Katalogas
Veido ir kūno aliejus Lotus, Sattva Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Veido ir kūno aliejus LOTUS, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Veido ir kūno aliejus LOTUS, Sattva Ayurveda, 50ml

Veido ir kūno aliejus Lotus, Sattva Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Lengvas, subtilaus kvapo veido ir kūno aliejus, kuris palieka gražiai sudrėkintos odos jausmą. Lotoso eterinis aliejus yra ir sutraukiantis. Jis gali išgydyti spuogus ir dėmes, tuo pačiu suteikdamas jums kvapą. Jame daug antioksidantų.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: 5903794180369

Lengvas, subtilaus kvapo veido ir kūno aliejus, kuris palieka gražiai sudrėkintos odos jausmą. Lotoso eterinis aliejus yra ir sutraukiantis. Jis gali padėti pašalinti spuogus ir dėmes, tuo pačiu suteikdamas jums kvapą. Turtingas antioksidantais ir maitina odą. Jo savybės intensyviai drėkina odą, padeda didinti odos elastingumą ir spalvą, padėdamas pašalnti plonas linijas, kurios nyksta kaip ir rudos dėmės ar raukšlės. Aliejus padeda atkurti odos balansą, veiksmingai padeda užkirsti kelią spuogų ar spuogų formavimuisi.

Naudojimas: Įtrinkite aliejų į švariai nupraustą odą. Masažuokite kol aliejus įsigers į odą.

Sudėtis: migdolų aliejus, simondsijų (Jojoba) aliejus, Chinensis sėklų ekstraktas, vynuogių sėklų aliejus, saulėgrąžų aliejus, lotoso gėlių eterinis aliejus.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime