Katalogas
Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
Prekės ženklas: Khadi
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml

Kūno ir veido odos aliejus Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml

Prekės ženklas: Khadi
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

* Patirkite gryną atjaunėjimą ir pakylėjimą, holistinį ląstelių atsinaujinimą

* Khadi Shatavari Everyoung eliksyras tonizuoja jūsų veido spalvą iš vidaus į išorę - taip matomas didesnis elastingumas ir tvirtumas

* Ajurvedinis senėjimą mažinantis poveikis yra pagrįstas seniausiu žmonijos požiūriu į natūralų gydymą

* Ajurvedoje šatavari ir ašvaganda laikomi jaunystės fontanu, o santalas suteikia ilgalaikį drėkinimą.

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška

2195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 21 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 21 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,63 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-KOE-9-XX

khadi Shatavari Everyoung eliksyro kūno aliejus: amžina jaunystė jūsų odai - iš vidaus. Ajurvedoje terminas „Rasajana“ reiškia atjaunėjimą. Rasa nurodo maitinamąją esmę, o Ayana yra kelias skirtingais kanalais. Jaunatviškumas arba senėjimo proceso lėtinimas prasideda giliai ajurvedos praktikos ląstelėse. Manoma, kad ajurveda yra ankstyviausias žmonijos požiūris į senėjimą, o mūsų koncentruotam khadi anti-senėjimo aliejui naudinga daugybė šimtmečių išminties.

Shatavari Everyoung kūno aliejus yra holistinis atjauninamasis aliejus - jis tonizuoja, atgaivina ir užtikrina sveiką odos elastingumą. Šios ypatingos formulės ajurvedos veikliosios medžiagos yra šatavari, ašvaganda ir brahmi. Jie pagerina sausą, brandžią odą, raukšles ir net netolygią pigmentaciją. Tuo pačiu metu subtilūs eteriniai aliejai skatina jūsų dvasią; taikymas tampa tikrai jausminga patirtimi. Kai jūsų siela atjaunėja, jos gyvybingumas atsispindi jūsų odoje.

Šio atjauninančio efekto paslaptis yra Khadi Shatavari Everyoung eliksyras: Khadi eliksyras gaminamas pagal senovės ajurvedos formules, naudojant tradicinę praktiką, kai švelniai verdamos rankomis nuskintos indiškos vaistinės žolelės ant atviros ugnies. Taip paruošti ajurvediniai augalų ekstraktai (vaistinis nuoviras) sujungia visą atskirų augalų potencialą ir unikalią esmę, kad sukurtų harmoningą visumą.

Stebuklingas khadi Shatavari Everyoung eliksyro kūno aliejaus atjauninamasis poveikis gaunamas iš Khadi eliksyro, kuris yra švelniai ir su meile paruoštas pagal senovės ajurvedos formules. Jis sujungia atskiras Indijos vaistines žoleles, vaisius ir lapus, kad sukurtų stebuklingą visumą:

Shatavari (standusis smidras): šie laukiniai Indijos smidrai ajurvedoje laikomi tikru jaunystės fontanu, ypač moterims. Šio vaistinio augalo šaknų ekstraktas atstato pažeistas ląsteles ir skatina sveiką ląstelių augimą. Shatavari taip pat stiprina gerovę ir gyvybingumą.

Ashvagandha (migdomoji vitanija), dar vadinamas indišku ženšeniu, yra viena iš labiausiai vertinamų ajurvedos žolelių. Ajurvedos tekstuose dažnai aprašomos Ashwagandha anti-senėjimo savybės. Raminantis poveikis skatina gerą miegą ir atsparumą stresui. Tai lėtina senėjimo procesą ir ilgiau palaiko jūsų kūną.

Brahmi (mėlynžiedė taškuonė): Ši vaistinė žolė yra populiari ajurvedoje ir joje yra stiprinamųjų ir valomųjų ingredientų, tokių kaip flavonoidai ir saponinai. Brahmi suteikia koncentruotą maistą sausai, sudirgusiai odai.

Santalas yra labai vertinamas ajurvedoje. Indijos santalo medžio kamienui surinkti reikiai 20 metų. Santalas padeda odai kaupti drėgmę ir patobulina veido spalvą. Jis kovoja su dėmėmis, malšina uždegimą ir netgi palengvina saulės ir kitus nudegimus. Santalas yra gryna ramybė jūsų odai!

Saldymedžio šaknis drėkina, malšina niežėjimą ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.

Centella (azijinė centelė) pasižymi raminančiu poveikiu ir anti-senėjimo savybėmis.

Ardžuna (Arjuna, likasis viršūklis) padeda neutralizuoti pigmento praradimą odoje.

Rožė tūkstantmečius buvo žinoma kaip vaistinis augalas. Iš žiedo išgaunamame eteriniame aliejuje yra daugiau nei šimtas veikliųjų medžiagų. Rožė padeda odai kaupti drėgmę ir veikia kaip natūrali priemonė nuo raukšlių, sumažinant smulkias odos linijas.

Sezamo aliejus įsiskverbia giliai į odą, kad užtikrintų, jog visos veikliosios medžiagos pasiektų numatytą paskirtį. Jame yra natūralių hormonų sezamolino ir sezamino, kurie suriša kolageną ir vandenį bei padeda išlaikyti tonizuotą ir gražią odą. Tai idealus senėjimą mažinantis aliejus pavargusiai, subrendusiai ar sausai odai.

Klausykitės savo odos, kai ji jums dainuoja! Mėgaukitės atgaivinančiu efektu, kai Shatavari Everyoung eliksyro aliejaus lašeliai ant jūsų odos apgaubia juslingu aromatu. Net pradėdami masažuoti aliejų ant savo kūno, anti-senėjimo efektą pajusite giliai odos ląstelėse. Leiskite Khadi prisijungti prie savo kelionės, kai patiriate atjaunėjimą iš vidaus!

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejus kartu su Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejumi ir Khadi Rose Love Elixir kūno aliejumi sudaro kūno aliejų seriją „Šventasis kūnas“. "Šventasis Kūnas" yra holistinio kūno ir sielos maitinimo sinonimas. Tai padeda jums projektuoti savo vidinį spindesį į išorinį pasaulį.

Khadi „Skin & Soul Elixir“ kūno aliejai maitina jūsų odą tuo, kaip muzika maitina jūsų sielą.

* Tegul jus įkvepia ajurvedos galia - seniausias žmonijos požiūris į natūralų gydymą. Khadi eliksyro kūno aliejai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškos ir natūralios kosmetikos gaires, o jų kokybė yra reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos gaminių reglamento standartus.

Naudojimas

Khadi Shatavari Everyoung eliksyro kūno aliejus lepina jūsų odą nuo pat pradžių, nes ajurvedos formulės gaivinanti magija įsitvirtina. Patirkite atgaivinantį Shatavari Everyoung Elixir efektą, nes jis tonizuoja odą ir suteikia koncentruotą drėkinimą.

Naudokite jį, kad suaktyvintumėte vieną iš giliausių savo energijos taškų - karūnos čakrą - kai jūsų vidinė galia spinduliuoja į išorę.

Paprastas naudojimas: 1-2 buteluuko pompos paspaudimais įpilkite aliejaus į ranką ir švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik sudrėkintą ir dar šiek tiek drėgną odą. Duokite aliejui šiek tiek laiko, kol jis įsigers ir suteiks nuostabius naujus pojūčius ant odos.

Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejų naudokite kartu su kitomis Khadi asmens priežiūros priemonėmis: papildykite programą Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejumi, kad harmonizuotumėte savo odos riebalų ir drėgmės balansą bei derinkite su Khadi Rose Love Elixir kūno aliejumi, kad neutralizuotumėte paraudimą ir išsiplėtusius kapiliarus

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INSI)Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Asparagus Racemosus Root Extract*, Withania Somnifera Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Santalum Album Wood Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Centella Asiatica Leaf Extract*, Terminalia Arjuna Bark Extract*, Linalool**, Commiphora Myrrha Gum Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Geraniol**, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*

*iš ekologinių ūkių
**iš 100% natūralių eterinių aliejų

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime