Katalogas
Kūno ir veido odos aliejus Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml
Prekės ženklas: Khadi
Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Rose Love Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml

Kūno ir veido odos aliejus Rose Love Beauty Elixir, Khadi, 100ml

Prekės ženklas: Khadi

* Mylėk save ir spinduliuok savo širdies grožį į vidų, į kiekvieną ląstelę

* Kūno aliejų karalienė visame grakščiame tobulume

* Khadi Rose Love Beauty Elixir ajurvedinė jėga atjaunina, lepina ir užtikrina koncentruotą maitinimą net ir pačiai reikliausiai odai

* Afrodiziakinis rožės grožis palieka jūsų odą švytinčią švelniai šilkine drėgme; raudonasis santalas yra tradicinis begalinio gyvybingumo simbolis; stebuklingas augalas ciberžolė pasižymi valomuoju ir subtiliai atjauninančiu poveikiu, prasiskverbia giliai į odos ląsteles

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška

2295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 22 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 22 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,66 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: KH-KOE-12-XX

Khadi Rose Love Elixir kūno aliejus: pasilepinkite karališkai su Khadi eliksyru, esančiu Rose Love Beauty aliejuje. Mėgaukitės pojūčiais, kai jūsų oda maloniai maudosi sveikatingumo metu, o jus apgaubia išbaigtumo, komforto ir džiaugsmo jausmas.

Autentiška ajurvedinė Rose Love kūno aliejaus formulė sujungia atlaidų rožių, ciberžolės ir raudonojo santalo tobulumą puikiam efektui. Rezultatas - gausus odos ir visos auros atjauninimas. Pasimėgaukite nuostabiai gaivia, sklandžia ir rafinuota veido spalva.

Šio regeneracinio efekto paslaptis yra Khadi Rose Love Elixir: Khadi eliksyras gaminamas pagal senovės ajurvedos formules, naudojant tradicinę praktiką, kai švelniai verdamos rankomis nuskintos indiškos vaistinės žolelės ant atviros ugnies. Taip paruošti ajurvediniai augalų ekstraktai (vaistinis nuoviras) sujungia visą atskirų augalų potencialą ir unikalią esmę, kad sukurtų harmoningą visumą.

Jausmingas, maitinantis Khadi Rose Love Beauty Elixir kūno aliejaus poveikis gaunamas iš Khadi eliksyro, kuris yra švelniai ir su meile paruoštas pagal senovės ajurvedos formules. Jis sujungia atskiras Indijos vaistines žoleles, vaisius ir lapus, kad sukurtų stebuklingą visumą:

Rožė yra tobulas grožis! Tūkstantmečius jis buvo žinoma kaip gėlių karalienė. Iš rožių išgaunamame eteriniame aliejuje yra daugiau nei šimtas veikliųjų medžiagų. Rožė drėkina ir ramina jūsų odą bei stiprina jungiamąjį audinį. Rožė taip pat yra jūsų besąlygiškos meilės sau ir vienybės su kūryba simbolis.

Ciberžolė pasižymi subtiliu valomuoju poveikiu, antioksidacinėmis savybėmis ir atsinaujina giliai į odos ląsteles. Jūsų oda įgauna nuostabų natūralų spindesį.

Raudonasis santalas yra svarbiausia Indijos esmė ir reiškia begalinį gyvybingumą; jis maitina ir atjaunina.

Snaputis (Geranium) teikia džiaugsmą, regeneruoja odos ląsteles, ramina odos niežėjimą ir egzemą. Jo kvapas yra panašus į rožę, o švelni aura papildo rožės minkštumą.

Klausykitės savo odos, kai ji jums dainuoja! Rožių meilės grožio aliejus yra nuostabus, giliai maitinantis, jo lašeliai ant jūsų odos apgaubia jus prabangiu rožiniu aromatu. Net pradėdami masažuoti aliejų ant kūno, pajusite, kaip oda yra lepinama ir atjauninama, kai jūsų pojūčiai pabunda. Leiskite Khadi prisijungti prie jūsų savo kelionėje, kai pasiduodate visiškam rožės tobulumui.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejus kartu su Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejumi ir Khadi Rose Love Elixir kūno aliejumi sudaro kūno aliejų seriją „Šventasis kūnas“. "Šventasis Kūnas" yra holistinio kūno ir sielos maitinimo sinonimas. Tai padeda jums projektuoti savo vidinį spindesį į išorinį pasaulį.

Khadi „Skin & Soul Elixir“ kūno aliejai maitina jūsų odą tuo, kaip muzika maitina jūsų sielą.

* Tegul jus įkvepia ajurvedos galia - seniausias žmonijos požiūris į natūralų gydymą. Khadi eliksyro kūno aliejai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškos ir natūralios kosmetikos gaires, o jų kokybė yra reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos gaminių reglamento standartus.

Naudojimas

khadi Rose Love Elixir kūno aliejus lepina jūsų odą nuo pat pradžių, nes įsitvirtina regeneracinė autentiškos ajurvedos formulės magija. Pajuskite gilų maitinamąjį „Rose Love Elixir“ poveikį, kai jis švelniai apgaubia jus kaip rožių žiedlapių chalatas.

Naudokite jį, kad suaktyvintumėte vieną iš giliausių savo energijos taškų - širdies čakrą - atsidavę visiškam rožės tobulumui.

Paprastas naudojimas: 1-2 buteluuko pompos paspaudimais įpilkite aliejaus į ranką ir švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik sudrėkintą ir dar šiek tiek drėgną odą. Duokite aliejui šiek tiek laiko, kol jis įsigers ir suteiks nuostabius naujus pojūčius ant odos.

Khadi Rose Love Elixir kūno aliejų naudokite kartu su kitomis Khadi asmens priežiūros priemonėmis: papildykite jį Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejumi, jei turite brandesnę odą, kuriai reikia papildomos hidratacijos dozės bei derindami su Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejumi, pašalinsite paraudimą ir išsiplėtusius kapiliarus.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INSI)Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centifolia Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*, Rubia Cordifolia Root Extract*, Caesalpinia Sappan Bark Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Tocopherol, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Triticum Vulgare Germ Oil, Geraniol**, Citronellol**,Cymbopogon Martini Herb Oil, Cymbopogon Khasianus Herb Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Benzyl Benzoate**, Linalool**, Limonene**, Citral**, Farnesol**, Crocus Sativus Stigma Extract, Eugenol**

*iš ekologinių ūkių
**iš 100% natūralių eterinių aliejų

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška