Katalogas
Konservuota okra, TRS, 400g
Prekės ženklas: TRS
  • Naujiena
Konservuota okra, TRS, 400g
  • Konservuota okra, TRS, 400g

Konservuota okra, TRS, 400g

Prekės ženklas: TRS

Okra yra populiari daržovė, dažnai naudojama Indijos, Afrikos ir Karibų jūros regiono virtuvėje.

TRS konservuota okra gaminama konservuojant šviežią okrą vandenyje su pridėta druska, todėl ją patogu valgyti tiems, kurie nori mėgautis okra be vargo ją valyti ir pjaustyti.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 12
Prekės kodas: A-722

Okra, dar vadinama „ladyfingers“ arba „bhindi“, yra populiari daržovė, dažnai naudojama Indijos, Afrikos ir Karibų jūros regiono virtuvėje. „TRS“ konservuota okra gaminama konservuojant šviežią okrą vandenyje su pridėta druska, todėl ją patogu valgyti tiems, kurie nori mėgautis okra be vargo ją valyti ir pjaustyti. Tai puikus ląstelienos, vitaminų ir mineralų šaltinis, todėl tai yra sveikas mitybos priedas. TRS konservuotą okrą galima naudoti įvairiuose patiekaluose, įskaitant troškinius, karį, sriubas ir salotas, todėl ji yra universalus ingredientas bet kurioje virtuvėje.

Rekomenduojamas naudojimas: Norėdami gauti purios plaktos grietinėlės, galite atšaldyti per naktį šaldytuve. Sustingusią kokosų grietinėlę supilkite į maišymo indą ir palikite skaidrų skystį (pasilikkite kokteiliams ar kitam naudojimui). Plakite mikseriu iki šviesių smailių. Pasirinktinai pagal skonį įberkite vanilės, cukraus pudros arba stevijos (skysti saldikliai gali pasunkinti).

Maistinė vertė (100g): Riebalai (3g), iš jų sočiosios riebalų rūgštys (0g), angliavandeniai (2g), iš jų cukrus (3g), skaidulinės medžiagos (3g), baltymai (2g), druska (1g).

Sudedamosios dalys: Okra (50 %), vanduo (48 %), druska, rūgštis (citrinos rūgštis),

Alergenai: pagaminta gamykloje, kurioje apdorojami žemės riešutai ir kiti riešutai, sezamo sėklos ir garstyčios.

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje. 

Grynasis kiekis: 400 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Kilmė: D.Britanija

Gamintojas: TRS Wholesale Co.Ltd., Southall, Middlesex, Didžioji Britanija

Kilmės šalis:
Didžioji Britanija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
400 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime