Katalogas
Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml

Argano aliejus, ekologiškas, Fushi, 50ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

NAUDINGOS SAVYBĖS: Maitina visų tipų plaukus ir odą.

SVARBIAUSIOSIOS SUDEDAMOSIOS DALYS: 100 % grynas ir ekologiškas šviežiai spaustas argano aliejus.

TINKA: Sausa, brandi oda | Sausi ir garbanoti plaukai

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 5055757900580

Soil Assotiation Organic 12 mėnesių nuo atidarymo

"Fushi" organinis argano aliejus yra universalus aliejus plaukams ir odai. Šį "Fushi" aliejų sudaro 100 % marokietiško argano aliejaus, į jį nieko nepridėta. Tokiu būdu galite maksimaliai išnaudoti aliejuje esančius vitaminus, riebalų rūgštis ir antioksidantus. Gražiai ir sveikai odai bei švelniems ir žvilgantiems plaukams.

"Fushi" ekologiškas argano aliejus užtikrina odos ir plaukų drėkinimą. Jame gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, antioksidantų ir vitaminų A ir E. Jis maitina ir stiprina odos barjerą. Jis taip pat neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį, todėl jūsų oda ilgiau išlieka jauna. Be to, jis skatina odos kraujotaką ir stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Dėl aliejuje esančių gausių maistinių medžiagų jis gali padėti sumažinti randus, pigmentaciją ir subalansuoti riebalų gamybą. Argano aliejus prasiskverbia į plaukų folikulus, todėl plaukai išlieka drėgni. Jis mažina plaukų slinkimą ir puikiai veikia kaip plaukų kondicionierius. Aliejų gamina moterų kooperatyvas Maroke. Argano riešutai renkami rankomis ir šaltuoju būdu spaudžiami į aukštos kokybės aliejų.

Ekologiško argano aliejaus nauda

ODAI

Natūraliai turtingas vitaminu E, žinomas kaip intensyviai drėkinantis, giliai įsiskverbiantis į odą, puoselėjantis ir saugantis, "Fushi Fresh-Pressed®" argano aliejus papildo visų tipų odą.

PLAUKAMS

"Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil" pašalina garbanojimąsi, maitina sausus ir pažeistus plaukus, grąžina jiems blizgesį. Turtingas vitamino E, "Fushi Organic Argan Oil" gali būti naudojamas kaip aliejukas sausiems plaukų galiukams arba naudojamas kaip kondicionierius plaukams.

SKATINAMAS BENDRUOMENĖS IR MOTERŲ ĮGALINIMO

Jūsų ekologiškam argano aliejui naudojami riešutai buvo rankomis surinkti Pietų Maroke, berberų moterų kooperatyve, kuris specializuojasi išgaudamas aukštos kokybės argano aliejų, atitinkantį aukščiausius pasaulinius standartus.

ŠVARUS IR STIPRUS

Fushi Fresh-Pressed® Argan Oil buteliukas pagamintas iš maždaug 375 g-500 g neskrudintų, maistingų, šviežių, neapdorotų ir ekologiškų argano branduolių, kad būtų maksimaliai švarus ir stiprus.

SAVYBĖS:

* Drėkina

* Sutramdo garbanotus plaukus

* Veganiškas

* Nebandyta su gyvūnais

NAUDOJIMAS:

Drėkinamoji plaukų priemonė. Kelis lašus tepkite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų nuo vidurio ilgio iki galiukų. Išdžiovinkite plaukus džiovintuvu arba leiskite jiems išdžiūti natūraliai.

Slenkantiems plaukams sutramdyti. Taikykite ant sausų plaukų, kad sutramdytumėte slenkančius plaukus ir išlygintumėte plaukus.

Kaip naktinė plaukų kaukė. Įmasažuokite į galvos odą, kad galėtumėte plaukus palepinti per naktį, o kitą dieną išplaukite. odai atskirai.

Kaip odos drėkiklis. Naudokite ant sausos, švarios veido odos.

FUSHI TOP PATARIMAS:

Jei norite papildomai drėkinti odą ir papildyti savo odos priežiūros procedūras. Įmasažuokite kelis lašus ryte ir (arba) vakare su "Fushi Biovedic" veido kremu. Taip pat galite naudoti atskirai, vietoj drėkinamojo kremo arba po drėkinamojo kremo, kad papildomai sudrėkintumėte odą.

- Šampūnas "Argan & Amalaki" - gaivina ir atgaivina plaukus.

- Argan & Amalaki kondicionierius - maitina ir glotnina plaukus.

REZULTATAS:

Jūsų plaukai ir oda atrodo gražūs ir sveiki.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:

Argano aliejus - turtingas antioksidantų ir riebalų rūgščių, intensyviai drėkina ir maitina.

Sudėtis: Argania Spinosa (argano aliejus) iš Maroko.

Laikymo sąlygos: Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje, atidarytą aliejų sunaudokite per 12 mėnesių.

-------------------------------------------------------------------

Kuo naudingas argano aliejus?

Argano aliejus yra universalus aliejus, gaunamas iš Maroke augančio argano medžio (Argania spinosa) branduolių. Jis plačiai žinomas dėl daugybės naudingų savybių. Argano aliejuje gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, vitamino E ir antioksidantų, kurie padeda maitinti ir drėkinti odą. Jis gali būti naudojamas vietiškai, kad drėkintų sausą odą, malšintų uždegimus ir skatintų jaunatvišką išvaizdą. Dėl drėkinamųjų ir maitinamųjų savybių argano aliejus yra populiarus plaukų priežiūros priemonių ingredientas. Jį galima naudoti kaip plaukų kondicionierių arba plaukų kaukę, kad pagerėtų bendra plaukų tekstūra, blizgesys ir paklusnumas. Jis taip pat padeda sumažinti plaukų slinkimą ir atkurti pažeistus plaukus. Poveikis prieš senėjimą: Argano aliejuje esantys antioksidantai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, kurie gali pažeisti odą ir pagreitinti senėjimo procesus. Reguliarus argano aliejaus naudojimas gali padėti sumažinti raukšles, smulkias linijas ir senatvines dėmes, suteikti odai jaunatviškumo. Aknės gydymas: Arganų aliejus yra aliejus, tačiau jo tekstūra nėra riebi ir jis gali padėti reguliuoti riebalų gamybą. Jis taip pat turi priešuždegiminių savybių, kurios gali sumažinti su akne susijusį paraudimą ir sudirgimą. Nedideliu kiekiu argano aliejaus patepus į spuogus linkusias vietas, galima nuraminti ir išgydyti odą. Nagų ir odelių priežiūra: Arganų aliejus gali būti naudingas stiprinant lūžinėjančius nagus ir drėkinant sausas odeles. Keletą lašų argano aliejaus įmasažavus į nagus ir odeles, galima pagerinti jų būklę ir išvaizdą.

Kaip argano aliejus veikia plaukus?

Reguliarus argano aliejaus naudojimas gali padėti pagerinti bendrą plaukų struktūrą. Plaukai gali tapti minkštesni, lygesni ir lengviau valdomi, sumažėja jų susipainiojimas ir garbanojimasis. Dėl to plaukus lengviau formuoti ir šukuoti. Argano aliejus sudaro apsauginį barjerą aplink plaukų sruogas, apsaugodamas jas nuo karščio daromos žalos, kurią sukelia plaukų formavimo priemonės, pavyzdžiui, lygintuvai, garbanojimo žnyplės ir džiovintuvai. Jis taip pat padeda išvengti drėgmės praradimo, kai plaukai yra veikiami per didelio karščio. Argano aliejuje esančios maistingosios medžiagos, įskaitant vitaminą E, riebalų rūgštis ir antioksidantus, maitina plaukų folikulus ir galvos odą. Tai gali padėti skatinti sveikesnį plaukų augimą ir atitaisyti aplinkos veiksnių, cheminio apdorojimo ir plaukų formavimo priemonių padarytą žalą. Argano aliejus stiprina plauko stiebą ir didina jo elastingumą, todėl gali padėti sumažinti plaukų lūžinėjimą ir galiukų skilinėjimą. Jis suteikia plaukams apsauginį sluoksnį, todėl jie netampa trapūs ir linkę būti pažeisti. Apskritai argano aliejus suteikia plaukams daug naudos, įskaitant drėkinimą, geresnę tekstūrą, apsaugą nuo pažeidimų, maitinimą ir galvos odos priežiūrą. Reguliarus argano aliejaus naudojimas gali padėti išlaikyti sveikesnius, blizgesnius ir gyvybingiau atrodančius plaukus.

Ar argano aliejus ataugina plaukus?

Argano aliejus yra žinomas dėl savo įvairių naudingų savybių plaukams, tačiau svarbu pažymėti, kad jis nėra įrodytas sprendimas plaukams ataugti. Nors argano aliejus gali padėti pagerinti bendrą plaukų ir galvos odos būklę, jis neskatina naujų plaukų augimo ar nepanaikina tokių būklių kaip vyrų plikimas ar didelis plaukų slinkimas. Argano aliejus gali maitinti, drėkinti ir apsaugoti esamas plaukų sruogas, o tai gali prisidėti prie sveikesnės galvos odos aplinkos ir netiesiogiai paskatinti plaukų augimą.

Ar galima tepti veidą argano aliejumi?

Taip, apskritai argano aliejų saugu naudoti ant veido. Argano aliejus yra natūralus augalinis aliejus, gaunamas iš Maroke augančio argano medžio branduolių. Jame gausu naudingų maistinių medžiagų, pavyzdžiui, vitamino E, antioksidantų ir riebalų rūgščių, kurios gali teigiamai veikti odą. Argano aliejus pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, todėl gali padėti drėkinti odą ir pagerinti bendrą jos išvaizdą. Taip pat manoma, kad jis turi senėjimą stabdančių savybių ir gali padėti sumažinti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Be to, argano aliejuje esantys antioksidantai gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Naudojant argano aliejų veidui, svarbu rinktis aukštos kokybės, gryną aliejų, kuris yra specialiai sukurtas naudoti kosmetikoje. Užlašinkite kelis lašus aliejaus ant švarios, sausos odos ir švelniai įmasažuokite jį judesiais į viršų. Aliejų galite naudoti kaip atskirą drėkinamąjį kremą arba maišyti su įprastu drėkinamuoju kremu ar kitomis odos priežiūros priemonėmis. Tačiau, kaip ir su bet kokiu nauju odos priežiūros produktu, pirmiausia reikėtų atlikti bandymą, kad įsitikintumėte, jog aliejus nesukelia jokių nepageidaujamų reakcijų ar alergijos. Užtepkite nedidelį kiekį argano aliejaus ant nedidelio odos ploto, pavyzdžiui, vidinės riešo pusės, ir palaukite 24 valandas, kad pamatytumėte, ar neatsiras dirginimo.

Ar argano aliejus saugus aplink akis?

Argano aliejus paprastai laikomas saugiu naudoti aplink akis, tačiau vis dėlto reikėtų būti atsargiems. Argano aliejus gaunamas iš argano medžio riešutų ir pasižymi drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis. Jame gausu vitamino E ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, kurios gali padėti drėkinti jautrią odą aplink akis. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad kiekvieno žmogaus oda yra skirtinga ir kai kurie asmenys gali būti jautresni arba linkę į alergines reakcijas. Prieš naudojant argano aliejų prie akių, patartina atlikti lopo testą ant nedidelio odos ploto ir patikrinti, ar neatsiranda nepageidaujamų reakcijų. Užtepkite nedidelį kiekį argano aliejaus ant vidinės riešo pusės arba plaštakos nugarėlės ir palaukite 24 valandas, kad pamatytumėte, ar neatsiranda paraudimas, niežulys ar sudirginimas. Be to, būkite atsargūs, kad aliejaus nepatektų tiesiai į akis. Jei argano aliejaus netyčia patektų į akis, kruopščiai nuplaukite jas vandeniu. Jei sudirginimas išlieka arba sustiprėja, geriausia pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu. Apibendrinant galima teigti, kad nors argano aliejus apskritai yra saugus naudoti aplink akis, pirmiausia vertėtų atlikti testą ir atsargiai vengti tiesioginio kontakto su akimis.

Odos tipas:
Sausai, išsekusiai odai
Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime