Labai skanios, minkštos spurgos be glitimo ir pieno produktų.

  • Ingredientai (6 vnt.):
  • 130 g augalinio pienos
  • 60 g ryžių miltų
  • 30 g migdolų miltų
  • 50 g riešutų sviesto (naudojau migdolų)
  • 20 g aguonų
  • 30 g cukranendrių cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1/2 a.š. malto cinamono
  • 1/8 a.š. malto kardamono
  • 1/8 a.š. malto muskato riešuto
  •  
  • Gaminimo eiga:
  • 1. Sumaišome visus ingredientus. 
  • 2. Tešlą dedame į spurgų arba keksiukų formeles.
  • 3. Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min.
  • 4. Ištraukiame ir atvėsiname ant grotelių.