus per dieną užgeriant šiltu vandeniu arba pienu prieš arba 40 minučių po valgio.
 
Kontraindikacijos: individualus komponentų netoleravimas, nėštumas, viduriavimas, hipertozė. Prieš naudojimą rekomenduojama pasikonsultuoti su ajurvedos specialistu. Venkite perdozavimo.

Sudedamosios dalys: mėlynžiedės taškuonės milteliai iš ekologiškų ūkių.

Grynasis kiekis: 75g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Страна происхождения:
Indija
Вес/Количество:
75 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės
Распродано
Распродано
Распродано