Katalogas
Hingvashtaka prieskonių mišinys milteliais, Nimi Ayurveda, 100g
Hingvashtaka prieskonių mišinys milteliais, Nimi Ayurveda, 100g
  • Hingvashtaka prieskonių mišinys milteliais, Nimi Ayurveda, 100g

Hingvashtaka prieskonių mišinys milteliais, Nimi Ayurveda, 100g

Hingvashtaka milteliai yra tradicinis ajurvedinis žolelių ir prieskonių mišinys, kuris ypač naudojamas virškinimo pagalbai ir tradiciškai vartojamas meteorizmo atvejais (pilvo išsipūtimas dėl žarnose susikaupusių dujų).

Indijoje "Hingvashtaka" milteliai taip pat vadinami "Hingashtak Churnam" arba "Hinga Shtak Choornam" ir yra vertinami dėl savo Vata došos mažinimo savybių.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: 10640

Po gausių pietų Indijoje žmonės tradiciškai mėgsta patiekti Hingvaštaką (Hingwastak), dažnai vadinamą tiesiog "Hing". Šį populiarųjį Hingvaštaka sudaro Hing ir iš viso aštuoni ("Ašta") vertingi prieskoniai, tokie kaip imbieras, adžvainas, juodieji kmynai, pipirai ir akmens druska. Sakoma, kad Hingvaštaka degina Ama - toksinus ir atliekas, kurios pagal Ajurvedos tradiciją gali atsirasti dėl per mažos virškinimo ugnies (Agni) ir gausaus, sunkiai virškinamo maisto. Ajurvedoje jie laikomi pagrindine pusiausvyros sutrikimo priežastimi.

Šiaurės Indijoje Hing yra daugelio kario ir daržovių patiekalų sudedamoji dalis. Su juo paprastai patogiai ruošiamas maistas. Tradiciškai Hingvaštakas maišomas 1:1 su ajurvediniu ghi ir vartojamas prieš valgį.

Pagrindinis ingredientas, Hing, geriau žinomas lotynišku pavadinimu asafoetida, kuris reiškia "blogai kvepianti derva". Ji taip pat žinoma kitais pavadinimais, pavyzdžiui, "velnio mėšlu", kuris neatrodo itin viliojantis. Tačiau jei žinote, kaip tinkamai naudoti Hing arba Hingwastak, greitai pastebėsite, kad gaminant maistą ne tik išnyksta intensyvus sieros kvapas, bet ir patiekalas įgauna malonų skonį su lengvu porų prieskoniu.

Jei Hingwastak gaminamas tiesiogiai su maistu, galioja ta pati taisyklė, kaip ir ruošiant kartu su juo Asafoetida: naudokite labai taupiai - tada jis suteikia gerą, labai ypatingą aromatą daugeliui patiekalų.

Tradiciškai rekomenduojama Hingwastak sumaišyti su ghi ir vartoti prieš valgį. Manoma, kad gryną ghi organizmas sunkiai įsisavina.

Jei norite ghi praturtinti medumi ar cukrumi, tai puikus energijos šaltinis - tačiau dėl cukraus kiekio ghi patartina vartoti saikingai.

Vartojimo būdas:

2 g miltelių (vienas nedidelis arbatinis šaukštelis) išmaišyti šiltame vandenyje ir išgerti. Didžiausias rekomenduojamas paros kiekis: 6 g

Taip pat galite dėti į patiekalus aukščiau aprašytais būdais.

Sudedamosios dalys: Asafetida, imbieras, kmynai, ilgieji pipirai (Pippali), juodieji pipirai, salierai, akmens druska.

Grynasis kiekis: 100g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kilmė: ne ES žemės ūkis (Indija)

Gamintojas: Ayurveda Handels GmbH, Hamburgas, Vokietija

Kūno tipas (doša):
Vata
Kilmės šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda