Indijos virtuvėje juodosios pupelės dažniausiai naudojamos vegetariškiems troškiniams ir dal patiekalams suteikti gardų aštrumą. TRS juodosios pupelės verdamos ir sūdomos. Juodosios pupelės yra aštrios, sūrios ir kartu saldžios. TRS juodąsias pupeles naudokite maha ki dal (juodųjų pupelių košei), vegetariškiems troškiniams ir salotoms.
Indijos virtuvėje juodosios pupelės dažniausiai naudojamos vegetariškiems troškiniams ir dal patiekalams suteikti gardų aštrumą. TRS juodosios pupelės verdamos ir sūdomos. Juodosios pupelės yra aštrios, sūrios ir kartu saldžios. TRS juodąsias pupeles naudokite maha ki dal (juodųjų pupelių košei), vegetariškiems troškiniams ir salotoms ar jogurto padažams gardinti.
Šios juodosios pupelės jau yra išvirtos ir išmirkytos šiek tiek pasūdytame vandenyje. Juodosios pupelės yra šiek tiek kreminio skonio, o dėl didelio skaidulų kiekio ilgai išlaiko sotumo jausmą.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė/kalorijos: 240kJ/57kcal
Riebalai: 0,6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0g
Angliavandeniai: 6.3g, iš jų cukrų: 0g
Skaidulinės medžiagos: 5,1 g
Baltymai: 4,1 g
Druska: 1g
Sudėtis: Juodosios pupelės, vanduo, druska.
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.