Katalogas
Kokosų aliejus, 100% grynumo, BestOfIndia
  • −40%
Kokosų aliejus, 100% grynumo, BestOfIndia
  • Kokosų aliejus, 100% grynumo, BestOfIndia
  • Kokosų aliejus, 100% grynumo, BestOfIndia

Kokosų aliejus, 100% grynumo, BestOfIndia

Kokosų aliejus, 100% grynumo, Bestofindia, iš Keralos regiono Indijoje!

Puiki kokosų aliejaus nauda sveikatai ir grožiui yra žinoma visame pasaulyje, taip pat jis yra žinomas kaip "GYVENIMO MEDIS".

Kokosų aliejus turi unikalią sočiųjų riebalų grupę, kuri teikia neįtikėtiną naudą sveikatai, jis, kaip mano dietologai, yra vienas iš sveikiausių visų maistinių aliejų.

Kokosų aliejus taip pat yra geras energijos šaltinis ir stimuliuoja jūsų medžiagų apykaitą, todėl naudojamas kaip labai tinkamas sveikam maistui gaminti bei kepti.

Tai natūralus odos antisenėjimo drėkiklis, puikus kondicionierius sausiems ir pažeistiems plaukams, puikus natūralus minkštiklis, kuris giliai maitina ir saugo sausą ir pažeistą odą.

Tinka tiek vidiniam, tiek išoriniam naudojimui.

Aliejaus naudojimas: Jei jūsų plaukai sausi, trūkinėjantys, rekomenduojami šilti įvyniojimai. Pašildykite aliejų vandens vonelėje iki 37–40 laipsnių. Tepkite plaukus predadant šaknimis ir užbaigiant galiukais. Užsidėkite celofaninę kepuraitę ir palikite valandai. Nuplaukite aliejų šiltu vandeniu su šampūnu. Priklausomai nuo jūsų plaukų būklės, tokią procedūrą būtina atlikti kartą per 3-10 dienų.

Dėmesio: kokosų aliejus kambario temperatūroje yra natūraliai sutirštėjęs, pašildykite buteliuką šiltame vandenyje, kad aliejus suskystėtų.

Sudėtis (INCI): PrunCocos Nuciera (kokosų aliejus).

174 €
2,90 €
Prieinamumas: 2 Vnt.
Prekės kodas: 4627131370558
Kiekis

Kaip manote, kodėl taip stipriai skiriasi parduotuvėse kokosų aliejaus kaina? O juk viskas dėl žaliavos ir gamybos būdų. 

Ekologiškai švariame Keralos (Indija) regione, kuriame yra net 5 nacionaliniai gamtos parkai, šviežius žalius kokosus renka rankomis. Aliejų iš kokosų minkštimo spaudžia šaltuoju spaudimo būdu iš padžiovintų! kokosų, be cheminio apdirbimo ir aukštų temperatūrų.

Būtent šis padžiovinimo ir sunokinimo ant saulės būdas prieš presavimą atskleidžia jų aromatą ir leidžia sukurti nuostabiai kvepiantį aliejų.

Kokosų aliejus turtingas biologiškai aktyviais junginiais, kurie turi antioksidacinių savybių. Aliejus puikiai padeda esant plaukų sausumui, lūžinėjimui, išsekimui, galiukų skilinėjimui, padidintam plaukų slinkimui, pleiskanojimui, ankstyvam žilimui.

Kokosų aliejaus veikimas:

– išlygina plauko paviršių, garbanos tampa žvilgančios ir glotnios;

– apgaubia kiekvieną plaukelį plona lipidine plėvele ir saugo nuo negatyvaus saulės, sauso oro ir šalčio poveikio;

– palaiko drėgmės lygį ne tik paviršiuje, bet ir plauko stiebo viduje, tuo pačiu minkština ir atstato sausus plaukus;

– stabdo keratino – baltymo, iš kurio sudarytas plaukas - įrimą;

– ramina ir dezinfekuoja galvos odą, reguliarus kokosų aliejaus naudojimas padeda efektyviai šalinti pleiskanas;

– maitina ir drėkina veido ir kūno odą, padeda esant odos tonuso praradimui, o naudojant kaip masažinę priemonę – gelbėja nuo celiulito ir strijų.

Kūno tipas (doša):
Pita
Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
100 ml
200 ml
400 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės