Katalogas
Universalus kalkių valiklis, Planet Pure, 510ml
Prekės ženklas: Planet Pure
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Universalus kalkių valiklis, Planet Pure, 510ml
  • Universalus kalkių valiklis, Planet Pure, 510ml
  • Universalus kalkių valiklis, Planet Pure, 510ml

Universalus kalkių valiklis, Planet Pure, 510ml

Prekės ženklas: Planet Pure
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Aplinkai nekenksminga universali kalkių šalinimo priemonė.

Iš natūralių, biologiškai suyrančių ingredientų pagamintas kalkių šalintuvas yra saugus ir aplinkai nekenksmingas būdas užtikrinti, kad jūsų prietaisai ir įrenginiai veiktų sklandžiai ir atrodytų kuo geriau. Koncentruotą formulę lengva naudoti ir ji veiksmingai naikina net ir dideles apnašas, todėl puikiai tinka tiek dideliems, tiek mažiems namų ūkiams. Nesvarbu, ar susiduriate su kieto vandens dėmėmis, ar sunkiai susikaupusiomis mineralinėmis nuosėdomis, ar tiesiog norite, kad jūsų prietaisai ir įrenginiai atrodytų ir veiktų kuo geriau, šis ekologiškas kalkių šalintojas yra puikus pasirinkimas.

695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 6 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 6 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,18 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: Pi12418

Aplinkai nekenksmingas universalus kalkių šalintuvas iš natūralių, biologiškai suyrančių ingredientų. Kalkių šalintuvas yra saugus ir aplinkai nekenksmingas būdas užtikrinti, kad jūsų prietaisai ir įrenginiai veiktų sklandžiai ir atrodytų kuo geriau. Koncentruotą formulę lengva naudoti ir ji veiksmingai naikina net ir dideles apnašas, todėl puikiai tinka tiek dideliems, tiek mažiems namų ūkiams. Nesvarbu, ar susiduriate su kieto vandens dėmėmis, ar sunkiai susikaupusiomis mineralinėmis nuosėdomis, ar tiesiog norite, kad jūsų prietaisai ir įrenginiai atrodytų ir veiktų kuo geriau, šis ekologiškas kalkių šalintojas yra puikus pasirinkimas.

* 100 % natūralūs ingredientai.

* Lengvai ir visiškai biologiškai suyra.

Pakuotė: buteliukas (PET), dangtelis (PP) ir etiketė (PE) pagaminti iš perdirbto plastiko. Plačiai perdirbama.

Naudojimo rekomendacija:

Norėdami atidaryti kamštelį, vienu metu paspauskite jį žemyn ir atsukite.

Virdulys: Įpilkite į jį iki pusės vandens, leiskite užvirti ir įpilkite 100 ml nukalkintojo. Palikite jį veikti 5 minutes. Išpilkite ir kelis kartus gerai išplaukite.

Kavos aparatas: Sumaišykite 75-150 ml nukalkintojo su 1/2 l vandens ir supilkite į talpyklą. Paleiskite kalkių šalinimo programą arba leiskite tirpalui tekėti per kavos aparatą. 2 kartus praskalaukite švariu vandeniu.

Pastaba: netinka aliuminiui, marmurui, emaliui ir rūgštims jautriems paviršiams.

Sudėtis (INCI): Aqua; Lactic Acid; Alkylpolyglucoside.

Kilmės šalis:
Austrija
Gamintojo šalis:
Austrija
Kiekis:
500 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena