Katalogas
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajurvedinis kūno ir veido aliejus Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Prekės ženklas: Himalaya's Dreams
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

"Himalaya's Dreams Centella / Clarity" kūno ir veido aliejus stimuliuoja kolageno formavimąsi, todėl ypač tinka brandžiai odai, nes skatina naujų periferinių kraujagyslių formavimąsi.

Jis suteikia veido odai švytėjimo ir nuostabiai gaivina.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI44004

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Kūno ir veido aliejus "Centella" skatina kolageno formavimąsi, todėl ypač tinka brandžiai odai, nes skatina periferinių kraujagyslių formavimąsi. Jis suteikia jums švytinčią veido odą ir nuostabiai gaivina.

Labai didelis migdolų aliejaus kiekis veikia raminamai įtemptą odą ir dėl ypatingos molekulinės struktūros perneša įvairias mūsų aliejaus veikliąsias medžiagas giliai į odą.

Smegenų tonikas ajurvedoje Shankapushpi veikia nervų sistemą raminamai ir anksiolitiškai, stiprina atmintį, todėl dažnai naudojamas sergant degeneracinėmis nervų ligomis.

Daugelis kitų ingredientų, tokių kaip amla, šafranas, vetiverijos ir ryžių sėlenų aliejus, nuostabiai minkština odą, suteikia jai blizgesio ir elastingumo. Centella kvapas yra tiesiog nuostabus ir gali sukelti priklausomybę.

Poveikis:

Didelė dalis vitamino C, vitamino E, karotino, riboflavino ir geležies stiprina odą. Dėl drėkinamųjų ingredientų oda atrodo sveika, spindinti ir elastinga.

Rekomenduojamas:

Dėl savo gebėjimo regeneruoti ląsteles ir skatinti elastingumą mūsų Centella aliejus labai gerai tinka strijoms nėštumo metu arba randams, spuogams ar egzemai gydyti.

Poveikis psichikai: Šviesina, skatina aiškumą ir stiprina atmintį.

Produkto savybės:

* COSMOS sertifikuotas natūralus kūno ir veido aliejus

* Nebantyta su gyvūnais

* Be dirbtinių priedų, parabenų, sulfatų ir silikono

* Fairtrade

Sudedamosios dalys (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bacopa Monnieri Leaf Extract, Sida Cordifolia Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Convolulus Prostratus Extract, Emblica Officesminalis, Hruidesminalis Indicus Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Linalool, Ocimum Tenuiflorum Extract, Rubia Cordifolia Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Citral, Glycine Soja Oil, Geranoil Oil, Crocus Sativy Farnesol.

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - geriausia iš gamtos kūnui ir sielai

Himalaya's Dreams" siūlo aukštos kokybės natūralius produktus, kurie puikiai tinka tiek kosmetikos, tiek gydymo srityse. Ši įmonė įsikūrusi Vokietijos Bavarijos miške, netoli trijų upių miesto Passau, ir daugiausia dėmesio skiria sertifikuotai ajurvedinei natūraliai kosmetikai. Himalaya's Dreams kūno aliejai, šampūnai, burnos aliejai ir plaukų aliejai gaminami pagal geriausius tradicinius Ajurvedos mokymus apie sveikatą kosmetikos ir terapijos srityje.

Artimas "Himalaya's Dreams" širdžiai reikalas - suartinti šalis, jų žmones ir kultūras. Geriausios darbo sąlygos, sąžininga prekyba ir draugiška partnerystė tarp Vokietijos ir Indijos yra jų prioritetas. Skaidri, sąžininga ir ekologiška: HIMALAYA'S DREAMS natūrali kosmetika kontroliuojama nuo žaliavų gamybos iki galutinio produkto. Reguliariai vykstant į gamybos vietas Indijoje ir Vokietijoje, užtikrinama, kad būtų laikomasi labai aukštų COSMOS STANDARTO reikalavimų. Svajonės pildosi...

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime