Katalogas
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

"Himalaya's Dreams Rose / Balance" kūno ir veido aliejaus sudėtyje yra maitinamųjų, drėkinamųjų ir raminamųjų aliejų mišinys, kurį galima naudoti kasdien. Jis drėkina odą ir padeda išlyginti smulkias linijas bei raukšles. Rožių žiedlapiai drėkina ir palaiko odos švelnumą. Migdolų, kviečių gemalų ir vitamino E aliejai maitina odą. Morkų aliejus apsaugo odą nuo žalingų UV spindulių.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: PI44003

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Dėl antibakterinių, antimikrobinių ir antiseptinių savybių vietiškai naudojamas pelargonijų eterinis aliejus padeda mažinti spuogų protrūkius, odos sudirgimą ir odos infekcijas. Jamros aliejus yra aromatingas ir kartu su pelargonijų aliejumi turi gydomųjų savybių. Jis puikiai tinka odos infekcijoms ir dermatitui gydyti bei suteikia gerą drėkinimo formą. Jis taip pat veiksmingas nuo raukšlių ir mažina žaizdų randus.

Šafrano aliejus gali padėti išvengti spuogų. Jis taip pat padeda atkimšti odos poras ir pašalinti juodus taškus. Taip pat padeda kovoti su dėmėmis ir spuogų randeliais.

Ryžių sėlenų aliejus yra natūralus antioksidantas, dėl kurio oda tampa elastinga ir švelni. Tai puikus vitamino E šaltinis, kuris linkęs prasiskverbti giliai į odos sluoksnius. Nuostabaus kvapo "Himalaya's Dreams Ayurvedic Rose Body and Face Oil" sudėtyje yra maitinamųjų, drėkinamųjų ir raminamųjų aliejų mišinys, kurį galima naudoti kasdien. Jis drėkina odą ir padeda išlyginti smulkias linijas bei raukšles.

Rožių žiedlapiai drėkina ir palaiko odos švelnumą. Migdolų, kviečių gemalų ir vitamino E aliejai maitina odą. Morkų aliejus apsaugo odą nuo žalingų UV spindulių. Praturtintas linų sėmenų aliejumi minkština odą ir apsaugo nuo raukšlių.

Poveikis

Raminantis, balansuojantis, drėkinantis, raukšles lyginantis

Poveikis odai:

* Priešuždegiminis ir balansuojantis odos sudirgimus ir odos uždegimus

* Mažina raukšles ir randus

* Atveria poras, kad oda būtų švelni, lygi ir elastinga

* Drėkinantis, maitinantis, skirtas švytinčiai ir gaiviai veido odai

* Balansuojantis - regeneruoja pažeistą odą

Rekomenduojamas:

Tinka naudoti įtemptai ir streso paveiktai odai, aknei, dermatitui ir odos sudirgimams gydyti.

Poveikis psichikai: balansuojantis

Produkto savybės:

* COSMOS sertifikuotas natūralus kūno ir veido aliejus

* Nebantyta su gyvūnais

* Be dirbtinių priedų, parabenų, sulfatų ir silikono

* Fairtrade

Sudedamosios dalys (INCI): Oryza Sativa Bran Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Oil, Rubia Cordifolia Root Extract, Santalum Album Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Tocopherol, Geraniol** , Linum Usitatissimum Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citronellol**, Cymbopogon Jwarancusa Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Linalool**, Citral**, Crocus Sativus Oil, Limonene**, Farnesol**

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

** Natūralių eterinių aliejų dalis

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - geriausia iš gamtos kūnui ir sielai

Himalaya's Dreams" siūlo aukštos kokybės natūralius produktus, kurie puikiai tinka tiek kosmetikos, tiek gydymo srityse. Ši įmonė įsikūrusi Vokietijos Bavarijos miške, netoli trijų upių miesto Passau, ir daugiausia dėmesio skiria sertifikuotai ajurvedinei natūraliai kosmetikai. Himalaya's Dreams kūno aliejai, šampūnai, burnos aliejai ir plaukų aliejai gaminami pagal geriausius tradicinius Ajurvedos mokymus apie sveikatą kosmetikos ir terapijos srityje.

Artimas "Himalaya's Dreams" širdžiai reikalas - suartinti šalis, jų žmones ir kultūras. Geriausios darbo sąlygos, sąžininga prekyba ir draugiška partnerystė tarp Vokietijos ir Indijos yra jų prioritetas. Skaidri, sąžininga ir ekologiška: HIMALAYA'S DREAMS natūrali kosmetika kontroliuojama nuo žaliavų gamybos iki galutinio produkto. Reguliariai vykstant į gamybos vietas Indijoje ir Vokietijoje, užtikrinama, kad būtų laikomasi labai aukštų COSMOS STANDARTO reikalavimų. Svajonės pildosi...

Odos tipas:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime