Katalogas
Amino rūgštis L-Arginine, NOW, 100 kapsulių
Prekės ženklas: NOW
Amino rūgštis L-Arginine, NOW, 100 kapsulių
  • Amino rūgštis L-Arginine, NOW, 100 kapsulių

Amino rūgštis L-Arginine, NOW, 100 kapsulių

Prekės ženklas: NOW

Maisto papildas, 100 veganiškų kapsulių.

Jauskitės geriau nei prieš tai. NOW L-Argininas - žmogaus organizmui reikalinga medžiaga, kuri gali padėti ne tik gražiau atrodyti, bet ir geriau jaustis. L-karnitinas ypač reikalingas intensyviai sportuojantiems, nes gali padėti sumažinti raumenų skausmus.  

1390 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 733739000309

Jauskitės geriau nei prieš tai.

NOW L-Argininas - žmogaus organizmui reikalinga medžiaga, kuri gali padėti ne tik gražiau atrodyti, bet ir geriau jaustis. L-karnitinas ypač reikalingas intensyviai sportuojantiems, nes gali padėti sumažinti raumenų skausmus.  

NOW L-Arginino privalumai:
* Skatina raumenų metabolizmą
* Sumažina skausmus
* Padeda raumenims gauti deguonies
* Itin lengva naudoti
* Tinka vegetarams ir veganams

Kokybės sertifikatas: GMP (Good Manufacturing Processes, liet. Geros Gamybos Praktikos) sertifikatas užtikrina, kad buvo išnagrinėti visi NOW gamybos proceso aspektai, įskaitant visus laboratorinius / bandymo metodus (stabilumui, stiprumui ir produkto kūrimui). Supakuota JAV, šeimos įkurtos ir valdomos įmonės nuo 1968 m.

Pakuotėje: 100 veganiškų kapsulių

Porcija: 2 veganiškos kapsulės

Vienoje porcijoje: L-argininas (laisvos formos) 1 g (1000 mg)

Kiti ingredientai: hipromeliozė (celiuliozės kapsulė), stearino rūgštis (augalinis šaltinis) ir silicio dioksidas. Sudėtyje nėra kviečių, glitimo, sojos, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ir riešutų ingredientų.

Vartojimas: gerkite po 2 kapsules du kartus per parą. Tarp valgių arba prieš miegą gerkite ne mažiau kaip 240 ml vandens ar sulčių, kad būtų lengviau absorbuojamas.

Įspėjimai:
Vartokite šį produktą su mažiausiai 240 ml vandens ar sulčių per parą. Tik suaugusiems. Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Pasikonsultuokite su gydytoju, jei vartojate vaistus (ypač antihipertenzinius, antikoaguliantus ir antidiabetinius vaistus), turite sveikatos sutrikimų (ypač astmą ar inkstų ligas) arba planuojate operuotis. Šio produkto turėtų vengti asmenys, sergantys glaukoma ar paprastąja pūsleline, nebent gydytojas nurodė kitaip. Nenaudokite, jei sirgote miokardo infarktu arba nustatėte vainikinių arterijų ligą. Saugoti nuo vaikų. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Maisto papildas negali pakeisti sveikos ir subalansuotos mitybos. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Rekomenduojama
Raumenims
Kilmės šalis:
JAV
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime