Katalogas
Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
Prekės ženklas: Ancient
  • Naujiena
Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
  • Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Prekės ženklas: Ancient

Šis grynas ir ekologiškas auksinių simondsijų aliejus, kuriame gausu antioksidantų ir pagrindinių maistinių medžiagų, atkuria drėgmę, palaiko odos pusiausvyrą bei mažina matomus senėjimo požymius. Lengvas, neriebus aliejus greitai susigeria, atskleidžia gaivią ir spindinčią veido spalvą. Šis aukščiausios kokybės simondsijų aliejus, kuriame gausu maitinamųjų riebalų rūgščių, tinka jautriai arba sausai odai ir plaukams, skatina elastingumą ir sveiką išvaizdą.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 6 Vnt.
Prekės kodas: BOa-03

Lotyniškas pavadinimas: Simmondsia Chinensis

Spalva ir kvapas: aukso spalvos ir šiek tiek žemės kvapo

Tekstūra: lengvas, tirštos tekstūros aliejus, panašus į vašką  

Šis simondsijų bazinis aliejus gaunamas iš Pietų ir Centrinės Amerikos ir gaminamas šalto spaudimo būdu. Tiekiamas 100 ml gintarinio stiklo buteliukuose ir yra 100 % natūralus. 

Simondsijų aliejus turi daug teigiamo poveikio. Aliejus gali turėti priešuždegiminių savybių ir, kaip teigiama, gerai veikia sergant artritu. Jis taip pat puikiai tinka odai, teigiamai veikia egzemą, sausą odą, nudegimus saulėje, psoriazę ir šerpetojančią odą.

Simondsijų aliejus drėkina mūsų odą ir plaukus, kai mūsų organizmas nustoja tai daryti natūraliai. Naudojant jį puikiai pašalinami nešvarumai, makiažas ir bakterijos nuo veido. 

Simondsijų aliejus apsaugo nuo skutimosi įbrėžimų, vaškinė tekstūra pašalina skutimosi incidentų, tokių kaip įpjovimai, grėsmę.

Šis grynas ir ekologiškas auksinių simondsijų aliejus, kuriame gausu antioksidantų ir pagrindinių maistinių medžiagų, atkuria drėgmę, palaiko odos pusiausvyrą bei mažina matomus senėjimo požymius. Lengvas, neriebus aliejus greitai susigeria, atskleidžia gaivią ir spindinčią veido spalvą. Šis aukščiausios kokybės simondsijų aliejus, kuriame gausu maitinamųjų riebalų rūgščių, tinka jautriai arba sausai odai ir plaukams, skatina elastingumą ir sveiką išvaizdą.

Geriausiai tinka: sausumui, blankumui, dirginimui, paraudimui, makiažo šalinimui.

Kokiam odos tipui tinka: sausai, jautriai, normaliai, mišriai, riebiai odai.

Ekstrahavimo būdas: šalto spaudimo

Siūlomas naudojimas: užlašinkite kelis lašus ir įmasažuokite į švarią sausą odą. Naudokite du kartus per dieną, vieną arba po vandens pagrindo drėkinamojo kremo.

Terapinis naudojimas: probleminė oda, spuogai, traumos, dermatitas, saulės spinduliai, randai, celiulitas, kontroliuoja plaukų slinkimą, malšina galvos odos psoriazę, antimikrobinis, nealergizuoja.

*Visi teiginiai pagrįsti išoriniais klinikiniais, laboratoriniais ir vartotojų tyrimais, atliktais dėl konkrečių ingredientų. Visi yra pagrįsti naudojimu du kartus per dieną. Rezultatai gali skirtis.

Specialios atsargumo priemonės ir įspėjimai: Negalima naudoti žmonėms, kurie netoleruoja šio aliejaus. Negalima vartoti per burną. Simondsijų aliejuje yra eruko rūgšties, kuri gali sukelti rimtą šalutinį poveikį, pvz., širdies sutrikimus.

Sudėtis (INCI): Jojoba Oil

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės