Katalogas
Ajurvedinis aliejus raumenims ir sąnariams Ayush, 200 ml
Ajurvedinis aliejus raumenims ir sąnariams Ayush, 200 ml
  • Ajurvedinis aliejus raumenims ir sąnariams Ayush, 200 ml

Ajurvedinis aliejus raumenims ir sąnariams Ayush, 200 ml

Ajurvedinio aliejaus „Ayush“ formulė sukurta iš augalinių ingredientų,tinkančių sportuojantiems, fiziškai dirbantiems ir pagyvenusiems žmonėms.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL1028
Laikinai neturime


Ajurvedinio aliejaus „Ayush“ formulė sukurta iš augalinių ingredientų,tinkančių sportuojantiems, fiziškai dirbantiems ir pagyvenusiems žmonėms.

Boswellia serrata (Shallaki)
 
Paprastasis česnakas (Allium sativum) - augalas iš česnakų šeimos. Jis šimtmečius auginamas Vidurinėje Azijoje, Indijoje ir Kinijoje. Jis tapo jau senovėje žinomu ir vertinamu augalu. Romos legionieriai jį vartojo manydami, kad tai padidino valią kovai ir drąsą. Egipte piramidžių statytojai juos vartojo, kad apsisaugotų nuo pavojingų ligų.
 
Ashwagandha - šio augalo šaknys yra viena iš žymiausių ajurvedos medicinos atjauninančių medžiagų, ji reguliuoja kūno funkcionalumą.
 
Sezamų aliejus - biologinis atsinaujinimas ir stangrinimas. Turi tonizuojantį, drėkinantį, regeneruojantį, šildantį poveikį, reguliuoja riebalinių liaukų darbą, mažina žalingą UV spindulių poveikį odai.
 
Himalajų kedras (Cedrus Deodara)

Naudojimas: Šiek tiek pašildykite masažo aliejų ir gerai įmasažuokite į raumenys ar sąnarius. Palikite bent 20 minučių. Tada galite nusiprausti po dušu arba palikti nakčiai.

Ingredientai: Salai Guggal (Boswellia serrata), Rasana (Pluchea lanceolata), Ashwagandha (Withania somnifera), Dashmool, Erand (Ricinus communis), Lasun (Allium sativum), Guduchi (Tinospora cordifolia), Capscium (Capsicum annum), Nirgundi (Vited negundo), Pudina (Mentha spicata) in the base of Sesame oil (Sesamum indicum) and Devdaru oil (Cedrus deodara)  

Grynasis kiekis: 200ml 

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime