Katalogas
Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apimčiai Amla Volume, Khadi, 200ml
Prekės ženklas: Khadi
Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml
  • Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml
  • Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml
  • Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml
  • Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml
  • Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apmičiai AMLA Elixir, Khadi Naturprodukte, 200ml

Ajurvedinio eliksyro šampūnas plaukų apimčiai Amla Volume, Khadi, 200ml

Prekės ženklas: Khadi

Galia jūsų plaukams - gyvybingi plaukai ir apimtis dėl stiprių šaknų, užtikrinančių sveiką plaukų struktūrą

Su Khadi „Amla Elixir“ ajurvedine galia: palaiko plaukų augimą, stiprina šaknis, skatina natūralią melanino gamybą, taigi padeda stabdyti priešlaikinis plaukų slinkimą

Amla yra senėjimą slopinantis super vaisius, kuris tradiciškai naudojamas nuo plaukų slinkimo ir priešlaikinio žilimo. Bhringaraj ir Tulsi laikomi Indijos anti-senėjimo duetu.

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 8
Prekės kodas: KH-SHP-8-VE

* Galia jūsų plaukams - gyvybingi plaukai ir apimtis dėl stiprių šaknų, užtikrinančių sveiką plaukų struktūrą
* Su Khadi „Amla Elixir“ ajurvedine galia: palaiko plaukų augimą, stiprina šaknis, skatina natūralią melanino gamybą, taigi padeda stabdyti priešlaikinis plaukų slinkimą
* Amla yra senėjimą slopinantis super vaisius, kuris tradiciškai naudojamas nuo plaukų slinkimo ir priešlaikinio žilimo. Bhringaraj ir Tulsi laikomi Indijos anti-senėjimo duetu.
* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

Jėgos stiprintojas: švelnus tūris, stipresnės plaukų šaknys ir naujas gyvybingumas net ir žiliems plaukams.

„Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir“ šampūnas suteikia plaukams pastebimai daugiau stiprybės, pilnumo ir gyvybingumo. Šio stebuklingo efekto paslaptis slypi Khadi „Amla Volume" eliksyre. Šis ajurvedinis augalų ekstraktas sujungia individualų rankomis surinktų indiškų vaistinių augalų poveikį į visumą ir padidina jų galias. „Khadi Amla Volume Elixir“ yra švelniai ant ugnies virintų žolelių tradiciniame procese pagal senovės ajurvedos formules rezultatas.

Kai tik pradėsite plauti plaukus, pastebėsite, kad jūsų šaknys stiprėja ir pagerėja galvos odos apykaita. Jūs galite gerokai nustebti, kaip skatinamas plaukų augimas. Jūsų plaukai netrukus taps tvirtesni, stambesni, blizgesni ir sugrįš į savo natūralų grožį.

Indijos super vaisius Amla yra labai turtingas vitaminu C ir taip palaiko plaukų augimą. Bhringaraj skatina pačių plaukų melanino gamybą ir apsaugo nuo ankstyvo žilimo. Tulsi, šventasis Indijos bazilikas, Ajurvedoje laikomas stebuklingu gyvenimo eliksyru. Jame gausu antioksidantų ir jis yra apsauginis skydas nuo laisvųjų radikalų.

Panašiai kaip jūsų plaukai ir galvos oda, Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir šampūno pH vertė yra nuo 4,0 iki 5,0. Natūraliu būdu jūsų pH pusiausvyra yra atstatoma. Jei plaukus dažote natūraliai, pavyzdžiui, naudodami natūralius Khadi plaukų dažus, rekomenduojame naudoti trijų pakopų ritualą, kad efektyviai pasiruoštumėte Khadi Amla Volume Elixir šampūnui. Tai pastebimai padeda apsaugoti spalvos intensyvumą.

Kaip maksimaliai išnaudoti Khadi Amla Volume eliksyro šampūno savybes:

Įspauskite plaukams tinkamą šampūno kiekį į rankas ir suvilgykite vandeniu, kad atsirastų putos. Paskirstykite aktyvias putas ant galvos odos, kad būtų galima nedelsiant pajusti palengvėjimą.
Šampūną rekomenduojame palikti ant galvos tiek laiko, kiek Jums atrodo reikalinga, kad veikliosios medžiagos galėtų visiškai atlikti savo darbą. Tada kruopščiai nuplaukite šampūną drungnu vandeniu.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų, dalis. Su ajurvediniu Khadi eliksyru Jūsų kūnas, dvasia ir siela vėl harmoningai bus suderinami kiekvieną kartą.

Khadi "Amla Volume“ ajurvedinį eliksyro šampūną galima naudoti kartu su šiomis khadi plaukų priežiūros priemonėmis:
* Khadi ajurvedinis plaukų aliejus „Strong Amla“ palaiko šampūnų „Amla Volume“ poveikį. Tai sustiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų ir apsaugo nuo plaukų slinkimo.
* Khadi ajurvedinis šampūnas Rose Repair“ papildo šampūną „Amla Volume“, jei abu naudojate pakaitomis. Kartu jie intensyviai regeneruoja ir maitina jūsų plaukus.
* Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Neem Balance“ maitina švelniai ir drėkinamai. Tai palengvina sudirgusią galvos odą ir gali užkirsti kelią pleiskanoms.

Sudėtis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Flower Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc Pca, Acacia Concinna Fruit Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Linalool**, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Geraniol**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* iš ekologiškų ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų.
*** pagamintas iš ekologiškų ingredientų

-------------------------------------------------------

Stebuklingas Khadi Amla Volume eliksyro šampūno poveikis pagrįstas Khadi Amla Volume eliksyru, kuris gaminamas kruopščiu procesu pagal senovės ajurvedos formules. Indijos vaistiniai augalai, vaisiai ir lapai sujungiami į šį nuostabų mišinį:

Indijos agrastas Amla ajurvedoje laikomas „amžinos jaunystės ir grožio vaisiu“. Amloje gausu daug svarbių maistinių medžiagų, įskaitant papildomą vitaminą C ir antioksidantus. Tai turi anti-senėjimo poveikį jūsų plaukams. Indijoje Amla tradiciškai naudojama nuo plaukų slinkimo ir priešlaikinio pilkėjimo. Dėl stiprių šaknų, tikros pilnatvės ir švelnumo.

Pasakiška žolė Bhringaraj Indijoje taip pat vadinama „plaukų karaliene“, pagal ajurvedą ji stiprina šaknis ir plaukus bei skatina jų augimą.

Indijos bazilikas Tulsi yra ajurvedos vaistinė žolė, kuri, kaip sakoma, turi gydomąjį poveikį kūnui ir protui kaip gyvenimo eliksyras. Tulsi auga beveik kiekviename Indijos sode ir turi daugybę labai stiprių antioksidantų. Tai stiprina ir optimaliai apsaugo plaukus nuo laisvųjų radikalų.

Shikakai intensyviai, tačiau švelniai valo plaukus. Akacijos vaisių ekstraktas taip pat skatina plaukų augimą, sukuria plaukų tekstūrą ir sukuria blizgesį bei pilnumą.

Indijos žolė Brahmi flavonoidais skatina galvos odos ląstelių apykaitą ir taip maitina plaukų šaknis.

Antiseptinis Neem poveikis reguliuoja ir ramina jūsų galvos odą.

Indiškas muilo riešutas Reetha suformuoja švelnias putas, kurios švelniai valo ir taiso.

Peržiūrėkite Khadi veikliųjų medžiagų santrauką, kad sužinotumėte daugiau apie nuostabų ajurvedos vaistinių žolelių poveikį.

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi šampūnai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime