Katalogas
Ajurvedinis masažo aliejus Ksheerabala Enna, Sree Sankara, 250 ml
Prekės ženklas: Sree Sankara
Ajurvedinis masažo aliejus Ksheerabala Enna, Sree Sankara, 250 ml
  • Ajurvedinis masažo aliejus Ksheerabala Enna, Sree Sankara, 250 ml

Ajurvedinis masažo aliejus Ksheerabala Enna, Sree Sankara, 250 ml

Prekės ženklas: Sree Sankara

Sree Sankara „Ksheerabala Enna“ yra aukščiausios kokybės ajurvedinis masažo aliejus galvai ir kūnui, turintis vatą ir pitą mažinančių savybių.

Jis ypač tinka aliejaus vonelėms, įvairioms grožio procedūroms.

2795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 27 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 27 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,81 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 8906067700575

„Ksheerabala Enna“ yra nuostabus ajurvedinis aliejus, turintis švelnų kvapą. Turi atpalaiduojančių savybių ir puikiai tinka prieš miegą. 

"Sree Sankara" "Ksheerabala Enna" yra aukščiausios kokybės ajurvedos masažinis aliejus galvai ir kūnui, turintis Vata ir Pitta došas mažinančių savybių. Jis ypač tinka Pizhichil (aliejaus vonioms), Shirodhara (aliejaus tekėjimo ant kakktos procedūroms) arba Vasti (klizmoms).

Ksheerabala Enna yra nuostabus švelnaus kvapo Ajurvedos aliejus. Ksheerabala panašus į Mahanarayana Thailam, tačiau pasižymi vėsinančiomis savybėmis. Jis veikia labai atpalaiduojančiai - idealiai tinka aliejaus vonia arba masažas su Ksheerabala Enna prieš miegą.

Naudojimas:
Ksheerabala Enna masažo aliejuje nėra emulsiklių ir todėl gali būti tirštas esant žemesnei temperatūrai. Optimaliam naudojimui aliejus atsargiai šildomas iki 36-40 ° C šilto vandens vonelėje. Prieš naudojimą buteliuką gerai suplakite.

Masažas: leiskite aliejui įsigerti į odą ne mažiau kaip 30 minučių arba dar geriau per naktį, prieš nuplaunanmt jį vonioje ar po dušu.

Ajurvedos šaltinis: Ashtangahrudayam. 

Sudėtis(INCI):
Lac, Sesamum Indicum Oil, Sida Retusa.

Odos tipas:
Jautriai odai
Sausai, išsekusiai odai
Poveikis Vata došai
Mažina
Poveikis Pita došai
Mažina
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
250 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime