Fantastiškai gardi tofų „kiaušinienė“. Skanūs pusryčiai – gera dienos pradžia.

Ingredientai:
150 g kietojo tofu
2 skiltelės česnako
1 pomidoras
1 poras (baltoji dalis)
30-50 g cukinijos
1 v.š. sojų padažo
1/4 a.š malto kumino
1/4 a.š. maltos kalendros
1/4 a.š. maltos ciberžolės
Petražolės
Žiupsnis juodosios druskos „Kala Namak“ 
Juodieji pipirai pagal skonį
Aliejus kepimui

Gaminimo eiga:
1. Tofų sulaužome nedideliais gabaliukais.
2. Pomidorą ir cukiniją supjaustome.
3. Petražoles sukapojame.
4. Česnako skilteles smulkiai supjaustome.
5. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Beriame česnaką, svogūnus, cukiniją ir maišant kepame 2-3 minutes.
6. Dedame pomidorus ir kepame dar 2-3 minutes.
7. Beriame tofų, įpilame sojos padažo, pagardiname prieskoniais ir viską gerai permaišome. Kepame 5 minutes.
8. Pagardiname petražolėmis, permaišome ir tiekiame.