Vėsinantis ajurvedinis galvos ir kūno aliejus Navratna, Himani, 270ml
Šis puikus ajurvedinis aliejus, skirtas galvos ir kūno masažui, susideda tik iš vaistinių žolelių ir įvairių natūralių ingredientų, kurie nėra kenksmingi žmogaus organizmui, aliejus tinka bet kuriai odai, jis naudojamas kaip kosmetinė ir terapinė priemonė.
"Navratna" jau ilgą laiką yra patikimiausias ir labiausiai pageidaujamas prekės ženklas gydomųjų šaldomųjų aliejų segmente.
Padeda išspręsti konkrečius su plaukais ir kūnu susijusius negalavimus, bet ir suteikia išskirtinę naudą, pavyzdžiui, grožį ir maitinimą, kurių tradiciškai ieškoma plaukų aliejuose.
Aliejus pašalina galvos skausmą, vėsina, gaivina galvą, kovoja su nemiga, gerina atmintį, didina raumenų tonusą, malšina stresą ir nuovargį.
Aliejus neutralizuoja pleiskanų susidarymą, papilkėjimą ir plaukų slinkimą, pagerina plaukų augimą.
Masažo metu aliejus maloniai vėsina kūną, atpalaiduoja, atpalaiduoja psichinę įtampą, fizinį stresą ir nuovargį. Malšina raumenų skausmus, kasdienį ir susikaupusį nuovargį.
Jis kruopščiai paruoštas iš devynių unikalių ajurvedinių žolelių derinio. Kasdienis masažas suteikia malonų vėsinimą, kuris palengvina kasdienį psichinį ir fizinį stresą ir su juo susijusius simptomus, tokius kaip galvos skausmas, nuovargis, įtampa, nemiga ir kt.
Naudojimas galvai ir plaukams:
Kruopščiai įtrinkite aliejų į galvos odą, kaktą ir smilkinius (jei skauda galvą), tada apsukite galvą rankšluosčiu ir palaikykite bent vieną valandą, geriausia per naktį. Tada išplaukite plaukus kasdieniu šampūnu. Šią procedūrą rekomenduojama atlikti 2 kartus per savaitę, kad plaukai būtų efektyviai gydomi ir atstatomi, kad jie būtų šilkiniai ir sveiki. Šis aliejus yra neriebus ir susigeria per 5 minutes, jis yra raudonos spalvos ir gali tepti šviesios spalvos drabužius.
Naudojimas kūnui:
Kruopščiai įtrinkite aliejų į odą. Palikite aliejų ant savo kūno bent vienai valandai, geriausia per naktį.
Sudėtis: 100 ml yra šių ekstraktų:
Lata Kasturi, Kakoli, Brahmi po 0,1 g, Sailaja, Kapoor Kachari, Gandhamatra, Gatella po 0,2 g, Kunchas, Muramansi po 0,25 g, Gulabo Phoolas, Benamulas, Mustha, Kesutas po 0,05 g, Amla 1,0 g, Karpuras 0,5 g, Pudina Ka Phool 1,84g, Pudina Ka Tel 0,46g, Surasar 0,5ml. Lata Kasturi, Kakoli, Brahmi 0,1 g, Sailaja, Kapoor Kachari, Gandhamatra, Gatella 0,2 g, Kunchas, Muramansi po 0,25, Gulabas Phoolas, Benamulas, Mustha, Kesutas 0,05 g, Amla 1,0 G, Karpuras 0,5 g, „Pudina Ka Phool“ 1,84 g, „Pudina Ka Tel“ 0,46 g, „Surasar“ 0,5 ml.