Katalogas
Himalajų druskos inhaliatorius
Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius
  • Himalajų druskos inhaliatorius

Himalajų druskos inhaliatorius

Himalajų druskos inhaliatorius - tai paprastas ir natūralus būdas iš tiesų pagerinti savo sveikatą.

Tai sausas druskos inhaliatorius, naudojantis senovės druskų terapijos privalumus, kad palaikytų optimalią kvėpavimo takų funkciją ir padėtų jums lengviau kvėpuoti, palengvintų čiaudulį, kosulį, dusulį ir suteiktų jums žvalumo. 

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: PI21143
Laikinai neturime


Himalajų druskos inhaliatorius - tai paprastas ir natūralus būdas iš tiesų pagerinti savo sveikatą. Tai sausas druskos inhaliatorius, naudojantis senovės druskų terapijos privalumus, kad palaikytų optimalią kvėpavimo takų funkciją ir padėtų jums lengviau kvėpuoti, palengvintų čiaudulį, kosulį, dusulį ir suteiktų jums žvalumo. Druskos kristalai jau ne vieną dešimtmetį naudojami kvėpavimo takų sutrikimams gydyti ir imuninei sistemai stiprinti, valant plaučius, kad jie galėtų pasisavinti daugiau deguonies. Himalajų druskos inhaliatorius gali būti naudingas siekiant palengvinti šiuos simptomus: astmos, alergijos, sinusų problemų, šienligės, LOPL (lėtinės obstrukcinės plaučių ligos).

NAUDINGOSIOS SAVYBĖS: Kasdienis Himalajų druskos inhaliatoriaus naudojimas apie 15 minučių (3 seansai po 5 minutes per dieną) gali padėti: lengviau kvėpuoti visą dieną, daugiau sportuoti ir lėčiau kvėpuoti. geriau išsimiegoti ir net kontroliuoti knarkimą - taip, iš tiesų, jei jūs ar jūsų partneris knarkia kiekvieną naktį, tai gali padėti jums visiems ramiau miegoti. Išvalo užsikimšusias nosies ertmes ir kanalus, kartu nuramina ir atstato plaučių ir kvėpavimo takų uždegimą. Padeda kontroliuoti lėtinį kosulį, astmą ir kitas kvėpavimo problemas.

KAIP NAUDOTI: Tiesiog įdėkite druskos inhaliatorių į burną ir normaliai įkvėpkite pro burną, o iškvėpkite pro nosį, stengdamiesi neįkvėpti atgal į vamzdelį. Iš pradžių gali būti jaučiamas sūrus skonis, tačiau naudojant jis sumažės, nes druskos kristalai išgaruoja druskos inhaliatoriuje. Kad pajustumėte naudą, pakanka tris kartus per dieną po 5 minutes. Naudojimas saugus ir švelnus. Nepilkite vandens.

PRIEŽIŪRA IR LAIKYMAS: Dėl drėgmės inhaliatoriuje trūksta oro srauto. Tai galima pašalinti išėmus kamštį iš pagrindo, išplaunant inhaliatorių (tai ištirpins drėgną druską) ir kruopščiai išdžiovinant. Tada į inhaliatorių įdėkite naujos Himalajų druskos. Kad į druskos inhaliatorių nepatektų drėgmės, įdėkite jį į originalią pakuotę ir laikykite šiltoje, sausoje vietoje.

*Dėl higienos priežasčių inhaliatorių rekomenduojama naudoti tik vienam asmeniui. Mėgaukitės kasdieniu gaivaus oro įkvėpimu!

Medžiaga: Keramika

Svoris gramais: ± 350

Bendras svoris gramais: 400

Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška