Katalogas
Tibeto meditacinės smilkalų lazdelės Tara, 27 lazdelės
Tibeto meditacinės smilkalų lazdelės Tara, 27 lazdelės
  • Tibeto meditacinės smilkalų lazdelės Tara, 27 lazdelės

Tibeto meditacinės smilkalų lazdelės Tara, 27 lazdelės

Tara meditacinės smilkalų lazdelės yra pagamintos iš grynų natūralių ir aukščiausios kokybės Himalajų gydomųjų žolelių ir miško floros kvapnių medžiagų pagal tradicinę Tibeto budizmo ir medicinos kultūrą. Jų šiek tiek stipresnis prieskonių kvapas puikiai tinka jogai ir meditacijai. Jis taip pat naudojamas namuose darbo vietos, aplinkos ir asmeninio gyvenimo negatyvios energijos valymui.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 5215

Tara meditacinės smilkalų lazdelės yra pagamintos iš grynų natūralių ir aukščiausios kokybės Himalajų gydomųjų žolelių ir miško floros kvapnių medžiagų pagal tradicinę Tibeto budizmo ir medicinos kultūrą. Tai yra puikūs smilkalai šventam Budai ir Bodhisatvams, naudojami religiniam-dvasiniam atlikimui. Jų šiek tiek stipresnis prieskonių kvapas puikiai tinka jogai ir meditacijai. Jis taip pat naudojamas namuose darbo vietos, aplinkos ir asmeninio gyvenimo negatyvios energijos valymui.

Tara meditacinės smilkalų lazdelėse yra šešios netoksiškos medžiagos ir labai natūralios kvapiosios medžiagos, tokios kaip baltasis santalas ir kvapusis muskatmedis, be kita ko, jos saugo ir valo fizinius organus bei vidines gyvybines energijas, išvalo čakras ir kanalus, ypač subalansuoja protą ir skatina meditaciją bei dvasinę raidą. Tara meditacinės smilkalų lazdelės yra natūralios spalvos ir be jokių sintetinių medžiagų ar kvepalų. Šią formulę pasirinko dr. Pasangas Y. Arja ir ji parengta Nepale pagal jo nurodymus.

Platesnė informacija:
Visos Tibeto smilkalų lazdelės, gaminamos rankomis iš visiškai natūralių ingredientų be jokių sintetinių medžiagų ar priedų. Smilkalai yra pagaminti iš žolelių ir augalų, kurie šimtmečius naudojami Tibeto medicinoje, ypač religinėse ceremonijose ir meditacijoje. Sakoma, kad deginant šiuos smilkalus piktadariai ir blogos mintys bus išvaikytos iš proto ir kad jie apsaugo vartotoją nuo neigiamos energijos. Be to, šiltas apgaubiantis kvapas skatina grynumą ir ramybę.

Tibetiečių smilkalų lazdelės išgaunamos iš tam tikros tešlos, kuri labai ilgai minkoma rankomis ir susideda iš vandens ir mažiausiai 25 skirtingų aukščiausio grynumo ir skirtingos sudėties žolių. Vėliau šią tešlą reikia palikti švelniai džiūti, kad išlaikytų savo kvapą ir kokybę.

Augalai auga natūraliai Himalajų kalnuose ir yra labai kruopščiai parinkti ir nuimami. Sakoma, kad augalai, augantys šioje vietovėje, turi stiprų gyvybingumą ir turi gydomųjų galių, kuriuos lemia jų artumas su dievais ir, žinoma, senovine, natūralia aplinka.

Vienoje pakuotėje yra 42 g smilkalų, 27 vnt. lazdelių

Smilkalo lazdelės ilgis - 19 cm.

Kilmės šalis:
Nepalas
Svoris / Kiekis:
18 g
Kiekis:
18 vnt.
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime