Katalogas
Juodųjų sezamų aliejus, nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo, Nimi Ayurveda, 1 ltr
Juodojo sezamo aliejus, nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo, Nimi Ayurveda, 1 ltr
  • Juodojo sezamo aliejus, nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo, Nimi Ayurveda, 1 ltr

Juodųjų sezamų aliejus, nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo, Nimi Ayurveda, 1 ltr

Juodųjų sezamų aliejus vertinamas dėl savo apsauginių savybių, ypač kaip sausos odos drėkiklis, ypatingai odos priežiūrai ar masažams. Sezamų aliejus prasiskverbia giliai į odą ir yra tradiciškai naudojamas Ajurvedoje dėl savo maitinamųjų ir detoksikuojančių savybių. Taip pat puikiai tinka virtuvėje!

Informacija: Juodojo sezamo aliejus nėra skrudintas ar brandintas sezamo aliejus!

100% šalto spaudimo juodojo sezamo aliejus iš tradicinio auginimo, neskrudintas.

2490 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 24 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 24 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,72 €.

Prieinamumas: Šiuo metu išparduota
Prekės kodas: 10568
Šiuo metu išparduota


Juodųjų sezamų aliejus yra lengvai naudojamas, suteikia daugeliui maisto produktų unikalų skonį, ir taip pat turi tūkstantmečių senumo tradicijas kaip populiarus kūno aliejus.

Juodieji sezamai naudojami ir auginamos jau nuo 1000 prieš mūsų erą, nes yra turtingas įvairiomis maistinėmis ir gyvybiškai svarbiomis medžiagomis. Juodosios sezamo sėklos praturtina Azijos virtuvę tūkstančius metų. Priklausomai nuo veislės, sezamo augalas turi baltas, šviesiai rudas arba juodas sėklas, iš kurių juodos atstovauja sezamo archetipui ir yra ypač turtingos vertingomis maistinėmis medžiagomis. Natūropatijoje ir Ajurvedoje juodasis sezamas laikomas tikra palaima sveikatai ir gerovei.

Juodosiose sezamo sėklose yra daug vitaminų, mineralų ir vitamino E. Tai yra natūralus antioksidantas ir turi visas amino rūgštis, yra idealus kalcio-magnio santykis bei daug vitamino A, vitamino B kompleksas, cinko, seleno, geležies ir lecitino.

100 g juodojo sezamo sėklų yra maždaug:

- 32 g augalinių baltymų
- 2170 mg kalcio
- 520 mg magnio
- 10 mg geležies
- 10 mg cinko
- 10 mikrogramų seleno

Maistinės juodojo sezamo aliejaus savybės (100 g):

Energetinė vertė: 3685 kJ / 880 kcal
Riebalai: 99.50 g, iš jų: sočiųjų riebalų: 12,75 g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys: 39,95 g
Polinesočiosios riebalų rūgštys: 42,42 g
Amino rūgštys: 104 mg
Angliavandeniai: 0g
Baltymai: 0 g
Druska: 0 g

Juodųjų sezamų aliejus vertinamas dėl savo apsauginių savybių, ypač kaip sausos odos drėkiklis, ypatingai odos priežiūrai ar masažams. Sezamų aliejus prasiskverbia giliai į odą ir yra tradiciškai naudojamas Ajurvedoje dėl savo maitinamųjų ir detoksikuojančių savybių.

Maisto ruošimui: tinka salotų, šaltų ir karštų patiekalų, makaronų gamybai, kepimui ir troškinimui. Suteikia patiekalams ypatingo Azijos virtuvės skonio.

Kosmetikoje: sezamų aliejus gali būti naudojamas sausai odai, drėkina, maitina ir atgaivina. Tinka galvos odos ir kūno masažui, odai suteikia spindesio ir glotnumo. Sezamų aliejus puikiai tinka pažeistų, sausų, dažytų, išsišakojusių plaukų priežiūrai. Plaukai bus pamaitinti, spindintys ir minkšti, nesausės.

Įspėjimai: asmenys, kuriems yra padidėjęs jautrumas produkto sudedamosioms dalims, turi nenaudoti šio produkto.

Laikymas: vėsioje, sausoje vietoje. Toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Po kiekvieno naudojimo gerai užsukti dangtelį.

Informacija: juodojo sezamo aliejus yra neskrudintas bei nebrandintas sezamo aliejus!

Sudėtis: 100% šalto spaudimo juodųjų sezamų aliejus, įprastai užaugintas, neskrudintas.

Veganams tinkama:
Taip
Kūno tipas (doša):
Vata / Pita / Kapha
Kilmės šalis:
Vokietija
Kiekis:
1000 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės