Katalogas
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Viola / Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Viola / Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml

Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

"Himalaya's Dreams Viola / Harmony" kūno ir veido aliejus, kurį sudaro labai sudėtingas ajurvedinių augalų dalių nuoviras: ryžių sėlenos ir sezamų aliejus, maitina odą giliai į apatinius odos sluoksnius ir padeda jai atsinaujinti. Tai sumažina odos sudirgimus ir užtikrina lygią, rafinuotą veido odą. Ekologiškas ryžių sėlenų aliejus puikiai tinka jautriai odai dėl savo drėkinamųjų ir šveičiamųjų savybių.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI44002

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Kūno ir veido aliejų "Harmonija" sudaro labai sudėtingas ajurvedinių augalų dalių nuoviras: ryžių sėlenos ir sezamų aliejus maitina odą giliai į apatinius odos sluoksnius ir padeda jai atsinaujinti. Tai sumažina odos sudirgimus - ir užtikrina lygią, rafinuotą veido odą.

Ylang-ylang eterinis aliejus mažina stresą, nerimą, liūdesį, įtampą ir nemigą.

Ekologiškas ryžių sėlenų aliejus suteikia daug naudos odai. Dėl drėkinamųjų ir šveičiamųjų savybių jis puikiai tinka jautriai odai.

Sezamų aliejuje yra vitamino E, kuris gali padėti apsaugoti odos ląsteles nuo aplinkos veiksnių, tokių kaip UV spinduliai, tarša ir toksinai, daromos žalos. Sezamų aliejuje taip pat yra keletas fenolinių junginių, kurie suteikia jam antioksidacinių ir priešuždegiminių savybių.

Saldymedžio šaknies sudėtyje yra junginio, vadinamo glicirizinu, kuris pasižymi priešuždegiminėmis ir antimikrobinėmis savybėmis. Jis naudojamas tokioms odos ligoms, kaip egzema ir spuogai, gydyti. Tai gausus antioksidantų šaltinis, taip pat pasižymi odą šviesinančiomis ir senėjimą stabdančiomis savybėmis.

Poveikis:

* Ypač reikliai, jautriai odai

* Raminantis, nuo paraudimų ir odos sudirgimų

* Rafinuotas ir švelnus, kad veido oda būtų tolygi

* Drėkinantis ir šveičiantis

* Maitina giliai į apatinius odos sluoksnius

* Mažina antioksidacinį stresą

* Veikia priešuždegimiškai ir antimikrobiškai

Rekomenduojamas:

Tinka tokioms odos ligoms, kaip egzema ir spuogai, gydyti. Odos šviesinimui su senėjimą stabdančiu poveikiu.

Poveikis psichikai: mažina stresą, nerimą, liūdesį, įtampą ir nemigą.

Produkto savybės:

* COSMOS sertifikuotas natūralus kūno ir veido aliejus

* Nebantyta su gyvūnais

* Be dirbtinių priedų, parabenų, sulfatų ir silikono

* Fairtrade

Sudedamosios dalys (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Asparagus Racemosus Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Viola Odorata Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Citral**, Tocopherol, Santalum Album Extract, Glycine Soya Oil, Linalool**, Onosma Hispidum Root Extract, Limonene**, Geraniol**, Benzyl Benzoate , citronellol**, benzyl salicylate, farnesol**.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

** Natūralių eterinių aliejų dalis

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - geriausia iš gamtos kūnui ir sielai

Himalaya's Dreams" siūlo aukštos kokybės natūralius produktus, kurie puikiai tinka tiek kosmetikos, tiek gydymo srityse. Ši įmonė įsikūrusi Vokietijos Bavarijos miške, netoli trijų upių miesto Passau, ir daugiausia dėmesio skiria sertifikuotai ajurvedinei natūraliai kosmetikai. Himalaya's Dreams kūno aliejai, šampūnai, burnos aliejai ir plaukų aliejai gaminami pagal geriausius tradicinius Ajurvedos mokymus apie sveikatą kosmetikos ir terapijos srityje.

Artimas "Himalaya's Dreams" širdžiai reikalas - suartinti šalis, jų žmones ir kultūras. Geriausios darbo sąlygos, sąžininga prekyba ir draugiška partnerystė tarp Vokietijos ir Indijos yra jų prioritetas. Skaidri, sąžininga ir ekologiška: HIMALAYA'S DREAMS natūrali kosmetika kontroliuojama nuo žaliavų gamybos iki galutinio produkto. Reguliariai vykstant į gamybos vietas Indijoje ir Vokietijoje, užtikrinama, kad būtų laikomasi labai aukštų COSMOS STANDARTO reikalavimų. Svajonės pildosi...

Odos tipas:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime