Katalogas
Smilkalų lazdelės Cinnamon, Vijayshree Golden, 15g
Prekės ženklas: Vijayshree
  • Naujiena
Smilkalų lazdelės Cinnamon, Vijayshree Golden, 15g
  • Smilkalų lazdelės Cinnamon, Vijayshree Golden, 15g
  • Smilkalų lazdelės Cinnamon, Vijayshree Golden, 15g

Smilkalų lazdelės Cinnamon, Vijayshree Golden, 15g

Prekės ženklas: Vijayshree

Šie aukštos kokybės "Vijayshree" smilkalai skleidžia šiltą, saldų cinamono aromatą.

Visiškai natūralioje formulėje nėra sintetinių ingredientų ir toksinų, todėl jie saugūs visiems namuose.

Patirkite komfortą ir ramybę, kurią suteikia sodrus raminantis cinamono kvapas.

245 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 7
Prekės kodas: Goldnci-20

Šie aukštos kokybės "Vijayshree" smilkalai skleidžia šiltą, saldų cinamono aromatą. Visiškai natūralioje formulėje nėra sintetinių ingredientų ir toksinų, todėl jie saugūs visiems namuose. Patirkite komfortą ir ramybę, kurią suteikia sodrus raminantis cinamono kvapas.

Smilkalus rankomis gamina "Vijayshree" Bangalore, Indijoje. Šie 100 % natūralūs indiški smilkalai tradiciškai gaminami naudojant geriausias žoleles, gėlių ekstraktus, prieskonius, dervas, žievę ir esencinius aliejus. Golden Nag Masala smilkalai išsiskiria sodriu ir ilgai išliekančiu natūraliu aromatu. 

Nors įprastai  Cinamono kvapas yra neapsakomai saldus su lengvom aštrumo natom atsidvelkiantis žemišku medžio kvapu, Golden Nag Cinnamon smilkalų aromatas taip pat turi lengvą gelių žiedų prieskonį.

Akivaizdu, kad Golden Nag Cinnamon yra šiek tiek modernizuota ir pašvelninta tradicinių cinnamon smilkalų versija. Kaip bebūtų Golden Nag Cinnamon smilkaluose vis dar dominuoja tas šiltas cinamono kvapas. Apibendrinant Golden Nag Cinnamon yra puikus pasirinkimas ieškantiems šviežesnio požiūrio į tradicinį smilkalų kvapą.

Cinnamon, arba cinamonas, yra viena iš seniausių ir populiariausių prieskonių pasaulyje. Jo skonis ir kvapas yra naudojami maisto produktuose, kaip priedas kavai ar arbatoms, taip cinnamon naudojamas kaip aromatiniai priedai kosmetikoje, kvapiųjų žvakių, o ir smilkalų gamyboje.

Cinamono naudojimas smilkalų gamyboje turi gilias šaknis senovės kultūrose ir tradicijose. Ši medžiaga yra žinoma dėl savo stipraus kvapo ir maistingų savybių.

Cinnamon aromaterapijoje yra pasiekęs tokio didelio populiarumo dėl savo ypatingo aromato, kuris yra labai atpažįstamas ir mėgstamas daugeliuose kultūrose. Pavyzdžiui, Kinijoje cinamonas naudojamas jau daugiau nei 4000 metų, o senovės Egipto hieroglifai liudija apie cinamono naudojimą kosmetikos ir medicinos srityse.

Indijoje cinnamon taip pat yra populiarus smilkalų kompanionas, kuris ten vadinamas „dalchini” ir dažnai naudojamas tradicinėje medicinoje. Ten cinamonas naudojamas kaip atpalaiduojantis, raminantis ir gaivinantis ingredientas.

Senovės Indijoje cinamonas buvo naudojamas kaip vaistinis augalas, kadangi jis turi gydomųjų savybių, jis buvo vertinamas už savo malonų skonį ir kvapą. Šis vaistinis augalas taip pat buvo naudojamas kaip smilkalas, kadangi jis palengvindavo meditacijos praktiką

Cinamonas, kurio botaninis pavadinimas yra Cinnamomum verum arba Cinnamomum zeylanicum, yra gaunamas iš cinamono medžio žievės. Cinamonas yra naudojamas kulinarijoje ir medicinoje. Jis taip pat yra galingas antioksidantas, turintis priešuždegiminių ir antibakterinių savybių.

Vidurio Rytuose, ypač Jemene ir Saudo Arabijoje, cinamonas yra naudojamas kaip dalis religinių ir kultinių apeigų, taip pat kaip papildoma medicinos priemonė. Cinamono smilkalai naudojami šventųjų dienomis, vestuvėse ir kituose renginiuose.

Europoje cinamonas pradėtas naudoti kaip aromatinis ingredientas ir vaistinis agentas jau senovės Romos laikais. Senovės Graikijos medicina pripažino cinamono naudingas savybes ir jį naudojo kaip karščių, skrandžio skausmo ir kitų sveikatos problemų gydymui. Viduramžiais cinamonas buvo brangus prekė, kurią dažniausiai naudojo tik aukštos klasės asmenys, todėl jis buvo pramanytas ir sumaišytas su pigesniais prieskoniais. Tačiau per laiką cinamonas tapo visiems prieinamas ir plačiai naudojamas kaip maisto produktų prieskonis ir aromatinis agentas.

Naudojimas: Uždekite smilkalų lazdelės galą, kai jis įsižiebs, užpūskite liepsną ir įdėkite į vieną iš mėgstamų smilkytuvų.

Sudėtis: Prieskoniai, dervos, žolelės, gėlių ekstraktai, egzotiški aliejai

Kiekvienoje pakuotėje yra maždaug 12 smilkalų lazdelių, sveriančių 15 g.

Pagaminta Indijoje

Kiekvienoje pakuotėje yra: 15 g smilkalų lazdelės

Pakuotę galima perdirbti.

Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, naudokite su smilkalų laikikliu.

Apytikslė degimo trukmė: 30 min.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
15 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime