Katalogas
Dantų pasta MISWAK, Dabur, 170g
Prekės ženklas: Dabur
Dantų pasta MISWAK, Dabur, 170g
  • Dantų pasta MISWAK, Dabur, 170g
  • Dantų pasta MISWAK, Dabur, 170g

Dantų pasta MISWAK, Dabur, 170g

Prekės ženklas: Dabur

Dantų pasta su grynu persinių salvadorų ekstraktu.

Be fluoro.

Be gyvulinės kilmės ingredientų.

Tinka vegetarams.

695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 6 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 6 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,18 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HLV6478
Laikinai neturime


6 mėnesiai nuo atidarymo

Pamėginkite įsivaizduoti dantų pastą, kuri būtų tūkstantmečių išminties ir šiuolaikinio mokslo derinys. įsivaizduokite dantų pastą, kurios sudėtyje - vaistinis augalas, anot autentiškų senųjų raštų, daugiau kaip 70 įvairių savybių naudingas viso jūsų kūno sveikatai. Įsivaizduokite dantų pastą, kuri, kaip patvirtina moksliniai tyrimai, padeda sustiprinti dantenas, saugo nuo ėduonies, gerina burnos kvapą ir kartu užtikrina jūsų dantų stiprybę. Tai ir yra DABUR MISWAK dantų pasta su grynu persinių salvadorų (Salvadora Persica), daugelį šimtmečių žinomų kaip medis dantims valyti (angl. toothbrush tree), ekstraktu. Be fluoro. Be gyvulinės kilmės ingredientų.

Meswak yra moksliškai sukurta dantų pasta, kurios pagrindinis ingredientas yra grynas Miswak augalų ekstraktas, t. Y. Arako medžio ekstraktas.

Jo šakelės šimtmečius tarnavo kaip dantų šepetėlis ir tikriausiai buvo seniausia forma.

Jie buvo vadinami „kramtomosiomis lazdelėmis“, nes šepetėlis buvo gaminamas kramtant mažas šakeles ar šaknis, kol jos primena kietą šepetėlį.

Žolelių dantų pasta Dabur Meswak puikiai valo dantis ir suteikia gaivų kvapą.

Ji turi sutraukiančių ir antibakterinių savybių, saugo nuo ėduonies, stiprina ir apsaugo dantenas.

Sudėtis (INCI): Calcium Carbonate, Sorbitol, Aqua (Treated Water), Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Flavour (Aroma), Miswak Extract (Salvadora Persica Extract), Carrageena, Cellulose Gum, Sodium Silicate, Sodium Benzoate, Glycerine, Sodium Saccharin, Methyl Paraben, Eugenol, Propyl Paraben.

Tinka vegetarams.

Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime