Labai gardūs kokosiniai varškėčiai. Ypač su uogomis ir klevų sirupu.
- Ingredientai:
- 360 g varškės
- 45 g kokosų drožlių
- 1 v.š. cukraus
- 1/2 a.š. malto cinamono
- 1 kiaušinis
- 30 g ryžių miltų + 10 g varškėčių formavimui
- Žiupsnis druskos
- 1-2 v.š. aliejaus kepimui
- Gaminimo eiga:
- 1. Varškę, kiaušinį, cukrų ir kokosų drožles dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname.
- 2. Miltus sumaišome su druska ir cinamonu.
- 3. Miltų mišinį beriame į varškės masę ir užmaišome tešlą.
- 4. Formuojame varškėčius.
- 5. Keptuvėje įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus.
- 6. Apkepame varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
- 7. Tiekiame šiltus su uogomis ir klevų sirupu.