Katalogas
Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 150g
Prekės ženklas: Holy Lama
Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 100g

Ajurvedinis kelioninis masažo aliejų rinkinys Holy Lama, 150g

Prekės ženklas: Holy Lama

„Holy Lama Travel Boon“ puikiai tinka keliauti, išbandyti kai kuriuos „Holy Lama“ produktus ar kaip dovanų rinkinys. Supakuotas į ekologišką ir tvarų kelioninį dėklą, rankomis pagamintą iš palmių lapo.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI22225

„Holy Lama Travel Boon“ puikiai tinka keliauti, išbandyti kai kuriuos „Holy Lama“ produktus ar kaip dovanų rinkinys. Supakuotas į ekologišką ir tvarų kelioninį dėklą, rankomis pagamintą iš palmių lapo.

4 ajurvediniai masažo aliejai, kuriuos galite atrasti ir pasiimti bet kur!

Šiame kelionių dydžio „Holy Lama“ rinkinyje yra:

1 buteliukas 30ml aliejaus masažo „Relaxation“ - rozmarinas, bazilikas ir eukaliptas. Šio buteliuko užteks 5–7 masažams atlikti.

1 buteliukas 30ml aliejaus masažo „Everfresh“ - aitriųjų apelsinų lapų (petitgrain), apelsinų ir pačiulių. Šio buteliuko užteks 5–7 gaivinantiems ir žvalinantiems masažams atlikti.

1 buteliukas 30ml aliejaus masažo „Enhance“ jazminas, ylang-ylang ir citrina. Šio buteliuko užteks 5–7 masažams atlikti.

1 buteliukas su 30 ml masažo aliejaus, „Bliss“ šalavijai, rozmarinui ir citrinai. Šio buteliuko užteks 5–7 tonizuojantiems ir valantiems masažams atlikti.

1 gražus pintas kokoso lapų dėklas (išmatavimai 15x10x3cm)

Iš naujo atraskite ar susipažinkite su masažo nauda su šiais 4 masažo aliejais, 100% natūraliais bei profesionalios kokybės! Jūs taip pat galite naudoti juos kaip aliejų kūno priežiūrai, kad pamaitintumėte ir sudrėkintumėte odą.

Masažas ir jo dorybės

Pagrindiniai masažo pranašumai ant kūno yra šie: kaklo, nugaros, galvos, kojų ir sėdmens nervo skausmo malšinimas. Raumenų įtampos ir atsipalaidavimo mažinimas.

Masažas taip pat suteikia mums intensyvų geros savijautos laiką ir po jo!

Poroms tai brangus bendrininkavimo momentas, kurio jausmingumas daugiau ar mažiau išryškėja, atsižvelgiant į tai, ko siekiama. Pateikdami žinutę savo partneriui, mes rūpinamės juo ir jo gerove.

Šie 4 aliejų ajurvediniai masažai suteikia jums malonumo valandų dėl masažų, kuriuos galite atlikti ar gauti!

Aliejaus "Relaxation" ingredientai (INCI): Helianthus annuus seed oil, Sesamum indicum seed oil, Cocos nucifera oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Tocopherol, Ocimum sanctum oil, Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Eucalyptus globulus oil, Mentha piperita oil, Linalool, Eugenol.

Aliejaus "Everfresh" ingredientai (INCI): Helianthus Annuus seed oil, Sesamum Indicum seed oil, Cocos Nucifera oil, Prunus Amygdalus Dulcis oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Tocopherol, Citrus Nobilis oil, Citrus Aurantium Dulcis oil, Pablo Cablin leaf extract, Linalool, D-Limonene, Citral , Citronellol, Geraniol.

Aliejaus "Enhance" ingredientai (INCI): Helianthus annuus seed oil, Sesamum indicum seed oil, cocos nucifera oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis oil, tocopherol, Rosmarinus officinalis oil, citrus nobilis oil, Salvia sclarea flower extract, Citrus limonum oil, Citrus aurantium dulcis oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol.

Aliejaus "Bliss" ingredientai (INCI): Helianthus annuus seed oil, Sesamum indicum seed oil, Cocos nucifera oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Tocopherol, Rosmarinus officinalis flower oil, Citrus aurantium leaf oil, Salvia sclarea flower oil, Citrus limon peel oil, Citrus aurantium dulcis oil, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene.

Rekomendacijos:

Negalima nuryti, vengti patekimo į akis ir burną.

Kruopščiai nuplaukite ir nutraukite naudojimą, jei dirgina ar niežti.

Netinka kūdikiams.

Pagamiinta Indijoje, Keraloje.

------------------------------------------------------------------------

Natūrali - tvari - sąžininga prekyba

„Holy Lama“ produktai daugiausia gaminami iš natūralių ingredientų, vengiant naudoti stiprias chemines ar sintetines medžiagas. Kur įmanoma, pakavimui naudojamos tvarios medžiagos. Gamybos metu susidaro mažiau nei 1% atliekų, o visos atliekos naudojamos kaip kuras ar galvijams, todėl įmonės anglies pėdsakas yra išskirtinai mažas!

Gamybai naudojamos žaliavos daugiausia gaunamos iš Keralos ir likusios Indijos vietinių ūkininkų, remiantis septynis dešimtmečius siekiančiais tvirtais santykiais su ūkininkais. Verslas veikia be kreditavimo principo, t.y. visiems ūkininkams ir žaliavų tiekėjams mokama iš karto. Gamykla darbuotojams moka teisingus atlyginimus, o ūkininkams - teisingas kainas.

Moterų įmonė

„Holy Lama Naturals“ Keraloje yra pripažinta vyriausybės patvirtinta moterų įmone, kurioje daugiau nei 80% gamyklos darbuotojų yra moterys. Dauguma jų yra iš nepalankios aplinkos (t.y. našlės ar paliktos partnerio).

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda