Katalogas
Kūno masažo aliejus Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml
Prekės ženklas: Nimi Ayurveda
Kūno masažo aliejus Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Kūno masažo aliejus Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml

Kūno masažo aliejus Murivenna, Nimi Ayurveda, 200 ml

Prekės ženklas: Nimi Ayurveda

Jis palaiko normalų sąnarių funkcionavimą ir jų judrumą. Aliejus taip pat teigiamai veikia odą: skatina žaizdų ir įtrūkimų gijimą, apsaugo nuo randų ir nubrozdinimų susidarymo. Jis pasižymi baktericidinėmis savybėmis, minkština, maitina ir drėkina odą.

Autentiška, tradicinė kokybė.

2495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 24 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 24 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,72 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 7055/1

Muriwenna Ayurvedic aliejus gaminamas pagal senovinius rankraščius, naudojant tik natūralius ingredientus. Malajalamių kalba, kuria kalbama Keraloje, ajurvedos gimtinėje, žodis "Muri" reiškia "lūžis", o "Venna" - "aliejus". Pavadinimas "Muriwenna" išreiškia šio aliejaus gebėjimą gydyti lūžius, išnirimus ir žaizdas.

Aliejus greitina gijimo procesą ir mažina šalutinio poveikio riziką. Šis aliejus taip pat naudingas, jei žmogų vargina skausmai tose vietose, kur lūžiai ir žaizdos jau užgijo. Sveikiems žmonėms, sportininkams, didelį fizinį krūvį patiriantiems žmonėms Muriwenna aliejus rekomenduojamas kaip palaikomoji ir profilaktinė priemonė - šio aliejaus naudojimas vietiniam ir bendram masažui suteikia jėgų ir stiprybės kaulams.

Indikacijos:

  • * kaulų, sąnarių, raumenų sužalojimai, greitai negyjančios žaizdos.
  • * lūžių ir išnirimų sukeltas skausmas ir uždegimas.
  • * nugaros, apatinės nugaros dalies, kaklo, kojų ir rankų skausmas
  • * neuralgija, mialgija, suspaudimas, artritas
  • * raumenų skausmas po intensyvios fizinės veiklos.
  • * tarpskilvelinių audinių patinimas
  • * fantominiai skausmai po sunkių traumų

Autentiška, tradicinė kokybė.

Tik išoriniam naudojimui.

Veikliosios medžiagos ir jų poveikis:

Kokosų aliejus (Cocos nucifera) minkština, drėkina ir maitina odą, malšina pleiskanojimą, uždegimus, jaunina, prisotina vitaminais ir mikroelementais. Sudėtyje yra antibakterinės laurono rūgšties ir drėkinamosios hialurono rūgšties.

Moringoje (Moringa oleifera) gausu sveikatai naudingų medžiagų, ji padeda sergant anemija, navikais, įvairiomis odos ligomis.

Betelinis pipiras (Piper betle) yra analgetikas, antiseptikas, natūralus antibiotikas ir tonikas.

Alavijas gerai gydo žaizdas, nudegimus, drėkina sausą odą, išsaugo drėgmę.

Šatavari (Asparagus racemosus) tonizuoja, jaunina, padeda atsigauti po operacijos. Gausu bioflavonoidų, kurie apsaugo ląstelių membranas nuo pažeidimų.

Naudojimo informacija: Aliejus skirtas išoriniam naudojimui. Prieš naudodami aliejų pašildykite buteliuką įkišę į karštą vandenį. Užtepkite ant probleminės vietos (lūžio, išnirimo) ir palikite ant kūno 30-40 minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu su ajurvediniu muilu.

Sąnarių problemų profilaktikai naudokite ajurvediniam viso kūno, išskyrus galvą, masažui. Po viso kūno masažo palikite jį ant kūno 30 minučių ir nuplaukite šiltu vandeniu su ajurvediniu muilu.

Dėmesio! Lūžio ar išnirimo vietos sutepimas reiškia, kad pirmiausia reikia pakeisti išnirimo vietą, o kaulus fiksuoti ir sujungti. Tik tada "Muriwenna" aliejus naudojamas greičiausiam atsigavimui. Aliejumi patepkite sužeistą, lūžusią ar išnirusią vietą.

Kiekis: 200 ml stikliniame buteliuke.

Ingridientai (INCI): Cocos Nucifera Oil, Fermented Cereal Liquid, Allium Cepa Bulb Juice, Aloe Vera Whole Plant Juice, Erythrina Variegata Leaf Juice, Moringa Oleifera Leaf Juice, Piper Betel Leaf Juice, Pongamia Pinnata Stem Bark Juice, Spermacoce Hispida Whole Plant Juice, Asparagus Racemosus Root Tuber Juice.

Kilmė: Indija.

Gamintojas: Vaipani Herbal (Nimi Ajurveda), Vadi, Nagpuras, Indija

Poveikis Vata došai
Mažina
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška