Katalogas
Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
Prekės ženklas: Ayumi naturals
Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
  • Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
  • Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
  • Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
  • Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml
  • Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml

Aliejus slenkantiems plaukams Rosemary, Ayumi, 100ml

Prekės ženklas: Ayumi naturals

"Ayumi" natūralus eterinis rozmarinų aliejus plaukams yra unikalus maistinių medžiagų turintis grynų aliejų mišinys.

Šie natūralūs aliejai stimuliuoja plaukų folikulus ir skatina žvilgančių plaukų augimą.

Priešuždegiminis rozmarinų ekstraktas skatina plaukų augimą, nes gerina kraujotaką ir greitina galvos odos ląstelių dalijimąsi.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 12
Prekės kodas: 5060917730877

12 mėnesių nuo atidarymo

"Ayumi" natūralus eterinis rozmarinų aliejus plaukams yra unikalus maistinių medžiagų turintis grynų aliejų mišinys. Šie natūralūs aliejai stimuliuoja plaukų folikulus ir skatina žvilgančių plaukų augimą. Priešuždegiminis rozmarinų ekstraktas skatina plaukų augimą, nes gerina kraujotaką ir greitina galvos odos ląstelių dalijimąsi.

Šis šalto spaudimo ayumi natūralių rozmarinų eterinių aliejų mišinys taip pat apsaugo plaukus ir galvos odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Panardinti į raminantį gryno ricinos ir migdolų aliejų mišinį, supervaisių amlos ir adaptongeninio bhringraj aliejus, taip pat brahmi aliejus veikia išvien, kad sustiprintų sruogas nuo šaknų iki galiukų - rezultatas: stipresni, ilgesni ir sveikesni plaukai.

Rozmarinų aliejus

Rozmarinas stimuliuoja kraujotaką, spartina ląstelių dalijimąsi, ramina galvos odą ir skatina plaukų augimą. Jis apsaugo plaukus ir galvos odą nuo pažeidimų, todėl plaukai tampa storesni ir tankesni.

Sezamo sėklų aliejus

Sezamų aliejus, kuriame yra omega-3 ir 6 riebalų rūgščių, laikomas veiksminga pagalba slenkantiems plaukams. Šis maitinamasis aliejus gerina kraujotaką, atjaunina folikulus ir stiprina galvos odos sveikatą, todėl plaukai auga stipriau. Didelis antioksidantų ir maistinių medžiagų kiekis, kovojantis su ląstelių pažeidimais, padeda išvengti ankstyvo plaukų žilimo.

Naudojimo instrukcijos:

Užtepkite ant plaukų sruogų ir sukamaisiais judesiais įmasažuokite į galvos odą ir palaikykite 15-20 minučių. Norint, kad šis augimo aliejus plaukams būtų maksimaliai veiksmingas, geriausia jį palikti per naktį, kad aliejus įsigertų į plaukus ir galvos odą. Naudokite 2-3 kartus per savaitę. Nuplaukite ir išskalaukite.

Sudėtis (INCI): ​​Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil***, Ricinus Communis (Castor) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eclipta Alba (Bhringraj) Extract, Phyllanthus Emblica (Amla) Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Acacia Concinna (Shikakai) Extract, Sapindus Mukurossi Extract, Trigonella Foenum Graecum (Fenugreek) Extract, Bacopa Monnieri (Brahmi) Extract , Daucus Carota Sativa Seed (Carrot) Oil, Cedrus Deodora (Cedarwood Himalayan) Oil, Amyris Balsamifera Oil, Canarium Luzonicum (Elemi) Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Oil, Benzyl Benzoate*, Cinnamal*, Cinnamyl Alcohol*, Eugenol*, Farnesol*, Limonene*, Linalool*.

* natūraliai esantis eteriniuose aliejuose, *** ekologiška.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
150 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime