Katalogas
Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml

Šalto spaudimo avokadų aliejus Virgin, ekologiškas, Fushi, 100ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

NAUDINGOSIOS SAVYBĖS: Maitina plaukus ir odą. Taip pat gali būti naudojamas kaip maistingas aliejus maistui ruošti.

SVARBIAUSIOSIOS SUDEDAMOSIOS DALYS: 100 % grynas ir ekologiškas šviežiai spaustas avokadų aliejus.

TINKA: Vidinė ir išorinė sveikata, gausu vitaminų ir EFA.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5060112865886

Soil Assotiation Organic

"Fushi" ekologiškas avokadų aliejus - tai 100 % ekologiškas ir nerafinuotas avokadų aliejus, šaltai spaustas iš minkštimo. Puikiai tinka vyresnio amžiaus, sausai ir (arba) pažeistai odai. Jis padeda regeneruoti odą. Be to, oda giliai drėkinama ir maitinama. Taip pat tinka sausai galvos odai ir pažeistiems plaukams.

"Fushi" ekologiškas avokadų aliejus drėkina, maitina ir atkuria plaukus bei odą. Jame gausu antioksidantų, omega 3 riebalų rūgščių ir vitaminų A, B6, C ir E. Jis lengvai ir giliai įsigeria į odą. Puikiai tinka vyresnio amžiaus odai, saulės pažeistai odai ir žmonėms, sergantiems egzema ar psoriaze. Jis drėkina ir padeda atkurti odą. Taip pat gerina odos elastingumą, nes aliejus palaiko kolageną. Šis sodrus, kreminis aliejus atkuria sausą galvos odą, mažina pleiskanas ir atkuria pažeistus plaukus. Šį avokadų aliejų taip pat saugu naudoti virtuvėje.

Ekologiško avokadų aliejaus nauda:

GAUSU VITAMINŲ IR RIEBALŲ RŪGŠČIŲ

"Fushi Fresh-Pressed®" ekologiškame avokadų aliejuje gausu vitaminų A, D ir E, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių ir mineralų.

ODOS PALAIKYMAS

Avokadų aliejus taip pat yra maitinamasis odos priežiūros aliejus, kurio sudėtyje esančios riebalų rūgštys skatina odos regeneraciją ir ramina niežtinčią pleiskanojančią odą.

PERDIRBTŲ AVOKADŲ NAUDOJIMAS

"Fushi" avokadų aliejus kilęs iš Pietų Afrikos, kur mes naudojame pažeistus avokadus (kurie kitu atveju būtų išmesti). Šis labai vitaminų turtingas aliejus yra švelniai šaltuoju būdu išspaustas iš avokado kriaušės minkštimo.

SAVYBĖS:

* Drėkina

* Maitina

* Atkuria

* Apsaugo

* Veganiškas

* Nebandyta su gyvūnais

NAUDOJIMAS:

Sveikatos palaikymui | 1-3 arbatiniai šaukšteliai kasdien su maistu arba pagal sveikatos priežiūros specialisto nurodymus. Galima užpilti ant salotų arba įmaišyti į kokteilį.

Kepimui skirtas aliejus | Puikus kepimo aliejus, pasižymintis aukšta dūmų temperatūra

Plaukai, oda ir galvos oda | Išoriškai įmasažuokite į sausas vietas, kad giliai sudrėkintumėte ir nuramintumėte.

FUSHI PATARIMAS:

Aliejų tepkite ant sausų pažeistų plaukų galiukų kaip plaukų kaukę, apvyniokite šiltu rankšluosčiu, kad kaukė giliai įsiskverbtų, ir palaikykite bent 30 min. prieš nuplaudami.

TINKA SU:

- Tikrai geras plaukų aliejus - sausiems ir pažeistiems plaukams maitinti

- taukmedžio sviestu - sausai pleiskanojančiai odai papildyti

REZULTATAS:

Plaukai ir oda giliai pamaitinami ir atkuriami.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:

Avokadų aliejus - ramina, minkština ir giliai drėkina. Skatina ląstelių regeneraciją ir gamybą.

Sudėtis: Persea Gratissima (avokadų aliejus). Ekologiškas.

Kilmės šalis: Pietų Afrika/Kenija (Rift Valley).

Tai šalto spaudimo, nestandartizuotas, nerafinuotas, ekologiškas, be heksano ir natūralus aliejus. Kiekviena partija skiriasi ir pasižymi unikaliomis savybėmis. Sertifikuotas "Fair for Life" .

Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje. Nenaudokite, jei pažeistas sandariklis.

-------------------------------------------------------------------

Ar avokadų aliejus geresnis už alyvuogių aliejų?

Avokadų aliejus ir alyvuogių aliejus yra sveiki aliejai, pasižymintys skirtingomis savybėmis ir nauda. Pasirinkimas tarp šių dviejų aliejų priklauso nuo asmeninių pageidavimų, paskirties ir individualių sveikatos sumetimų. Avokadų aliejaus dūmų temperatūra yra aukštesnė nei daugumos alyvuogių aliejų, todėl jis labiau tinka kepimui aukštoje temperatūroje, pavyzdžiui, kepimui ir troškinimui. Alyvuogių aliejaus dūmų temperatūra žemesnė, todėl jis gali suirti aukštesnėje temperatūroje. Avokadų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų, ypač oleino rūgšties, kuri pasižymi širdžiai naudingomis savybėmis. Alyvuogių aliejuje taip pat vyrauja mononesotieji riebalai, jame taip pat yra oleino rūgšties. Abiejuose aliejuose yra mažai sočiųjų riebalų, todėl jie naudingi širdies ir kraujagyslių sveikatai. Avokadų aliejus yra švelnaus, sviesto skonio, todėl tinka įvairiems kulinariniams patiekalams, neužgoždamas kitų skonių. Alyvuogių aliejus, ypač aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pasižymi išskirtiniu vaisių ir kartais pipirų skoniu, kuris gali pagerinti salotų, padažų ir Viduržemio jūros regiono patiekalų skonį. Abu aliejai naudingi sveikatai, juose yra vitamino E ir antioksidantų. Avokadų aliejuje gali būti daugiau vitamino E, o alyvuogių aliejuje yra naudingų junginių, pavyzdžiui, polifenolių. Avokadų aliejaus švelnus skonis ir aukšta dūmų temperatūra daro jį universalų gaminant maistą, kepant, kepant ant grotelių ir maišant. Alyvuogių aliejus, ypač aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, paprastai naudojamas salotų padažams, užpilams, marinatams ir paruoštiems patiekalams apšlakstyti.

Kuo naudingas avokadų aliejus?

Avokadų aliejus turi aukštą dūmų temperatūrą, todėl tinka kepimui aukštoje temperatūroje, pavyzdžiui, kepimui, troškinimui ir kepimui ant grotelių. Dėl švelnaus skonio jis tinka įvairiems patiekalams gardinti. Įvairiuose receptuose jis gali būti naudojamas vietoj kitų aliejų, pavyzdžiui, augalinio ar alyvuogių aliejaus. Avokadų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų, ypač oleino rūgšties. Šie sveiki riebalai gali padėti sumažinti blogojo cholesterolio (MTL) kiekį ir padidinti gerojo cholesterolio (DTL) kiekį, taip skatindami širdies sveikatą. Avokadų aliejuje esantys mononesotieji riebalai gali pagerinti riebaluose tirpių vitaminų ir kitų maistinių medžiagų įsisavinimą iš maisto produktų. Į salotas ar daržoves įpylus nedidelį kiekį avokadų aliejaus, galima pagerinti svarbių maistinių medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų A, D, E ir K, įsisavinimą.

Ar avokadų aliejus yra sveikesnis?

Avokadų aliejus laikomas palankesniu dėl didelio kiekio širdžiai naudingų mononesočiųjų riebalų, antioksidantų ir gebėjimo pagerinti riebaluose tirpių vitaminų pasisavinimą. Be to, jis turi aukštą dūmų temperatūrą, todėl tinka kepimui aukštoje temperatūroje. Avokadų aliejus yra universalus pasirinkimas įvairioms kulinarinėms reikmėms.

Ar avokadų aliejus naudingas jūsų odai?

Taip, avokadų aliejus paprastai laikomas naudingu odai. Jame gausu naudingų maistinių medžiagų, įskaitant vitaminus A, D ir E, taip pat nepakeičiamų riebalų rūgščių, tokių kaip omega-3 ir omega-6. Dėl šių komponentų avokadų aliejus labai drėkina, maitina ir ramina odą.Avokadų aliejus turi keletą potencialių privalumų odos sveikatai. Jis gali padėti drėkinti ir drėkinti sausą odą, nes lengvai prasiskverbia į epidermį ir sudaro apsauginį barjerą, kuris neleidžia prarasti drėgmės. Avokadų aliejuje esantys vitaminai ir antioksidantai taip pat gali padėti apsaugoti odą nuo aplinkos daromos žalos ir skatinti sveiką veido spalvą. be to, avokadų aliejus pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, kurios gali nuraminti sudirgusią ar uždegiminę odą. Jis gali padėti sušvelninti tokias ligas kaip egzema, psoriazė ir dermatitas. Aliejaus sudėtyje esančios riebalų rūgštys gali padėti skatinti kolageno gamybą, didinti odos elastingumą ir mažinti smulkių linijų bei raukšlių atsiradimą.

Ar avokadų aliejus užkemša poras?

Paprastai manoma, kad avokadų aliejus mažai užkemša poras, todėl tinka daugumai odos tipų. Jis yra palyginti lengvos tekstūros ir lengvai įsigeria į odą, todėl sumažėja porų užsikimšimo tikimybė. Skirtingai nuo kai kurių sunkesnių aliejų, avokadų aliejaus komedogeniškumas vertinamas 2 balais skalėje nuo 0 iki 5, kur 0 reiškia, kad poros gali neužsikimšti, o 5 - kad gali užsikimšti. Įvertinimas 2 reiškia, kad avokadų aliejus turi vidutiniškai mažą porų užsikimšimo tikimybę, todėl mažiau tikėtina, kad jis gali sukelti spuogus ar bėrimus. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad individuali reakcija į bet kurį odos priežiūros produktą gali skirtis, todėl kai kuriems žmonėms avokadų aliejus vis tiek gali užkimšti poras ar sukelti spuogų. Visada rekomenduojama prieš tepant aliejų ant veido ar kūno, ypač jei turite ypač jautrią ar į spuogus linkusią odą, atlikti bandymą ant nedidelio odos plotelio. Jei nerimaujate dėl galimo porų užsikimšimo, avokadų aliejų galite naudoti saikingai arba kaip dalį odos priežiūros priemonių, į kurių sudėtį įeina kiti nekomedogeniniai ingredientai.

Odos tipas:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Afrika
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
200 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime