Katalogas
Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
Prekės ženklas: Khadi
Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml
  • Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Kūno aliejus Centella New-Cell Elixir, Khadi, 50ml

Prekės ženklas: Khadi

* Elastingas ląstelių audinio tvirtumas.

* Pajuskite holistinę jungiamojo audinio regeneraciją - netgi rekomenduojama esant strijoms

* Remiantis senovinėmis žiniomis apie Ajurvedos Rasayana gydymą, skirtą ląstelių regeneracijai ir gyvybingumui

* Ajurvedoje kuklus remontininkas Centella reiškia atgaivinimą ir sujungia trapias ląsteles į naują visumą.

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška

* Paleiskite ir pajuskite, kaip jūsų kūno audiniai pražįsta lengvumu.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-KOE-11

Khadi Ajurvedos eliksyras SKIN & SOUL OIL CENTELLA NEW-CELL: nauja pradžia jūsų odai. Pajuskite Ajurvedinį regeneruojančio jungiamojo audinio aliejaus poveikį: išgrynina, atnaujina ir skatina elastingumą.

Transformacinio efekto paslaptis kyla iš senovės žinių apie seniausią žmonijos gamtos gydymo mokslą - Ajurvedą - ir tradiciškai naudojama Rasayana regeneracijai ir atgaivinimui. Čia Ajurvedos veikliųjų medžiagų derinys naudojamas atnaujinamų odos sričių regeneracijos procesui palaikyti ir besikeičiančiam kūnui suteikti tvirtą jungiamąjį audinį - tai netgi rekomenduojama esant strijoms. Tuo pačiu metu subtilus eterinių aliejų mišinys stimuliuoja jūsų dvasią; taikymas tampa tikrai jausminga patirtimi.

Centella arba Indijos pennyteris kartais taip pat žinomas kaip tigrinė žolė, nes didingi Bengalijos tigrai vartosi jos lapuose, kad išsigydytų žaizdas. Pagal Ajurvedos papročius, Centella turi galimybę atkurti pažeistas ląsteles. Jis tradiciškai naudojamas odos regeneracijai ir ląstelių sveikatai skatinti. Kiekvienas šio naudingo augalo lapas yra gana trapus, tačiau, kai lapai sujungiami į tvirtą, bet elastingą naują visumą, jie tampa stiprūs. Tai simbolizuoja Centella poveikį mūsų ląstelėms pagal Ajurvedos papročius: kiekviena atskira ląstelė gali būti trapi, tačiau Centella sujungia jas į naują, holistinį ląstelių tinklą, kuris suteikia audiniams tvirtumo. Rasayana procedūrose amla uogos yra naudojamos dėl didelio vitamino C kiekio kaip antioksidantai, skatinantys kolageno sintezę ir skatinantys elastingumą. Tuo pačiu būdu vetiverija naudojama odai ir audiniams regeneruoti.

Khadi CENTELLA NEW-CELL eliksyre Ajurvedos augalų ekstraktas sujungia individualų šių rankomis atrinktų Indijos vaistinių žolelių poveikį į visumą ir padaugina juos tradiciniu nuoviro gamybos būdu. Šiuo tikslu kompozicija švelniai virinama ant atviros ugnies pagal senovinius Ajurvedos receptus pagal tradicinį procesą. Taip atsiranda nuoviras, kurį vadiname Khadi eliksyru.

Klausyk savo odos - ji nori dainuoti! Masažuodami CENTELLA NEW-CELL aliejumi jau galite suprasti, kiek oda tampa elastingesnė ir atsparesnė - jūsų jausmai atsibunda. Leiskite Khadi prisijungti prie jūsų, kai pasitikite savo odos ląstelių intuicija!

Khadi Triphala Tritox Elixir kūno aliejus kartu su Khadi Spicy Cell-lite Elixir kūno aliejumi ir Khadi Centella New Cell Elixir kūno aliejumi sudaro kūno aliejų seriją „Shakti Shape“. Šakti yra Indijos deivė, simbolizuojanti pirmykštę visatos jėgą. Shakti Shape serija skirta toms kūno dalims, kurioms reikia šiek tiek daugiau dėmesio ir energijos. Aliejai padeda atkurti odos pusiausvyrą ir suteikia jai energijos.

* Tegul jus įkvepia ajurvedos galia - seniausias žmonijos požiūris į natūralų gydymą. Khadi eliksyro kūno aliejai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškos ir natūralios kosmetikos gaires, o jų kokybė yra reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos gaminių reglamento standartus.

Khadi eliksyre, kuris yra kruopščiai gaminamas pagal senovinius ajurvedos receptus, atskiros Indijos vaistinės žolelės, vaisiai ir lapai susilieja į stebuklingą visumą - patirkite jų poveikį Ajurvedoje:

Centella, arba Indijos pennywort, kartais dar vadinama tigro žole, nes Bengalijos tigrai vartosi jos lapuose, kad išgydytų žaizdas. Ajurvedoje Centella laikoma labai veiksminga regeneracine priemone: vaistinis augalas padeda atkurti pažeistą odą ir harmonizuoja kūną. Tai suteikia odai gaivų, jaunatvišką spindesį. Centella turi galimybę atkurti pažeistas ląsteles ir skatina sveiką ląstelių augimą.

Tulsi, dar žinomas kaip Indijos bazilikas, Ajurvedoje laikoma vaistine žole; kaip stebuklingas gyvybės eliksyras, jis atstato kūną ir dvasią. Tulsi sudėtyje yra daug stiprių antioksidantų, kurie apsaugo jūsų odą nuo laisvųjų radikalų.

Vetiverija dėl drėkinamųjų savybių neleidžia išsausėti. Taip pat sakoma, kad ji regeneruoja ląsteles.

Sarsaparilla, dar žinoma kaip „greenbrier“, valo odą ir skatina jos metabolizmą.

Amla, Indijos agrastas, pagal Ajurvedos papročius, tonizuoja odą ir apsaugo natūralų barjerą antioksidantais.

Manžistos šaknis Ajurvedoje turi atšilimo savybių. Tai padeda kovoti su vandens susilaikymu ir leidžia tekėti limfai.

Naudojimas

Pajuskite, kaip masažuojant khadi CENTELLA NEW-CELL eliksyro kūno aliejus jau stangrina jūsų jungiamąjį audinį! Tai yra transformuojanti Ajurvedos recepto magija iš senovės žinių apie seniausią žmonijos gamtos gydymo mokslą - Ajurvedą -, kuri tradiciškai naudojama Rasayana regeneracijai ir atgaivinimui. Pajuskite Khadi CENTELLA NEW-CELL eliksyro kūno aliejaus ląstelių atsinaujinimo poveikį, elastingumą ir naujai išgrynintą odos pojūtį.

Norėdami sustiprinti efektą: naudokite khadi masažo pirštines, kad masažuotumėte kūno dalis, kurias norite suaktyvinti. Tai atveria poras ir švelniai pažadina jungiamąjį audinį, kad Khadi CENTELLA NEW-CELL kūno aliejus galėtų prasiskverbti giliai į audinių sluoksnius.

Paprastas naudojimas: 1-2 buteliuko pompos paspaudimais įpilkite aliejaus į ranką ir švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik sudrėkintą ir dar šiek tiek drėgną odą. Duokite aliejui šiek tiek laiko, kol jis įsigers ir suteiks nuostabius naujus pojūčius ant odos.

Naudokite CENTELLA NEW-CELL eliksyro kūno aliejų kartu su kitais Khadi asmens priežiūros produktais:

* Papildant jį Khadi Triphala Tritox kūno aliejumi, padės jums puikiai paruošti odą stangrinančiam CENTELLA NEW-CELL kūno aliejui

Svarbi pastaba:

Tiek Khadi Triphala Tritox, tiek Khadi Spicy Cell-lite yra labai stiprūs eliksyro aliejai, kurie turėtų būti tepami tik tose kūno vietose, kur jų reikia. Abu šiuos aliejus naudokite saikingai ir netepkite jų ant veido, krūtinės ar gerklų. Be to, abu šie aliejai yra per didelio stiprumo, kad juos būtų galima naudoti nėštumo metu. Jei esate nėščia, naudokite Khadi Centella New Cell.

Khadi TRIPHALA TRI-TOX, Khadi SPICY CELL-LITE ir Khadi CENTELLA NEW-CELL yra jūsų jėgos trejetas, jungiantis žinias apie tradicines Ajurvedos Panchakarma procedūras. Jų derinimas leidžia odai atsikratyti nuosėdų ir mėgautis kažkuo nauju. Atlikdami šiuos ritualinius veiksmus, parodysime, kaip paleisti viską, kas sena, ir palaikyti ląstelių regeneraciją:

1 žingsnis: leiskite jiems tekėti! Triphala Tritox kūno aliejus ištirpina toksinus, juos nusausina ir pašalina iš limfinės sistemos.

2 žingsnis: dek, vaike, dek! Aštrus Cell-lite kūno aliejus padeda metabolizuoti susidariusias riebalų sankaupas - jos pradeda degti!

3 žingsnis: pakilk kaip feniksas! Khadi CENTELLA NEW-CELL kūno aliejaus sudedamųjų dalių derinys yra kilęs iš trečiosios Ajurvedos procedūros fazės ir netgi naudojamas tradicinėje Rasayana procedūroje, siekiant atkurti ląsteles, audinius ir dvasią bei suteikti joms naują stiprumą ir elastingumą. Pajuskite transformaciją į naują, stipresnę, elastingesnę visumą! Khadi CENTELLA NEW-CELL galite naudoti savo kūno dalims, kurioms reikia ypatingo dėmesio atsinaujinti ir atgauti jėgas.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INSI)Oryza Sativa Bran Oil *, Sesamum Indicum Seed Oil *, Helianthus Annuus Seed Oil *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ

Oil, Tocopherol, Alcohol denat., Bacopa Monnieri Leaf Extract *, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Sida Cordi Folia Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract *, Hemidesmus Indicus Root Extract *, Convolvulus Pluricaulis Leaf Extract, Emblica O icinalis Fruit Extract *, Centella Asiatica Leaf Extract *, Ocimum Sanctum Leaf Extract *, Rubia Cordifolia Root Extract *, Vanillin, Limonene **, Linalool **

*iš ekologinių ūkių
**iš 100% natūralių eterinių aliejų

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime