Katalogas
Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
Prekės ženklas: Ancient
  • Naujiena
Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
  • Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Prekės ženklas: Ancient

Kanapių sėklų aliejus gaunamas iš sėklų arba viso augalo Cannabis Sativa šalto spaudimo būdu. Jame gausu nepakeičiamų riebalų rūgščių, kalcio ir cinko. Didelė nepakeičiamųjų riebalų rūgščių koncentracija kanapių sėklų aliejuje daro jį tokiu ypatingu. Kanapių sėklų aliejus turi stiprių priešuždegiminių savybių ir yra stiprus antioksidantas. Padeda esant egzemai, infekcijoms, spuogams.

Lotyniškas pavadinimas: Cannabis sativa

Spalva ir kvapas: nuo šviesiai iki vidutiniškai žalios spalvos. Silpnas, šiek tiek riešutų skonio

Tekstūra: plona ir sausa konsistencija 

Šis kanapių sėklų bazinis aliejus gaminamas šalto spaudimo ekstrahavimo būdu. Tiekiamas 100 ml gintarinio stiklo buteliukuose ir yra 100 % natūralus. 

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 2 Vnt.
Prekės kodas: BOa-07

Kanapės jau daugelį metų naudojamos visame pasaulyje. Tai labai naudingas augalas, kuris iki šių dienų vis dar naudojamas viskam - nuo didelio atsparumo tempimui pluošto, plastikų ir degalų iki gyvūnų kraiko, dirvožemio valymo ir juvelyrinių dirbinių. Jis tiesiogine prasme turi tiek daug panaudojimo būdų, kad visi jie netilptų šiame puslapyje.

Pats kanapių sėklų bazinis aliejus taip pat naudingas. Išgrynintas jis paprastai naudojamas kosmetikos ir asmens higienos produktuose bei aromaterapijoje. Šis aliejus yra puiki odos drėkinimo priemonė.

Lotyniškas pavadinimas: Cannabis sativa

Spalva ir kvapas: nuo šviesiai iki vidutiniškai žalios spalvos. Silpnas, šiek tiek riešutų skonio

Tekstūra: plona ir sausa konsistencija 

Šis kanapių sėklų bazinis aliejus gaminamas šalto spaudimo ekstrahavimo būdu. Tiekiamas 100 ml gintarinio stiklo buteliukuose ir yra 100 % natūralus. 

Ekstrahavimo būdas: šalto spaudimo

Terapinis naudojimas: gerina odos struktūrą ir elastingumą, kovoja su odos uždegimais, apsauga nuo UV spindulių, drėkina, gerina medžiagų apykaitą, priešuždegiminis, senėjimą stabdantis, padeda palaikyti hormonų pusiausvyrą, mažina cholesterolio kiekį, naudingas diabetikams, stiprina imunitetą.

*Visi teiginiai pagrįsti išoriniais klinikiniais, laboratoriniais ir vartotojų tyrimais, atliktais dėl konkrečių ingredientų. Visi yra pagrįsti naudojimu du kartus per dieną. Rezultatai gali skirtis.

Specialios atsargumo priemonės ir įspėjimai: Negalima naudoti žmonėms, kurie netoleruoja šio aliejaus.

Sudėtis (INCI): Cannabis Sativa Seeds Oil

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės