Ajurvedinis džemas Ambuprash, Everest Ayurveda, 200g
Ambuprash – žolelių džemas, Ajurvedos rekomenduojamas palaikyti optimalią vandens apykaitą ir kasos veiklą, laikantis diabeto dietos.
Eliksyras padeda palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje, mažinti potraukį saldumynams laikantis diabeto dietos, mažinti gliukozės kiekį kraujyje.
Ambuprash – žolelių džemas, Ajurvedos rekomenduojamas palaikyti optimalią vandens apykaitą ir kasos veiklą, laikantis diabeto dietos. Cholesterolio ir cukraus kiekio sutrikimo padidėjimą lemia nesveikas gyvenimo, per didelis maisto kiekis, kuriame gausu riebalų, netinkamo cukraus kiekio sutrikimo ir vandens įsisavinimo kasoje. Dėl to sutrinka insulino gamyba, cukrinis diabetas, nutukimas, arteriosklerozė, audinių edema ir funkcijos sutrikimas, kūno hidratacija, troškulys, dažnas šlapinimasis, Candida rodoma infekcija ir silpnumas.
Ajurvediniai žolelių eliksyrai pagerina kūno audinių (dhatu) mitybą ir kūno sistemų gryninimą (srotamsi). Jie yra kūno ir proto atjauninamosios ir atgaivinančios terapijos (rasajana) dalis. Tradiciškai jie turi su puodeliu šilto pieno ar vandens, naudojamų ajurvedos medicinoje kaip paruošiamoji terpė (anupama), skirta paruošti, naudoti, nukreipti ir geriau įsisavinti vaistažolių poveikį sveikatai. Kitos terpės, didinančios gydomąjį vaistažolių (vehikula) funkcionavimą, yra medus, cukranendrių arba žalias sirupas, skaidrintas sviestas (ghee) arba aliejus.
Vienu metu rekomenduojame naudoti daugiausia du žolelių eliksyrus. Per dieną ar savaitę pakeisti daugiau eliksyrų, jei juos normalizuoti ar proto pusiausvyros gerą kūno. Geriausia naudoti tik vieną eliksyrą, valanda prieš valgį. Norint atlikti aktyvesnę kūno ir proto kūrimo terapiją, eliksyrai turėtų būti ilgesnis laikotarpis – nuo 1 iki 3 mėnesių, laiko etiketėje nurodyta dozavimo.
Dėl satvinių savybių Ajurvedos vaistinė sistema pripažįsta drungną ar virtą pieną kaip reikia sveikatos receptų ingredientą. Pienas toliau Pitta došos karštį ir ramina emocijas. Pienas- maistas ir tonikas žmonėms, kurių turi vyraujančią Vata došą. Žmonėms, turintiems jautrų virškinimą lėtą medžiagų apykaitą rekomenduojama į pieną įpilti tiek imbiero, gvazdikėlių, kardamono, cinamono ar muskato, tam, kad pagerinti pagerinimą.
Sudėtis:
gymnema sylvestre, momordica charantia, terminalia chebula, tinospora cordifolia, tribulus terrestris, inula helenium, emblica officinalis, syzygium jambos, curcuma longa, cymbopogon citratus, pterocarpus sviestupium, ghee (lydsteviolytas), gliosidas
Kiekis: 200 g žolelių uogienės
Rekomenduojamas dozavimas: 1 arbatinis šaukštelis (5g) 2–3 kartus per dieną atskirai arba su puodeliu drungno pieno ar vandens. Norėdami paruošti gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (5 g) su 250 ml šilto vandens.
Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25 ° C temperatūroje.
Kilmės šalis: Nepalas